eitaa logo
Class1
479 دنبال‌کننده
803 عکس
273 ویدیو
112 فایل
Books for Class No. 1
مشاهده در ایتا
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر محمد میره‌ای، مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران در این باره گفت: آخرین مهلت برگزاری جلسات دفاع برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، روز پنجشنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۲ است و مهلت انجام دفاعیه‌ها پس از این تاریخ، به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. وی خاطرنشان کرد: برگزاری جلسه دفاع پس از ۳۰ شهریور ماه، منجر به ایجاد سر ترم جدید خواهد شد و برای دانشجویان سنواتی نیاز به اخذ مجوز از کمیسیون‌های مربوط خواهد بود. دکتر میره‌ای تاکید کرد: به مسئولان دانشکده‌ها و واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده است که به منظور جلوگیری از تبعات ناشی از تأخیر در انجام دفاع دانشجویان، تاریخ جلسات دفاع به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا تراکم برگزاری جلسات دفاع دانشجویان، به اواخر شهریور ماه موکول نشود. مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران یادآور شد: کلیه جلسات دفاع از پایان‌نامه و رساله در تمامی واحدهای دانشگاه تهران به صورت حضوری برگزار می‌شود. وی در پایان تاکید کرد: فرآیند اخذ مجوز دفاع باید حتماً از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه صورت گیرد.
2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قربانیان جنگ شناختی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از جهان نیوز
🔴💭 | بله دوستان زمین گرد است @jahaannews jahannews.com
هدایت شده از جهان نیوز
✔️ استقرار تجهیزات بیشتر پلیس به دستور مکرون 🔹رئیس جمهور فرانسه در واکنش به گسترش ناآرامی‌ها و تنش‌ها بین مردم و ژاندارم‌های این کشور در پی کشته شدن یک نوجوان ۱۷ ساله به دست پلیس، از استقرار تجهیزات بیشتر توسط وزارت کشور [برای مدیریت شرایط کنونی فرانسه] خبر داد. 🔹رئیس جمهور فرانسه ناآرامی‌های سه شب گذشته این کشور را «ابزاری‌سازی غیرقابل قبول از مرگ یک نوجوان» تعبیر و نسبت به آن اظهار تاسف کرد. 🔹در مواجهه با این موضوع، همه کسانی که از این موقعیت و این لحظه برای ایجاد بی‎‌نظمی و حمله به نهادهای ما استفاده می‌کنند، به شدت محکوم می‌کنم. این خشونت خالص و غیرقابل توجیهی است که مشروعیت ندارد. 🔹با هرکسی که به موسسات دولتی حمله کند و یا نهادهای دولتی را غارت کند قاطعانه برخورد خواهد شد. بسیاری از بازداشت شده‌ها نوجوان هستند و این مسئولیت برعهده والدین است. @jahaannews jahannews.com
هدایت شده از Class1
اگر خودتون جستجوگر داخلی به درد بخور داشته باشید، جستجوگرهای خارجی میشن رقیب جستجوگر داخلی شما و سعی میکنند با رقابت سهم بازار شما را بگیرند و دخل جستجوگر داخلی شما را بیارند، اما اگر نداشته باشید و وابسته به جستجوگرهای خارجی باشید، نتیجه اش دیر یا زود میشه این.
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
💬محدودیت‌ها و اختلال‌ گوگل برای کاربران ایرانی ✅ @Rajanews
این اتفاق به هر حال می افته اما الآن ظاهرا هدف از این مدل اختلال، تشویق به استفاده VPN به ویژه در ادارات و سازمانهای دولتی هست ( شماها که خیلی وقته قربانی شدید!!! اما همانطور که مشاهده میکنید در واقع VPN هیچ ضرورتی نداره و) لازم هم نیست صبر کنید شرکت ارتباطات زیرساخت مشکل را حل کنه چون فعلا این اختلال در واقع داره با استفاده از کوکی داره انجام میشه و با چند تا کلیک قابل حله.
در 27 جون 2023 پلیس فرانسه این بچه دبیرستانی متولد 2006 را که تک فرزند مادرش بود و با یک ماشین کرایه ای پیتزا تحویل میداد را با شلیک مستقیم به سر از فاصله نزدیک کشت و انتشار فیلم شلیک باعث اعتراضات اخیر در فرانسه شد. اما نکته ای که باید بهش دقت کنید این واقعیت هست که تمام رسانه های جریان اصلی غیر از دو سه تا دقت میکنند حتی اسم آنمرحوم را هم کامل ننویسند برای همین یا بهش فقط میگن ( a teenager) یا ( Nahel) یا فوق فوقش (Nahel M) - در حالی که همه میدونن اسمش (Nahel Merzouk) بوده!!! جالب تر این که (Éric Dupond-Moretti) وزیر دادگستری فرانسه (البته به فرانسه که شما بلد نیستید) گفته و کاردین انگلیسی ترجمه کرده: ... legal moves would be taken to force social media platforms to hand over details of those arranging the pillaging of property, with the threat of possible sanctions if they refused. “Young people have to know we will find these accounts. This cannot go on. If you call on your friends to take part in smashing something up, that’s potentially a criminal association. If you are present at a ransacking, even if you’re not actually doing anything wrong, you are potentially taking part in a criminal association and encouraging others,” Dupond-Moretti said. “I say to 13-17-year-olds, stay at home, and if you put things on Snapchat to organise looting you will be traced and punished.” He added: “Parents need to control their kids … it’s not for the state to raise their children.”