eitaa logo
☁️☁️ آرامش ☁️☁️
327 دنبال‌کننده
38هزار عکس
37.9هزار ویدیو
110 فایل
« الا بذکر الله تطمئن القلوب » رشد انسان در سایه آرامش مهیا میشود و آرامش حقیقی انسان ، فقط در ارتباط با خالق هستی فراهم میگردد. 💞 @aEbadian :پاسخگوی‌‌شما @c_Aramesh :لیـنک‌کانال #کانال‌آرامش https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🌍 کانال منهاج 🌍
💥 رسانه عراقی NAYA با کنار هم قرار دادن تصاویر آتش‌سوزی امروز سرزمین‌های اشغالی و سخنان چند روز قبل رهبر انقلاب که فرمودند: صهیونیست‌ها منتظر تازیانه الهی باشند نوشت: «سید علی خامنه‌ای دروغ نمی‌گوید»
3.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهار تأسف رهبر انقلاب از عدم بیان پیشرفت‌ها برای مردم 🌸🍃
هدایت شده از 🌍 کانال منهاج 🌍
1.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی بعد از بیست سال آزادی وقتي با مادرش روبوسی می کنه مادرش دار فانی را وداع می کند خدا لعنت کنه اسراییل ​​​.
هدایت شده از 🌍 کانال منهاج 🌍
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فضای مجازی برای افرادی که سواد رسانه ندارند.⚠️ .
هدایت شده از ❚❚❚🟥 آرشیو‌ مدیران 🟥❚❚❚
📍شفافیت قوای سه‌گانه از قول های محقق شده قالیباف 🗓️۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ سالروز تصویب کلیات قانون .
❌ این کارها غلطه ❌ 👈 به عنوان یک مدافع قالیباف عرض می کنم کار این کاربر توئیتر که از هواداران دکتر قالیباف هم هست در تشبیه یک نفر ایرانی که هرچند به خاطر دشمنی اش با حاج باقر با او اختلاف زیادی داریم و بحث های شدیدی هم داشتیم ، به یک جاسوس وطن فروش ، غلط است. 👆نفر سمت چپی، علی بیطرفان، از اعضای موسسه مصاف هست و هم خودش و هم آن استادش بارها علیه حاج باقر و طرفدارانشان مطلب زدند. 👆 اما این دلیل نمی شود این کاربر که از هواداران دکتر قالیباف هم هست بیاید و او را با جاسوس مقایسه کند. زشت است 👌 یاد بگیریم در اوج اختلافات با هم ، همدیگر را وطن فروش و جاسوس و نفوذی معرفی نکنیم !!!! ✅ بنده باز هم برای بار n ام میگویم اختلافات ما با امثال رائفی پور و ثابتی و برخی طرفداران دکتر جلیلی ، از نظر و هست، نه اینکه چنین القابی وطن فروشانه به آنها بدهیم !!! ✍ احسان عبادی .
❌ باز هم دروغ از رجانیوز و باز هم بازنشر غلط آن توسط برخی ها ❌ 👆 ببخشید ، سوال ؟ ندیدید پزشکیان رفت بندرعباس؟؟؟؟ وزیر راه را ندیدید که حضور پیدا کرد !؟؟؟ الله اکبر !!! ❌ در روز روشن و اینقدر راحت نشر دروغ ⁉️ ❌ این دروغ ها جز ضربه به جریان انقلاب ، خاصیت دیگر دارد ⁉️ 👆 من فقط مانده ام کانالهایی که با آب و تاب این خبرها را نشر می دهند و حتی از سفر های رییس جمهور هم خبر ندارند ، چطور ادعای دارند ⁉️⁉️⁉️⁉️ تبیین با نشر دروغ⁉️ خدا عاقبت ما را ختم به خیر کند... ✍ احسان عبادی .
📍دلم برای ‎ سوخت... وقتی برای هر ‎ علیه‌اش ۲ میلیون تومن پاداش می‌دن، باید بفهمیم چه حجم از کینه و ترس پشت تخریبشه. دشمن، سرمایه می‌ریزه؛ مزدورهای داخلی، بازی رو اجرا می‌کنن. ولی با همه این‌ها، حاج باقر هنوز ایستاده، چون پشتش مردم‌اند نه پول‌های کثیف. 📝سید حسینی 🆔
هدایت شده از ❚❚❚🟥 آرشیو‌ مدیران 🟥❚❚❚
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️محسن لنگر نشین چرا اعدام شد !؟ .
تفکر خوارج را در به راحتی در تراوشات بیمار گونه مهدی جمشیدی مشاور سعید جلیلی ، می توان دید. .
تلاوت ترتیل صفحه ۱۲ قرآن کریم .
ترجمه صفحه ۱۲ قران کریم .