✍موضوع بمباران مراکز هستهای ایران؛ امر دور از انتظاری نبود و جمهوری اسلامی روزها بود که در انتظار این بمباران بود و تدابیر لازم برای این اتفاق را اندیشیده بود به طوری که صنعت هستهای خود کمترین آسیب را دریافت کند.
در حقیقت جنگ ما با آمریکا از ۹ روز پیش شروع شده است و با آن در حال جنگیدن هستیم و اتفاق جدیدی رخ نداده است.
https://eitaa.com/cyberarmy
4.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«سخنان رهبری در مورد جنگ با آمریکا»
https://eitaa.com/cyberarmy
رهبر انقلاب در پیام اخیرشان:
نگذارید دشمن احساس کند که شما در مقابل او میترسید، احساس ضعف میکنید. اگر دشمن احساس کند که شما از او میترسید، دیگر گریبان شما را رها نخواهد کرد. همین رفتاری که تا امروز داشتید، این رفتار را باقوّت ادامه بدهید.
https://eitaa.com/cyberarmy
🔴ترامپ به اکسیوس: ما امشب موفقیت بزرگی داشتیم. اسرائیل اکنون بسیار امنتر است./انتخاب
https://eitaa.com/cyberarmy
1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین واکنش در آمریکا نسبت به تعرض به ایران
هو شدن ترامپ توسط مردم آمریکا پس از تجاوز نامشروع به خاک ایران
⬅️مردم ایالت اوکلاهما آمریکا که در سخنرانی برنی سندرز حضور داشتند، پس از اعلام خبر تجاوز نظامی آمریکا به خاک ایران توسط این سناتور آمریکایی، یکصدا ترامپ را هو کردند
و شعار "نه به جنگهای بیشتر"
سر دادند.
https://eitaa.com/cyberarmy
🚨 حکومت نظامی در اسرائیل
رسانههای رژیم صهیونیستی:
با تأیید وزیر دفاع، یسرائیل کاتس، و پس از ارزیابی وضعیت، تصمیم گرفته شد که از ساعت ۰۳:۴۵ امروز، تغییر فوری در سیاست دفاعی فرماندهی جبهه داخلی ایجاد شود.
به عنوان بخشی از این تغییرات، تصمیم گرفته شد که تمام مناطق کشور از طبقهبندی فعالیتهای جزئی و محدود به طبقهبندی فعالیتهای ضروری منتقل شوند.
این دستورالعملها شامل موارد زیر است: ممنوعیت فعالیتهای آموزشی، تجمعات و محلهای کار، به جز مشاغل ضروری.
https://eitaa.com/cyberarmy
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین واکنش صداوسیما به ادعای حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران
معاون سیاسی صدا و سیما در آنتن زنده:
ایران از مدتی پیش سه سایت هسته ای را تخلیه کرده بود
https://eitaa.com/cyberarmy
تهاجم به مراکز هستهای اصفهان و نطنز
🔹معاون امنیتی استاندار اصفهان: ساعتی قبل پدافند هوایی در اصفهان و کاشان برای مقابله با اهداف متخاصم شروع به فعالیت کرد و همزمان صدای چند انفجار شنیده شد.
🔹شاهد تعرضاتی در نزدیکی مراکز هستهای اصفهان و نطنز بودیم.
https://eitaa.com/cyberarmy
چرا نمایش حمله به تاسیسات هسته ای برای ترامپ مهم است؟
دلیل اصلی تجاوز مستقیم ارتش آمریکا به فوردو و نطنز تلاش ترامپ برای نمایش قدرت است چرا که به دنبال سانسور ضربات ایران به اراضی اشغالی در روزهای قبل باید اقدامی علیه ایران انجام میداد.
اقدام مغایر با میثاق های بین المللی و پادمان توسط آمریکا درحالی رخ داه که با اقدام مسولانه ایران سایت های غنی سازی فردو و نطنز در روزهای گذشته از مواد اورانیوم تخلیه شده بودند.
این اقدامات در روزهایی که امریکا بار دیگر تلاش کرد نقش بازی کند و رئیسجمهورش همچون گذشته، کارزار فریب و دروغ را مدیریت کرد رخ داد.
اما این بار، نتوانست به اهداف خود دست یابد.
ورودش به جنگ نه غافلگیرکننده بود، نه تعیینکننده.
و اینبار نیز، به توفیق الهی فرصتی بزرگ فراهم شده است
https://eitaa.com/cyberarmy
کوبا تجاوز آمریکا به مراکز هسته ای را محکوم کرد
رئیس جمهور میگل دیاز-کانل:
ما بمباران تأسیسات هستهای ایران توسط آمریکا را که تشدید خطرناک درگیری در خاورمیانه است، قویاً محکوم میکنیم
https://eitaa.com/cyberarmy
تیتر نیویورک تایمز:
ایالات متحده آمریکا وارد جنگ با ایران شد
https://eitaa.com/cyberarmy