1.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به «حیفا»
🔹مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که بامداد امروز هدفی حیاتی را در منطقه اشغالی «حیفا» مورد حمله قرار داده است.
https://eitaa.com/cyberarmy
🔻 حماس: نتانیاهو بر روی بازگشت ترامپ به کاخ سفید، حساب باز کرده است
🔹یکی از رهبران جنبش حماس فلسطین ضمن محاسبات نخست وزیر اسرائیل درباره انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، تأکید کرد که برای توافق تبادل اسرا، نخست وزیر تلآویو مجبور است امتیاز بدهد.
https://eitaa.com/cyberarmy
🔻نیویورک تایمز: حمله پهپادی به تل آویو یک تحول قابل توجه برای محور مقاومت است
🔹روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی در خصوص حمله پهپادی روز گذشته به تل آویو به نقل از کارشناسان نوشت: به نظر می رسد پهپادی که به تل آویو حمله کرد نسخه متفاوتی از «صمد ۳» باشد.
🔹این روزنامه نوشت: «پهپاد برای فرار از سامانههای پدافندی با رنگ تیره رنگآمیزی شده بود و به مخزن سوخت و موتور بزرگتر مجهز بود که امکان پرواز تا تل آویو را به آن میداد.
🔹نیویورک تایمز سپس این سؤال را مطرح کرد که آیا پهپاد فوقالذکر نمونه جدیدی از پهپادهای پنهانشونده است؟
🔹این روزنامه آمریکا تأکید کرد: «این یک پیشرفت قابل توجه برای محور مقاومت است».
https://eitaa.com/cyberarmy
🔻۲ حادثه امنیتی جدید در آبهای یمن
🔹آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی در خصوص وقوع یک حادثه امنیتی در ۸۳ مایل دریایی جنوب غرب عدن دریافت کرده است.
🔹آژانس مذکور از دریافت گزارش دیگری در خصوص وقوع حادثه در ۶۴ مایل دریایی شمال غرب المخا در یمن خبر داد.
https://eitaa.com/cyberarmy