eitaa logo
☁️☁️ آرامش ☁️☁️
334 دنبال‌کننده
38هزار عکس
37.9هزار ویدیو
110 فایل
« الا بذکر الله تطمئن القلوب » رشد انسان در سایه آرامش مهیا میشود و آرامش حقیقی انسان ، فقط در ارتباط با خالق هستی فراهم میگردد. 💞 @aEbadian :پاسخگوی‌‌شما @c_Aramesh :لیـنک‌کانال #کانال‌آرامش https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻لعنت بر شعار زن، زندگی، آزادی تان که پشت آن جز مرگ انسان ها و ویرانی یک کشور هیچ چیز دیگری نیست...
1.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت یکی از خادمان شاهچراغ از حادثه تروریستی 🔹موقع اذان از سمت زنان صدای جیغ آمد. ناگهان یک نفر به مقابل شبستان آمد و با کلاشینکف شروع به تیراندازی کرد. پس از آن به سمت حرم رفت و اطراف ضریح را به رگبار بست.
💬 جزئیاتی از حمله تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز تولیت حرم حضرت شاهچراغ: 🔹حمله تروریستی به حرم ساعتی قبل اتفاق افتاد و جو حرم روبه آرامش است. 🔹تعدادی از زوار به شهادت رسیدند که آمار دقیق آنها اعلام می‌شود. 🔹عامل اصلی این حمله دستگیر شده است. 🗯 تعداد شهدا به ۱۵ نفر رسید. متاسفانه یک زن و ۲ کودک هم در بین شهدا هستند. جزئیات حمله تروریستی به حرم شاهچراغ به روایت خبرنگار ایرنا طبق گفته شاهدان عینی، تروریست با خودرو پژو به سمت حرم شاهچراغ رفتند و از در ۹ دی وارد شدند و خادم‌ها و زوار آن ورودی را به رگبار بستند. 📌طبق یک‌سنت قدیمی شب‌های پنجشنبه بسیاری از مردم شیراز برای زیارت به حرم شاهچراغ می‌روند 📌نیروهای ناجا همزمان دو‌تروریست را دستگیر کرده‌اند. 💬 ۱۳ شهید در حمله تروریستی حرم شاهچراغ 🔹«محبی‌پور» معاون امنیتی استاندار فارس: تعداد شهدا حدودا ۱۳ نفر بوده است آمار دقیق را تا ساعتی دیگر اعلام خواهیم کرد.
به کدامین گناه کشته شدند؟ اون هایی که ادعا می کنند ( زن ، زندگی ، آزادی ) !!! اینست منظورشون از آزادی زن ..... کودکی در آغوش مادرش با گلوله کشته شود؟ این همان نشانه ایست از آزادی که می گفتند ؟؟؟ داعش و تکفیری ها اگه دستشان به ایران برسد ، اول همین زنان و دختران خیابانی که دنبال آزادی هستن رو به اسارت و بردگی جنسی در می آورند... سنگر حجاب 🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/3375104194C90703dc77a 🍃🇮🇷🍃