سخنگوی ارتش اسرائیل:
اسرائیل وارد یک هفته مهم می شود. ارتش هوشیار و آماده برای دفاع است.
https://eitaa.com/cyberarmy
465.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مالک تلگرام بازداشت شد
🔹 پاول دوروف بعد از خروج از جت شخصیاش توسط سرویس های اطلاعاتی فرانسه در فرودگاه لوبورژ پاریس بازداشت شد.
🔹 از جمله اتهامات علیه پاول می توان به تروریسم، مواد مخدر، همدستی، کلاهبرداری، پولشویی، پوشش و محتوای پدوفیلی اشاره کرد.
🔹 حکم صادره علیه موسس تلگرام به دلیل عدم همکاری دوروف با نیروهای امنیتی فرانسه صادر شد.
https://eitaa.com/cyberarmy
سقوط آزاد سهام تلگرام و TON بعد از خبر دستگیری رئیس تلگرام در فرانسه
https://eitaa.com/cyberarmy
هدایت شده از نیمه پنهان غرب🌗
❌رسانه استعمارگر انگلیس چنان وقاحتی دارد که حتی از تجاوز جنسی به زنان کشور مورد حمله توسط آمریکا هم می تواند شعرهای عاشقانه و رمانتیک بسازد.
🔹ای تف بر سر تاپای گستاخ و بی شرم شما.
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه استاد فاطمی نیا برای کسانی که #اربعین #کربلا مشرف نمی شوند..!
| صلواتهدیهبهروحنورانیایشان |
"محمدرضا تقی زاده"
https://eitaa.com/cyberarmy
حزب الله لبنان در پاسخ اولیه به ترور شهید فؤاد شکر، حمله هوایی گستردهای به عمق اراضی رژیم صهیونیستی آغاز کرد
در متن بیانیه اولیه آمده است:
🔻 در سحرگاه اربعین امام حسین علیه السلام سرور و سالار شهیدان، امام آزادگان و مظهر فداکاری و نوع دوستی و سربلندی و در چارچوب واکنش اولیه به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت که منجر به شهادت جناب آقای فؤاد شکر رحمت الله علیه و تعدادی از مردم شریف کشور شد، رزمندگان مقاومت اسلامی، سایت ها، پادگان ها و گنبد آهنین دشمن در شمال فلسطین اشغالی را با تعداد زیادی موشک و به سمت یک هدف خاص نظامی رژیم صهیونسیتی که متعاقباً اعلام خواهد شد چه هدفی است، هدف قرار دادند.
🔻 مقاومت اسلامی در لبنان هم اکنون و در این لحظات در بالاترین آمادگی خود قرار دارد و هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی به ویژه در صورت آسیب دیدن غیرنظامیان، همراه با مجازات سخت و بسیار شدید خواهد بود.
https://eitaa.com/cyberarmy
حزبالله: مرحله اول عملیات با موفقیت پایان یافت
🔻 حزبالله لبنان در بیانیه دوم خود اعلام کرد که مرحله اول عملیات علیه رژيم صهیونیستی با موفقیت پایان یافت.
🔻 حزبالله اعلام کرد بیش از ۳۲۰ موشک به سمت پایگاه ها و اهداف از پیش تعیین شده خود در اراضی اشغالی شلیک کرده است.
https://eitaa.com/cyberarmy
مقابله سامانههای پدافندی ارتش اسرائیل با راکت های شلیک شده از خاک لبنان
🔻 حزب الله در بیانیه خود اشاره کرد که شلیک راکتها به منظور باز کردن راه برای پهپادهای انتحاری انجام گرفته است.
https://eitaa.com/cyberarmy