بازدید مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی از فرایند مصاحبه داوطلبان دانشگاه فرهنگیان
🔹 به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان جنوبی، در ادامه برگزاری مرحله ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون سراسری ورود به دانشگاه فرهنگیان، مهدی مرتضوی؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی از روند برگزاری مصاحبه تخصصیِ کانون های ارزیابی در پردیس شهید باهنر و امام سجاد(ع) بازدید کرد.
🌐 روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان
https://cfu.ac.ir
https://eitaa.com/cfu_acac_ir
https://rubika.ir/tarbiatmoalem
https://ble.ir/cfu_acac_ir
📌 بازدید مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی از فرایند ارزیابی تخصصی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی، در ادامه بازدیدهای استانی از روند ارزیابی تخصصی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان، روز پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴، عبدالرضا پیرحسینلو، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی و علی مقدسی، سرپرست امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی از محل برگزاری مصاحبههای تخصصی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان بازدید کردند.
پیرحسینلو در حاشیه این بازدید با تأکید بر نقش کلیدی دانشگاه فرهنگیان در تربیت معلمان توانمند و متعهد، خواستار دقت، شفافیت و عدالت حداکثری در اجرای این فرایند مهم شد و از تلاشهای مسئولان دانشگاه فرهنگیان، مصاحبهگران و عوامل اجرایی قدردانی کرد.
🌐 روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان
https://cfu.ac.ir
https://eitaa.com/cfu_acac_ir
https://rubika.ir/tarbiatmoalem
https://ble.ir/cfu_acac_ir