#زبان_دنیا
😂✌️
همزمان که مکرون داشته تلفنی با رییسی تلفنی صحبت میکرده که ۹۰ دقیقه هم طول کشیده ، خانه امن منافقین در پاریس توسط افراد ناشناس مورد حمله واقع میشه :))
نیاز به توضیح بیشتر نیست فکر کنم😜
https://eitaa.com/cyberarmy
🔥مثل «مردمسالاری» دروغ نگویید
🔻فرار مغزها، موضوع بسیار با اهمیتی است و طبعا باید برنامه لازم برای مدیریت آن انجام شود.
🔻اما بر اساس آمارهای مراجع بین المللی،
🔸اولا بسیاری از کشورهای اروپایی، آسیایی و ... مدعی پیشرفته بودن مانند آلمان و کره جنوبی با این معضل درگیر هستند
🔸ثانیا: این آمار در ایران کاملا نزولی است.(به نمودار پیوست از سال ۸۷ تا ۱۴۰۱ توجه کنید)
🔻اما اینکه روزنامه غربگرای مردمسالاری اصرار دارد یک دروغ را در صفحه اول برجسته کند کاملا مشکوک است.
🔻به نظر میرسد تحلیل کلان جریان غربگرا این است که مشکلات اقتصادی در آینده نزدیک بهبود خواهد یافت و باید مجددا با بحران سازی در حوزه اجتماعی و تضعیف #ایمان و #امید ملی، برای تصاحب قدرت تولید فشار کرد تا حاکمیت امتیاز مورد نظر این جریان را بدهد.
🔻واقعا چرا باید جریان غربگرا که خودشان متعلق به این آب و خاک هستند اینگونه نسبت به ایران عزیز بی رحم باشند؟ البته این بار مراجع قانونی از ابتدا نباید در برابر فتنه جویی غربگرایان ذرهای مماشات کنند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/cyberarmy
🔴 قیافه شو میبینم یاد #فرعون میفتم...
🔹اون هم میگفت خدا وجود نداره و انا ربکم الاعلی !
🔹خدا هم طوری فرعون رو از بین بُرد که عبرت دیگران شد.
🔹حالا این بدبخت که عمری در ناسا آمریکا بود و به جای اینکه از عظمت جهان به خدا باوری برسد، آخرش علنی خدا رو منکر شد!
🔹دو سه روز بعد این حرفش، در خانه اش به طور ناگهانی ضربان قلبش شدت میگیره و از حال میره و سرش به دیوار میخوره و به خاطر جابجایی مهره گردن، قطع نخاع میشه و از گردن به پایین فلج میشه و بعد از دو هفته میمیره!
🔹خدا هم طوری اون رو از بین برد که مایه عبرت شد..
حجت احسان بخش
https://eitaa.com/cyberarmy
ایشان رئیس دیوان عالی کشور است. امشب دیدم در فرودگاه کرمان، دو دقیقه دیر رسید و کانتر را بستند و از پرواز جا ماند. خودش را معرفی نکرد و برگشت. یک جوان هم بعد از او رسید و از پرواز جا ماند. صدای دادوبیداد این جوان فرودگاه را برداشت: تقصیر آخوندها میدانست.
"مهدی حسنی"
https://eitaa.com/cyberarmy
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در طول تاریخ جبهه شیاطین تا به این حد مجهز نبوده
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
https://eitaa.com/cyberarmy
💢 مسئولان آمریکایی در ایالت یوتای این کشور خواندن انجیل، کتاب مقدس مسیحیان را در مدارس ابتدایی و راهنمایی «به دلیل ابتذال و خشونت» ممنوع کردند!
https://eitaa.com/cyberarmy
162.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حملهٔ موشکیِ اوکراین به پناهگاه سیلزدگان «خرسون»
🔻 فرماندار منصوب روسیه در خرسون گفته نیروهای اوکراینی با موشکهای انگلیسی به چند پناهگاه موقت سیلزدگانی که در پی تخریب سد «کاخوفکا» مجبور به ترک خانههای خود شده بودند حمله کرده است.
https://eitaa.com/cyberarmy
🔴 دستور وزیر کشور در پی انتشار تصاویر زنان بدون حجاب در سالن وزارت کشور
در پی انتشار تصاویری از برگزاری یک همایش در سالن همایش های وزارت کشور که در آن برخی زنان کشف حجاب کرده بودند، وزیر کشور ضمن ابراز ناراحتی شدید از حرمت شکنی بوجود آمده دستور دادند که سریعا پیام عذرخواهی از مردم ایران منتشر شود و
با پیمانکار مراسم مربوطه برخورد بشود و نیروهای حراست مجموعه نیز توبیخ گردد و
سالن نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل بشود.
گفتنی است که وزارت کشور در جریان ماهیت و نوع همایش برگزار شده نبوده است.
https://eitaa.com/cyberarmy
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 صهیونیستها بار دیگر در خیابانها تظاهرات کردند
🔻 برای بیست و سومین هفته متوالی، خیابانهای اراضی اشغالی شاهد حضور هزاران صهیونیستِ معترض به سیاستهای دولت نتانیاهو علیالخصوص اصلاحات قضایی است.
https://eitaa.com/cyberarmy