eitaa logo
☁️☁️ آرامش ☁️☁️
332 دنبال‌کننده
38هزار عکس
38هزار ویدیو
110 فایل
« الا بذکر الله تطمئن القلوب » رشد انسان در سایه آرامش مهیا میشود و آرامش حقیقی انسان ، فقط در ارتباط با خالق هستی فراهم میگردد. 💞 @aEbadian :پاسخگوی‌‌شما @c_Aramesh :لیـنک‌کانال #کانال‌آرامش https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
مشاهده در ایتا
دانلود
عُقده‌ی کشور گشایی و خود بزرگ بینی اردوغان متوهم و احمق ، موجب شده است تا هر چندگاهی یک پرچم و یک حکومت خیالی برای خود بسازد . پرچم بالا را بعنوان رویای تشکیل جمهوری کرکوک ، پیوست کنید به پرچم های ترکستان شرقی و ترکستان شمالی و جنوبی و ... و جمهوری ترکمان که الآن توسط تروریست‌های تکفیری درحال پیگیری است. 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
ادعای تصاحب بخشی از چین توسط عَندیشمندی بنام عَرررر دوغان 🐎 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
✅ عوام فریبی وزارت خارجه آمریکا: تحریر الشام یک گروه تروریستی است 🔸یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت وگو با شبکه المیادین گفت که تحریر الشام (جبهه النصره) یک گروه تروریستی خارجی است. 🔸این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: اکنون زمان مذاکره برای پایان دادن به درگیری‌های سوریه براساس قطعنامه شماره ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد فرا رسیده است. 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
گوترش: فاجعه در غزه فروپاشی کامل انسانیت است 🔸دبیر کل سازمان ملل: فاجعه در غزه فروپاشی کامل انسانیت مشترک ماست. این کابوس در غزه باید متوقف شود. ما نمی‌توانیم به نادیده گرفتن آنچه در غزه رخ می‌دهد ادامه دهیم. .
گفت‌وگوی امیر قطر و زیر خارجه مصر در مورد بحران سوریه 🔸«محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر خارجه و نخست وزیر قطر طی تماس تلفنی با «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر، بر موضع دوحه درباره دعوت از تمام طرف‌ها برای مذاکره و توافق برای پایان دادن به بحران سوریه بر اساس قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی از جمله قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت با هدف تحقق آرمان‌های ملت سوریه و حفظ وحدت، حاکمیت و استقلال این کشور تاکید کرد. .
درگیری ارتش سوریه با تروریست‌ها در ریف حمص 🔸منابع خبری از درگیری مجدد نیروهای ارتش سوریه با عناصر تروریستی در ریف حمص خبر دادند. .
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شیء نورانی در آسمان مربوط به تست میدانی در سپاه بود 🔸صبح امروز تصاویری از یک شیء نورانی در آسمان برخی شهرها از جمله تهران و کرج و ... مشاهده و منتشر شده است. 🔸طبق پیگیری‌ها، این شیء نورانی مربوط به یک تست میدانی و روتین در سپاه است. .
2.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 دشمن برای ما برنامه دارد ... 🔹تحولات منطقه بی دلیل نیست. .
26.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 قالیباف در دیدار با جمعی از فعالان جهادی، سیاسی و انقلابی استان مازندران: 🔹امروز یکی از دلایل عدم انسجام و چندپارگی در جبهه انقلاب، بی‌انصافی ها و بی‌اخلاقی هاست. 🔹گاها فکر می‌کنیم هرچه حرف‌هایمان تیزتر و ناجوانمردانه‌تر باشد انقلابی‌تر هستیم. .
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 قالیباف در دیدار با جمعی از فعالان جهادی، سیاسی و انقلابی استان مازندران: 🔹 باید کشور را به گونه‌ای اداره کنیم که حداقل برای کشورهای مسلمان الگو شویم 🔹 وزارتخانه که تمام آینده کشور را به دست دارد در ۱۷، ۱۸ سال گذشته بیش از ۱۵ وزیر عوض کرده‌است! این موارد آسیب زا است. .
31.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 قالیباف در دیدار با جمعی از فعالان جهادی، سیاسی و انقلابی استان مازندران: 🔹 ما در حکمرانی‌مان مردم را از صحنه خارج کرده‌ایم و همه کارهایمان را دولتی کرده‌ایم. 🔹 بهره‌وری در رشد اقتصادی ما سهم ۲.۸ درصدی دارد در حالی که بهره‌وری ما منفی است که اگر بهره‌وری درست شود آن ۳ میلیون بشکه نفت به مدار برمی‌گردد. 🔹همه این تحولات به وسیله‌ی برنامه هفتم اتفاق می‌افتد. .