هدایت شده از اخبار استراتژیک
611.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حمله سپاه به مقر گروهکهای تجزیهطلب کُرد
🔻 نیروی زمینی سپاه از ساعاتی پیش دور جدید حمله به گروهکهای تروریستی مستقر در اقلیم شمال عراق را آغاز کرده است.
🔻 در حملات امروز مقر گروهک تروریستی پاک (حزب آزاد کردستان) توسط موشک و پهپادهای انتحاری در حومه کرکوک هدف قرار گرفته است.
🔻 عناصر مسلح این گروهکها در روزهای گذشته در مهاباد، پیرانشهر و جوانرود اقدام مسلحانه انجام داده بودند.
@StrategicNews_ir
هدایت شده از موسسه مصاف
673.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ما تروریست هستیم!
👤 تحلیلگر سیاسی آمریکایی:
🔹نمیدانم با چه بیانی این را به شما بگویم، اما ما تروریست هستیم. نه، نه. ما نیستیم. منظورم این است که دولت ایالات متحده و ارتش آن تروریست هستند.
🔸بنابراین خود جنگهای ما نوعی تروریسم است. ما اکنون در حال بمباران هفت تا هشت کشور هستیم، حداقل آن چیزی که میدانیم! هر وقت یک تفنگدار دریایی کشته میشود، متوجه میشویم که در کشور دیگری هستیم که آنجا را بمباران میکنیم!
🔹خندهدار است که چگونه بین تروریسم و کاری که خودمان انجام میدهیم تمایز قائل میشویم! به کاری که ما در عراق کردیم، چه میگویید؟!
🔸ما لیبی را به یک کشور شکستخورده تبدیل کردیم که بازارهای بردهفروشی در آنجا دایر شده است. ما سعی کردیم همین بلا را بر سر سوریه بیاوریم. نزدیک بود موفق هم بشویم! ما تروریست هستیم!
🆔 @Masaf
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔘 گزارشی از وضعیت نهضتملی مسکن
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
💢 پاکپور: حملات سپاه تا خلع سلاح گروهکها ادامه دارد
💬 فرمانده نیروی زمینی سپاه:
🔻 گروهک تجزیهطلب پاک (حزب آزادی کردستان) در حمایت و پشتیبانی از اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر در شمالغرب کشور نقش داشت.
🔻 حملات رزمندگان اسلام علیه مقرها و مراکز اشرار مسلح و گروهکهای تروریستی تجزیه طلب ضد ایرانی در اقلیم شمال عراق تا رفع تهدید و خلع سلاح آنان با اقتدار ادامه خواهد داشت.
🔻 بار دیگر درخواست میکنیم مردم، اطراف مقرها و مراکز استقرار تروریستها در اقلیم شمال عراق را تخلیه کنند.
https://eitaa.com/cyberarmy