چفیه مشکی | سجاد فراهانی
۲. در حوزه موشکی، نیاز به گفتن ندارد که توان موشکی و پهپادی ما در ۱۳۹۴ چقدر بود و اکنون چقدر است. ای
۳. در حوزه منطقهای، وضعیت ۹۴ خوب نبود. عراق و سوریه عرصه تخت و تاز داعش بود و دمشق و بغداد در آستانه سقوط. انقلاب نوپای یمن نیز تحت هجوم همه جانبه ائتلاف غربی - عربی قرار گرفته بود و غزه نیز زخمهای جنگ ۵۵ روزه ۲۰۱۴ را در خود داشت. اکنون میتوان گفت که متاسفانه وضعیت ما در سوریه، لبنان و فلسطین بدتر از ۹۴ است اما مشخصاً در عراق و یمن چنین نیست. از سوی دیگر مناطق جدیدی همچون قاره آفریقا(سودان) و آمریکای لاتین(ونزوئلا) به جغرافیای مقاومت افزوده شده است و شاهد حضور جدی پهپادها در روسیه هستیم.
@chafiehmeshki
۴. در بخش مردمی، وضعیت خاصی حاکم است. طبعیتا مشارکت ۷۰ درصدی انتخابات ۱۳۹۲ قابل مقایسه با مشارکت ۵۰ درصدی ۱۴۰۳ نیست. ضمن اینکه وضعیت اقتصادی و زیرساختی کشور در ۹۴ به مراتب از شرایط کنونی بهتر بود و همین تابآوری مردم را نیز تقلیل داده است. اما میتوان ادعا کرد که مشارکت فوق حداقل وضعیتی بهتر از مذاکرات احیای برجام در ۱۴۰۰ ایجاد کرده است.
@chafiehmeshki
چفیه مشکی | سجاد فراهانی
۴. در بخش مردمی، وضعیت خاصی حاکم است. طبعیتا مشارکت ۷۰ درصدی انتخابات ۱۳۹۲ قابل مقایسه با مشارکت ۵۰
۵. یک متغیر مهم دیگر، سیاست داخلی کشور است. در حوزه سیاست داخلی، در ۱۳۹۴ رئیس جمهوری سر کار بود که با پشتوانه یک تیم خاص، عملاً، علناً و به صورت هدفمند به تقابل با راس نظام و نهادهای انقلابی برخاسته بود. این وضعیت عامل یک درگیری بزرگ سیاسی در سطح بالای کشور که خواه ناخواه به سطوح پایینتر کشیده میشد، بود. اکنون میتوان ادعا کرد که تعامل و هماهنگی سه قوه با پشتیبانی نیروهای مسلح و با هماهنگی و نظارت کامل مقام معظم رهبری وجود دارد و این خود یک موقعیت مثبت است که رئیس جمهوری وجود ندارد که روزانه پالس ضعف و وابستگی به مذاکرات و آمریکا ارسال کند.
@chafiehmeshki
چفیه مشکی | سجاد فراهانی
۵. یک متغیر مهم دیگر، سیاست داخلی کشور است. در حوزه سیاست داخلی، در ۱۳۹۴ رئیس جمهوری سر کار بود که ب
۶. کسی نمیتواند منکر نقش سیاست خارجی و روابط بینالملل کشور شود.
در حالی که در ۹۴، کشورهای عربی و در بعضی حالات، چین و روسیه معارض جدی توافق بودند اما اکنون یک هماهنگی و رایزنی با همه این کشورها وجود دارد تا حدالامکان مهار شوند. علی الخصوص چین و روسیه، آن هم در حالی که آمریکا با توافق با یکی، به دنبال مراجعه پرقدرتتر به پرونده بعدی است. ترامپ درگیر ۴ پرونده مذاکراتی غزه، اوکراین، ایران و عادیسازی است که در هیچ یک دستاوردی نداشته و از نظر او تا این ۴ پرونده حل و فصل نشود نمیتواند با تمام قوا به مصاف چین برود. از سویی حل هر پرونده، باعث قدرتیابی کاخ سفید در ۳ پرونده دیگر میشود. هماهنگی با مسکو و پکن در این خصوص، راهبردی هوشمندانه است.
@chafiehmeshki
چفیه مشکی | سجاد فراهانی
۶. کسی نمیتواند منکر نقش سیاست خارجی و روابط بینالملل کشور شود. در حالی که در ۹۴، کشورهای عربی و
۷. اما به جز موارد کلی بالا، یکسری اهرمهای عملیاتی وجود دارد که قبلا گفته شد که تیم ایرانی نسبت به وجود آنها باخبر شده است.
