هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
۱۵مهر (۷اکتبر)سالروز عملیات غرور آفرین طوفان الاقصی را گرامی داشته وبر تمام شهدای این عملیات درود می فرستیم که هیمنه پوشالی آمریکا ورژیم صهیونیستی را به باد دادند.
ان شاالله بزودی نماز در مسجد الاقصی اقامه خواهیم کرد
....
....
هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
📝📝📝با این ناخدا کشتی به ساحل امن میرسد
#سیدمحمود_رضوی
🔹مورخ نیستم اما کم تاریخ مطالعه نکردم، همه شما هم لااقل به اندازه کتب درسی تاریخ خواندهاید، مورخان باید بگویند اما به اندازه دانش خودم مینویسم که این نام بزرگ در تاریخ ایران و اسلام قرنها خواهد درخشید، اگر برای دوستانش نوشت، سید الشهدای مقاومت، سید عزیز مقاومت، نوشت جناب مستطاب، در تاریخ باید برای او بنویسند، عالیجناب، سید عزیز ایران، مایه عزت اسلام، شیعه و ایران
🔹ملی گراتر از این شخصیت بزرگ در تاریخ ایران نخواندم، او یک تنه سالهاست برای عزت و توسعه ایران عزیز ما ایستاده، در تمام پیچهای مهم تاریخی این سالها با تدبیر بهرهمند از توکل و توسل هر بار به نوعی سایه جنگ را از سر ایرانعزیز دور نموده و همزمان با نگاه توسعه گرای خود ایران را به جایگاهی بالاتر از جایگاه قبلیاش رسانده، او سالهاست از جنگ عراق و کویت، تا طالبان اول و حمله به سرکنسولگری ایران در مزار شریف، از حمله آمریکا به عراق و تهدیدات مختلفی از جمله داعش، جیش الظلم و ریگی ، تا شهادت حاج قاسم و شهادت اسماعیل هنیه هر بار با تصمیمات دقیق و درست خود سایه شوم جنگ را از سر مردم ایران دور نمودهاند.
🔹در تمام دوران رهبری خود، حامی مردم و مدافع حقوق و رای آنها بوده اند و فارغ از اینکه کدام دولت مطلوب خودشان بوده بیشترین حمایت را از دولت های منتخب به احترام رای مردم کردهاند.
🔹این چند ماه و بعد از حادثه ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳ و غم شهید جمهور، به شخصه نقش پررنگی را در آرامسازی مسئولین و آرامش بخشی به جامعه و اداره فضا از همان ساعات اول حادثه ایفا کردند و با تمام علاقهای که به شخص شهید جمهور داشتند اما اجازه ندادند لحظهای در روند انتخاب دولت بعد وقفهای ایجاد شود و اصرار داشتند تا مثل همیشه روند برگزاری انتخابات، سالم، بدون دخالت دولت مستقر و بدون هیچ اظهارنظر جانبدارانهای از سوی خود ایشان پیش برود.
🔹زمانی که از همان ساعات اول پس از تحلیف دولت جدید با بحران عملیات تروریستی روبه رو شد، خود به میدان آمدند و ترس مردم را با حضور خود در نماز بر پیکر شهید اسماعیل هنیه و عادی نمودن فضا، از بین بردند.
🔹اما این پایان ماجرا برای دولت تازه نفس دکتر پزشکیان نبود، شهادت سید مقاومت بحران جدیدی برای ایران و دولت بود، باز هم به شخصه به میدان آمدند و چیدمان اتفاقات این چند روزها حاصل مدیریت و میدانداری ایشان بود.
🔹ازپیام تسلیت بدون ذکر کلمهای از انتقام و ایجاد توقع و صرفا تجلیل از سید، تا اعلام خبر سخنرانی روز چهارشنبه در جمع نخبگان در حسینیه امام خمینی همراه با ساعت برگزاری، انجام عملیات موفق وعده صادق ۲ بدون فضاسازی خبری پیش از عملیات در شامگاه سه شنبه دقیقا ساعاتی قبل از سخنرانی در بیت، حضور و سخنرانی ایشان در جمع نخبگان، حضور همزمان و بیسابقه همه فرزندان ذکور ایشان در دفتر حزبالله در چهارشنبه، سفر مهم ریاستجمهور در روز چهارشنبه به قطر، حضور فرزندان معظم الله در بیمارستان و عیادت از مجروحان لبنانی، در کنار هم نشان از تدابیر شجاعانهای دارد که هدفش حفظ امنیت روانی جامعه برای حفظ کیان ایران توسط ایشان است.
