eitaa logo
☁️☁️ آرامش ☁️☁️
332 دنبال‌کننده
38هزار عکس
37.9هزار ویدیو
110 فایل
« الا بذکر الله تطمئن القلوب » رشد انسان در سایه آرامش مهیا میشود و آرامش حقیقی انسان ، فقط در ارتباط با خالق هستی فراهم میگردد. 💞 @aEbadian :پاسخگوی‌‌شما @c_Aramesh :لیـنک‌کانال #کانال‌آرامش https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ❚❚❚🟥 آرشیو‌ مدیران 🟥❚❚❚
࿐✾🍃🌸🍃✾࿐ 💚 بسم الله الرحمن الرحیم💚 🟪 جهاد فرزندآوری 🟪 ✍ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: خانه اى كه كودك در آن نباشد، بركت در آن نيست. 🌷 در حمایت از فریضه فرزندآوری «گروه قرآن بخوانید جایزه بگیرید» قصد دارد مسابقه ای برگزار نماید. 🌼 عزیزانی که از ابتدای سال ۱۴۰۳ دارای فرزند شده اند تصویر شناسنامه یا گواهی ولادت را به پی وی مدیریت گروه ( شماره ایتای 09122995207 ) یا 🆔@Qoranzafarmand ارسال دارند. 🍀 شرکت کنندگانی که نام های مقدس ائمه هدی صلوات الله اجمعین را روی فرزندانشان گذاشته اند از اولویت در قرعه کشی برخوردار خواهند شد. 🌷 همچنین کسانیکه ۴ فرزند و بالاتر دارند شامل این مسابقه می شوند ( سن مادران شامل این بند نباید بیش از ۳۵ سال باشد 🦚 فرستادن صفحه اول شناسنامه برای شرکت کنندگان در این مسابقه ضروری است 🌸 در نظر است به یاری خداوند به صد نفر هدیه ناقابلی تقدیم گردد. 💜 متقاضیان شرکت در مسابقه باید نام و نام خانوادگی سن نام شهر محل سکونت شماره تماس و... مشخصات اولیه خود را اعلام دارند. ❤️ شرکت کنندگان در مسابقه باید عضو گروه قرآن بخوانید جایزه بگیرید و همچنین کلام بزرگان باشند و گروه را ترک نگویند تا در جریان مسابقات بعدی قرار گیرند. 💜 دوستانی که مایلند در جایزه این کار خداپسندانه سهیم شوند به پی وی اینجانب پیام بدهند 💚 موارد تکمیلی در اطلاعیه های بعدی به اطلاع خواهد رسید. 1⃣🆔👈 گروه قرآن بخوانید جایزه بگیرید: 2⃣ 🆔👈کانال کلام بزرگان :
23.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺قالیباف: کار برای خدا خستگی ندارد رئیس مجلس در جمعی از کارشناسان اقتصادی: 🔹هفده اتهام به من زدند که همه در دادگاه رسیدگی شده و اتهام‌زنندگان محکوم شدند؛ اما پروژه‌بگیرها اصلاً به درست و غلط‌بودن اتهامات کار ندارند. 🔹امروز باید با آن ۵۰درصدی که رأی نداده‌اند حرف بزنیم.
www.aviny.com_samavatiAUD-20220403-WA0503.mp3
زمان: حجم: 3.47M
🤲فراز اول دعای ابوحمزه ثمالی با نوای بسیار زیبا و دلنشین حاج مهدی سماواتی به مدت۱۱دقیقه 🌺🍃
هدایت شده از ☁️☁️ آرامش ☁️☁️
2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه کربلا بودیم کدوم طرف بودیم؟ انتشار دهید. 🖤
23.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺قالیباف: کار برای خدا خستگی ندارد رئیس مجلس در جمعی از کارشناسان اقتصادی: 🔹هفده اتهام به من زدند که همه در دادگاه رسیدگی شده و اتهام‌زنندگان محکوم شدند؛ اما پروژه‌بگیرها اصلاً به درست و غلط‌بودن اتهامات کار ندارند. 🔹امروز باید با آن ۵۰درصدی که رأی نداده‌اند حرف بزنیم.