🔻 این اهرمها که برخی از آنها در حال پیشبرد و اجرا، برخی در حال تدارکسازی و برخی نیز بالقوه آماده هستند شامل ده مورد کلی زیر است:
اول، افزایش درصد، سرعت و حجم غنیسازی که خود میتواند سه اهرم محسوب شود!
دوم، ورود سانتریفیوژهای نسل جدید به چرخه غنیسازی.
سوم، اخراج بازرسان آژانس و قطع همکاری تا خروج از NPT.
چهارم، انتقال مواد هستهای به نقاط امن و نامعین.
پنجم، کاهش زمان گریز هستهای تا تست.
ششم، ارسال تسلیحات پیشرفته به متحدین منطقهای از جمله یمن.
هفتم، دریافت تسلیحات ویژه از متحدین.
هشتم، بازیابی و بازسازی جدید گروههای مقاومت.
نهم، مسئله بُرد، قدرت و دقت موشکها.
دهم، بحث تعویق عملیات وعده صادق ۳.
@chafiehmeshki
چفیه مشکی | سجاد فراهانی
۷. اما به جز موارد کلی بالا، یکسری اهرمهای عملیاتی وجود دارد که قبلا گفته شد که تیم ایرانی نسبت به
جمع بندی و نتیجهگیری: به طور قطع نمیتوان از مشکلات ایجاد شده در ۱۰ سال اخیر چشمپوشی کرد که متاسفانه اهرمهای خوبی را از ما گرفت یا تضعیف کرد که در راس آن سوریه و لبنان و همچنین وضعیت اسفناک اقتصادی و زیرساختی مانند ناترازی انرژی قرار دارد اما رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با دانشجویان فرمودند که علیرغم شهادت فرماندهان و رهبران مقاومت، اما ما اکنون امکاناتی داریم که قبلا نداشتیم. این مسئله نشان میدهد که آنگونه که بسیاری فکر میکنند جمهوری اسلامی حداقل در مقایسه با برجام، در موقعیت ضعف کامل پای میز نرفته است.
✍محلل
@chafiehmeshki
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قدرت، منطق و بیاعتمادی؛ سهگانه تهران در مذاکره!
🔶«محمد عبدالواحد» تحلیلگر مصری: ایران در مذاکره بسیار باهوش و باتجربه است از تاکتیکهایی مثل اظهار نظرهای حسابشده،مانورهای سیاسی، مدیریت زمان استفاده میکند.
🔺"ترامپ تمایل داشت تأسیسات هستهای ایران را برچیند و اورانیوم غنیشده ۶۰ درصد را به کشوری ثالث مثل روسیه منتقل کند و همه اینها در راستای محدود کردن برنامه موشکی بالستیک ایران بود اما ایران این پیشنهادها را بهکلی رد کرده است."
@chafiehmeshki
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقایسه ربع پهلوی با امام خمینی (ره) توهین به تاریخ!
🔺بنیانگذار شبکه منوتو: خمینی میلیونها هوادار داشت، رضا پهلوی هیچ!
🔹حسن اعتمادی، بنیانگذار شبکه منوتو و از چهرههای کلیدی حامی ربع پهلوی: فاصله رضا پهلوی با خمینی در انقلاب 57 از زمین تا آسمان است. در انقلاب 57 یک میلیون نفر از خمینی حمایت کردند. شما چطور میتوانید خمینی را با رضا پهلوی مقایسه کنید؟!
@chafiehmeshki
تصویری از هیات ایرانی در مسقط پیش از آغاز سومین دور مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا
@chafiehmeshki
نجات جان گروگان در منطقه مجیدیه تهران
🔹بامداد امروز در پی اعلام یک مورد «گروگانگیری مسلحانه» در شرق تهران (منطقه مجیدیه)، بلافاصله ماموران سرکلانتری چهارم پلیس پیشگیری تهران بزرگ به همراه تیم رهایی گروگان در محل حاضر شدند.
🔹طی یک عملیات، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک ماموران زمینگیر و دستگیر میشود.
@chafiehmeshki
🔺نامه به رئیسجمهور برای ارسال فوری لایحه همکاری ایران و روسیه به مجلس
🔹مالک شریعتی، عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه، در نامهای به رئیسجمهور خواستار تسریع در ارسال لایحه تفاهمنامه راهبردی بیستساله ایران و روسیه به مجلس شورای اسلامی برای تصویب شد.
#سیاسی
@chafiehmeshki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حرکت هیئت ایرانی به سمت محل برگزاری سومین دور مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا
@chafiehmeshki