📌بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار خواهد کرد
وزارت خارجه بلژیک اعلام کرد سفیر رژیم صهیونیستی را در اعتراض به بمباران اماکن غیرنظامی و هدف قرار دادن غیرنظامیان در نوار غزه احضار خواهد کرد.
این وزارتخانه تاکید کرد که خواستار توضیحات سفیر رژیم صهیونیستی در این رابطه است.
گفتنی است که ارتش رژیم صهیونیستی ساختمان آژانس توسعه بلژیک در غزه را بمباران کرد که بر اثر آن یک کارمند این مرکز همراه با خانوادهاش به شهادت رسیدند.
✅ از این تصویر براحتی عبور نکنین⛔️
🔺اینجا محیط یکی از دانشگاه های ایالات متحده آمریکا است؛ پلیس در حریم دانشگاه چه کار دارد؟ ضرب و شتم دانشجوها برای چیست؟
دفاع از فلسطین چرا باید با سرکوب پاسخ داده شود؟ محیط دانشگاه مگر برای نیروهای نظامی ممنوع نبود؟ چرا آمریکا پرستان ایرانی سکوت کرده اند؟!
وقتی گفته می شود شما اگر به صورت رییس جمهور آمریکا گوجه یا تخم مرغ... پرتاپ کنین قابل تحمل است اما اگر علیه اسرائیل حرکتی صورت پذیرد، قابل تحمل نیست، اینجاست!!
صهیونیست خط قرمز غرب است.
.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴استقبال رئیسجمهور سریلانکا از همتای ایرانی
🔺 آیتالله رئیسی دقایقی پیش با حضور در کاخ ریاستجمهوری سریلانکا مورد استقبال رسمی قرار گرفت.
.
هدایت شده از |🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
863.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 به بزرگترین مرداب طبیعی جهان در شهر دبی خوش آمدید.
دُبی رسماً به یک مُرداب شهری تبدیل شده...
⭕️دبی چندین روز پس از جاری شدن سیلاب هنوز درگیر آب گرفتی شدید است و اوضاعش هر روز بدتر میشود...
✅بعضی می گویند آه کودکان مظلوم فلسطینی است که این طور اینها را به بدبختی کشانده.
قابل توجه جماعت #خودتحقیر. هرچند من بعید میدونم این جماعت اقناع بشن کلا دوس دارن بزنن تو سر خودشون