eitaa logo
☁️☁️ آرامش ☁️☁️
331 دنبال‌کننده
38هزار عکس
38هزار ویدیو
110 فایل
« الا بذکر الله تطمئن القلوب » رشد انسان در سایه آرامش مهیا میشود و آرامش حقیقی انسان ، فقط در ارتباط با خالق هستی فراهم میگردد. 💞 @aEbadian :پاسخگوی‌‌شما @c_Aramesh :لیـنک‌کانال #کانال‌آرامش https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺عقلانیت انقلابی در عملیات نصر فتح الله کلانتری عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی 🔸فرماندهي معظم کل قوا دکترین دفاعی ج.ا.ایران را در مقابل رژیم صهیونیستی در چارچوب بازدارندگی تهاجمی تعریف نموده و بر این اساس فرمودند: نه تعلل میکنیم و نه شتابزده می‌شویم. سرنوشت جنگ‌هایی که با احساس و شتابزدگی آغاز شود، شکست و نابودی است. ژنرال‌هایی که شتابزده و با عجله وارد میدان جنگ می‌شوند تا پیروز شوند، شکست می‌خورند، ژنرال هایی پیروز هستند که با عقلانیت برای تحقق راهبرد و نیل به پیروزی وارد میدان نبرد می‌شوند. جنگ را نمی‌شود با احساس و هیجان و شتابزدگی مدیریت کرد، ژنرال‌هایی که جنگ را با عقلانیت و صبر استراتژیک مدیریت می‌کنند، پیروز میدان هستند. در عملیات وعده صادق یک تعداد قلیلی از مردم انقلابی و ولایتمدار کشورمان به صورت شتابزده بدنبال خونخواهی بودند، اما در عملیات وعده صادق۲ شتابزدگی و تعجیل مردم خیلی کمتر شد و نیروی هوافضای سپاه با عقلانیت و طرحریزی دقیق ۹۰ درصد از موشک‌های خود را به اهداف استراتژیک در قلب تل‌آویو اصابت نمود. در عملیات نصر رهبر معظم انقلاب اسلامی تکلیف را بر همگان مشخص نمود و فرمودند: نه تعلل میکنیم و نه شتابزده می‌شویم، بلکه با عقلانیت برخورد می‌کنیم. این عقلانیت همان صبر استراتژیک است. صبر استراتژیک یعنی: جنگ در زمان مناسب، مکان مناسب، با سلاح مناسب و اقدام متناسب و پشیمان کننده. پس ملت شریف ایران در شرایط بحرانی مطالبات انتقام خواهی و خونخواهی خود را با عقلانیت مدیریت کنید تا نیروهای مسلح با صبر استراتژیک عملیات تلافی‌جویانه خود را علیه دشمن انجام دهند. عملیات وعده صادق ۱ و ۲ با عقلانیت و صبر استراتژیک توسط نیروهای مسلح بخصوص نیروی هواي فضای سپاه با موفقیت انجام شد، امروز هم ملت ولایتمدار ایران عملیات نصر را تحت زعامت مقام معظم رهبری در پشتیبانی از وعده صادق ۱ و ۲ با موفقیت انجام دادند و بار دیگر ثابت کردند که مردم مطیع امر رهبری و پیوست و پشتیبان نيروهای مسلح هستند. آفرین بر این رهبر شجاع و زمان شناس، آفرین بر این مردم ولایتمدار، آفرین بر این نیروهای مسلح مقتدر، آفرین بر عملیات های غرورآفرین وعده صادق ۱ و ۲ و نصر. اتحاد و همبستگی مردم با نیروهای مسلح و اطاعت مردم و نیروهای مسلح از رهبری در عملیات نصر، خط بطلانی است بر نظم نوین نتانیاهو و آغازی است بر شکل‌گیری مقاومت از مدیترانه تا خلیج‌فارس. عملیات نصر پایانی است بر بقا و موجودیت رژيم صهيونيستي و آغازی است بر شکل گیری فلسطین از بحر تا نهر. .
♦️ترامپ: کل جهان به ما می‌خندد نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات: 🔹ما احترامی را می‌خواهیم که چهار سال پیش آن را داشتیم. اکنون کل جهان به ما می‌خندد و ما نمی‌توانیم اجازه دهیم آنها به ما بخندند. 🔹رئیس‌جمهور بایدن و هریس به‌عنوان معاونش و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۴ «به شهرت آمریکا آسیب می‌زنند. .
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهدید نفتی ایران اصلا بنفع اسرائیل نیست!!! چراااا ؟؟؟ 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
3.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حملات خشونت آمیز به بیروت از سنگین ترین بمب های موجودشون دارن استفاده میکنن میدونید چرا؟ چون در نبرد زمینی بچه های حزب الله تار و مارشون کردن. آمار تلفاتشون خیلی سنگینه اومدن سراغ زن و بچه ها .
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگن ترامپ دیروز بعد از دیدن نماز جمعه مسلمون شده و اینارو خونده...😉 😂🤣
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با آغاز کنیم تلاوت ترتیل صفحه ۳۴۸ قرآن کریم شامل آیات ۹۰ تا ۱۰۴ سوره مبارکه مؤمنون ♥️ پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اِنَّ هذِهِ القُلوبَ لَتَصدَاُ کَما یَصدَاُ الحَدیدُ وَ اِنَّ جِلاءَها قِراءَةُ القُرآنِ» براستی این قلبها زنگار می‌گیرد، همان‌طور که آهن زنگار می‌گیرد، جلای قلب‌ها قرائت قرآن است. (ارشاد القلوب / ۷۸) 🎙استاد: پرهیزگار 🌺🍃
1.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ به اینکه نظرش راجع به شعار نابودی اسراییل توسط ایران چیه؟ 🔻منظور اینه که در گذر زمان اسراییل وجود نخواهد داشت. من هم با اون موافق هستم! 🔺این به معنی نابودی کسی نیست. امریکا و اسراییل تنها کشورهایی هستند که خواهان نابودی کشور دیگری هستند: فلسطین .