عبدالرحیم انصاری تحلیلگر سیاسی نوشت: 📍بایدن بالاخره توصیه های بزرگان حزب خود را گوش داد و کناره گیری کرد. او با پا گذاشتن روی نفس خود مصلحت جمعی را در نظر گرفت. .
📍بایدن فهمید! وقتی شکست در رقابت با حزب رقیب حتمی است، اگر قدرت طلب نباشی کنار می‌روی، نه اینکه بگویی در حزب خودمان رای بیشتری دارم، پس میمانم !! کسی فکر نمیکرد، روزی بایدن به عنوان الگو رفتاری عقلانی در انتخابات مثال زده شود. .
اگرکسی موفق میشه به خاطر تلاش‌هاشه شانس هیچ ربطی به موفقیت ندارہ. 🌺🍃
🌷شهیدی که هیچ کس را ندارد که برایش صلواتی بفرستد شهید سیف الله شیعه زاده از شهدای استان مازندران که با یک زیر پیراهن راهی جبهه شد و هیچکس در جبهه نفهمید که او ای ندارد. کم سخن می گفت و با سن کم سخت ترین کار جبهه یعنی *بیسیم چی* بودن را قبول کرده بود. 😔سرانجام توسط منافقین اسیر شد برگه و کدهای عملیات را قبل از اسارت خورد و منافقین پس از رساندن وی ، برای به دست آوردن رمز و کد های بیسیم سینه و شکمش رو شکافتند ولی چیزی نصیب آنها نشد ...❤️‍🔥 یادمان باشد پای سفره چه کسانی نشسته ایم و این نظام اسلامی امانت شهدای مظلوم است!👌
چرا شیعه بودن امتیاز نیست. چون امثال ظریف بهتر از هر کسی میدانند آینده ایران دیگر در دست شیعه ها نیست. اصلاح طلبان از همین انتخابات ،روی اهل تسنن سرمایه گذاری کرده اند. چون هم تعدادشان در حال افزایش است،هم ساختار سنی شان جوان است وهم براحتی با نظرات اصلاح طلبان هماهنگ میشوند. میدونید در انتخابات بعدی ریاست جمهوری ،آمار رای اولی ها اهل تسنن بشدت بالا میره. و ما چه می کنیم؟؟ هیچی همچنان در هیات ها بر امام حسین اشک میریزیم ودعای فرج را باسوز میخونیم . ولیکن نمی خواهیم درک کنیم چه لحظات مهم وسرنوشت سازی را داریم از دست میدیم وبا هزار ویک توجیه،داریم نسل شیعه را بسمت نابودی میبریم. حتی در هیات ها وروضه ها وسخنرانی هامون هم کسی به عمق ماجرا پی نبرده. چند ساله دیگه که اهل سنت برای من وشما تعیین تکلیف هیات رفتن یا نرفتن خواهد کرد،اونوقت حسرت این روزها که از دست دادیم وبرای امام زمان فرزندی بدنیا آوردیم را خواهیم خورد. در تاریخ خواهند نوشت. شیعیان ایرانی ،ملتی بودند که در اوج قدرت ،بخاطر راحت طلبی و بهانه جویی،جمعیتشان پیر شد و اثری از انان باقی نماند.😭😭😭 دلم برای جوانی فرزندانم میسوزد که اهل تسنن برای انان باید برنامه ریزی کنند. کاش مذهبی ها عمق فاجعه را درک میکردند. حیف حیف که گریه بر حسین راحتتر است تا نگه داشتن راه حسین.وما راحت طلبیم.
23.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺قالیباف: کار برای خدا خستگی ندارد رئیس مجلس در جمعی از کارشناسان اقتصادی: 🔹هفده اتهام به من زدند که همه در دادگاه رسیدگی شده و اتهام‌زنندگان محکوم شدند؛ اما پروژه‌بگیرها اصلاً به درست و غلط‌بودن اتهامات کار ندارند. 🔹امروز باید با آن ۵۰درصدی که رأی نداده‌اند حرف بزنیم.