🔹همه این اقدامات در مقابل تمام تهدیدات وقیحانه دشمن صهیونیست، باعث شد تا اتفاق بی نظیر جمعه ۱۳ مهر در تهران شکل بگیرد و حماسه ای از عظمت حضور و اقتدار، همراه با همدلی حول شخصیت این عالم بزرگوار و بینظیر و سیاستمدار برجسته به تصویر کشیده شود.
🔹نمیدانم برای این مرد بزرگ و شجاع چه باید کرد اما همه میدانیم که این خاک در تمام تاریخ خود بسیار حاکمانی به خود دید که هر کدام یا با تهدیدات خاک را به بیگانگان و معارضان واگذار نمودند یا خودشان تسلیم، متواری و کشته شدند.
🔹این بزرگ مرد در سالهای رهبریاش بر این کشور نه تنها از خاک ایران و مردم ایران محافظت نموده که مرزهای فرهنگی و نظامی کشور را تا چند صد کیلومتر آنطرفتر از مرزهای جغرافیائی پیش برده تا سایه تهاجمهای نظامی از سر این مردم غیور دور ماند.
🔹او در تمام این سالها جان و آبروی خود را سپر جان و امنیت و آرامش مردم کرده تا مردم با دغدغه کمتر و امنیت بیشتری در این خاک زندگی کنند. حق است روزانه برای سلامتی وجود شریف ایشان دعا کنیم و صدقه دهیم.
.....
.....
هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما ادامه داریم...
شاهکار نیروهای مسلح در اعماق زمین...
.....
.....
هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
📝📝📝 با پشتیبانی ماهواره های
خودمان زدیم
🟢 ایران در وعده صادق ۲ از ماهواره و پهبادهای کاملا ایرانی برای عملیات پشتیبانی و رصد استفاده کرد.
🟢 ایران در عملیات وعده صادق ٢ از پشتیبانی فوری ماهواره ای یا پهپادهای با سیستم های پیشرفته دوربرد بر فراز دریای سرخ یا سوریه برای شناسایی سیستم های استراتژیک و حملات پیشگیرانه دشمن استفاده کرد .
در حالی که در اولین حمله یعنی وعده صادق 1، اصل بر یک جنگ پدافندی خصوصا پدافند هوایی وجود داشت، یک کشتی جنگی روسی با سیستم های جنگ الکترونیک پیشرفته از نزدیک در منطقه حضور داشت تا در صورت نیاز به ایران کمک کند اما در حمله جدید احتمالاً ایران برای اولین بار از -نظارت ماهواره ای و پهپادی و اطلاعات فوری خود استفاده کرده است و درواقع ایران توانایی حمله استراتژیک خود را در پلن حمله تنها علیه غرب آزمایش کرده است که با موفقیت ٩۵ درصد موشک ها به خوبی اهداف را نابود کرد.
.....
....
هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهپیمایی گسترده در ترکیه در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان
.
هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
🔰 ماکرون خواستار توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد
🔸امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه امروز شنبه خواستار توقف تحویل سلاح به رژیم صهیونیستی برای استفاده آنها در غزه شد درحالیکه اسرائیل به علت تجاوزات در غزه مورد انتقاد است.
🔸ماکرون به شبکه «فرانس اینتر» گفت: فکر میکنم امروز اولویت این است که ما راه حل سیاسی را بازگردانیم، اینکه ما تحویل تسلیحات برای جنگیدن در غزه را متوقف کنیم. پاریس هیچ سلاحی به اسرائیل ارسال نمیکند.
.
هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرکوب حامیان فلسطین در تظاهرات لندن
🔸پلیس لندن روز شنبه شماری از شرکت کنندگان در تظاهرات ضداسرائیلی را به بهانه جلوگیری از درگیری با عناصر طرفدار رژیم صهیونیستی، دستگیر کرد.
.