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟦🟦 @marsad 🟦🟦 ✅ واقعا عجیبه که رهبری داره کارهای دولت رئیسی رو بیان میکنه! 🤔 گویا کم کاری ما بچه انقلابی ها رو دارن جبران می کنن! 👆در یه دقیقه، ٢۰ عملکرد برجسته دولت را برشمردن... دست کم، ما مریدان حضرت آقا، نشرش بدیم! ⛔️ در انعکاس رسانه ای عملکرد دولت انقلابی، واقعا ضعیف عمل شده . 💢 نکته مهم و جالب اینکه رسایی بلاگرانقلابی‌نما طرفدار جلیلی ، در سه سال تصدی دولت انقلابی شهید رئیسی دائما ضد مسئولین و دولت شهید رئیسی تبلیغات منفی و تخریبی میکردند. کاملاً خلاف نظر رهبر معظم انقلاب! بهمین دلیل بهشون میگن ، زاویه‌دار با انقلاب و نظام و رهبری!!! 😵‍💫😬 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
Hamed Zamani ~ Music-Fa.ComHamed Zamani - Ammar Dare In Khak (320).mp3
زمان: حجم: 10.91M
🎶 عمار داره این خاک اللهم عجل لولیک الفرج و العافیت والنصر بحق عمه سادات حضرت زینب کبری سلام الله علیها 🌹 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
توان اطلاعاتی ایران هنگامی که شهید اسماعیل هنیه در تهران ترور شد ، بسیاری از مردم و حتی مسئولان دولتی از توان اطلاعاتی اسرائیل ترسیدند و نیروهای امنیتی کشور را سرزنش کردند. باز هنگامی که پنج هزار نیروی حزب‌الله توسط دستگاه های پیجو زخمی شدند و سپس شهید سید حسن نصرالله ترور شد ، این موج قویتر شد و حتی بسیاری از نیروهای بدنه نظام و روحانیون نیز از اشراف اطلاعاتی اسرائیل گفتند و توی دل مردم را خالی کردند. به دلسوزان گفته شد که توان اطلاعاتی ما نیز بسیار فراتر است ، ترور کار چندان سختی نیست بلکه تامین امنیت بارها و بارها سخت تر از ترور است ولی تاثیر چندانی نداشت. تا اینکه وعده صادق ۲ انجام شد. مردم بسیار خوشحال شدند. البته با دیدن موشک‌هایی که با سرعت ۴ کیلومتر/ ثانیه بر روی سر صهیونسیت ها فرود آمد. ولی این یک روی سکه است. آن روی سکه را فقط سران رژیم می‌دانند و نیروهای امنیتی و نظامی ما. برای تکمیل خوشحالی مردم خوب است بدانید : ۱- پیش از حمله موشکی ، بسیاری از سامانه های پدافندی اسرائیل و آمریکا در منطقه توسط حمله ی سایبری منحصربفرد از کار افتاد. این توان سایبری کمتر از توان موشکی نیست. سازمانهای سایبری جهان از این حمله شوکه شدند. ۲- مراکزی که به آنها حمله شد ، با دقت انتخاب شدند. چگونه در اسرائیل که کوچکترین تحرکی را زیر نظر دارد این حجم از اطلاعات تهیه و به ایران ارسال شد تا مورد حمله قرار گیرد؟ این یعنی توان اطلاعاتی ، نه ترور افراد. ۳- چند مرکز اطلاعاتی و امنیتی بسیار مهم رژیم از جمله موساد و شاباک مورد هدف قرار گرفت. حتی مراکزی که کاملا گمنام بودند ولی کارهای اطلاعاتی‌ بسیار حساس انجام می‌دادند منهدم شد. از جمله مرکزی که در آن جاسوسان اسرائیلی‌ وظیفه ترور شهید هنیه و شهید سید حسن نصرالله را بر عهده داشتند. چگونه این مراکز شناسایی شد؟ ۴- این مرتبه فیلمهای بسیاری به صورت برخط (آنلاین) از هدف قرار گرفتن مراکز نظامی و امنیتی اسرائیل تهیه و پس از چند دقیقه به دست مردم ایران رسید. در رژیمی که به شدت بر تمام ارکان مردمش مسلط است چگونه این حجم زیاد از فیلم‌ تهیه و با سرعت به سراسر جهان منتقل شد؟ اینها یعنی اشراف اطلاعاتی ، اینکه رژیم با پشتیبانی سرویسهای اطلاعاتی آمریکا ، عربستان ، اردن ، انگلیس ، فرانسه ، آذربایجان و ۱۵ کشور دیگر و با دریافت اطلاعات ماهواره ای آنها فردی را ترور کند ، اشراف اطلاعاتی نیست. و البته بدانید این شروع یک جنگ گسترده اطلاعاتی است که در نتیجه ی آن در آینده نزدیک دهها تن از افراد شاخص رژیم حذف فیزیکی خواهند شد. پس نگران نباشید و به فرزندان خود در بدنه نظامی و امنیتی کشور اعتماد داشته باشید و برایشان دعا کنید.