خبرگزاری رسمی کره جنوبی:
مقامات تهران روند بررسیهای حقوقی برای مطالبه سود پولهایی که قبلا در بانکهای کره جنوبی بلوکه شده بود،را آغاز کردهاند.
محترمانه ترین راه تأدیب و تنبیه کره ی بی اختیار ،همین است چون هم تلافی است هم دستاورد.
"عبدالله گنجی"
https://eitaa.com/cyberarmy
خبر کوتاه بود و شگفتآور!
با آغاز سخنرانی رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، یک عضو هیئت رژیم صهیونیستی با بالا گرفتن عکس مهسا امینی به دنبال اخلال در جلسه بود که از صحن سازمان ملل اخراج شده و توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
سفیر دلقک اسرائیل که قصد به هم زدن سخنرانی رییسی در سازمان ملل رو داشت از سالن اخراج شد :)))))
"علی فرحزادی"
https://eitaa.com/cyberarmy
مقدمات انتقال ۱۰ میلیارد دلار دیگر در راه است/ تلاطم ارز مهار شد
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین:
🔻 بانک مرکزی با روش های مدیریتی درست توانست بازار متلاطم ارز را کنترل و افت و خیز قیمت را مهار کند.
🔻 بخشی از دارایی ها شامل ذخیره های ارزی بانک مرکزی و بخش دیگر پولهای نفت، گاز یا سایر فروش های کشور مانند کشور کره جنوبی است که تاکنون وصول نشده است.
🔻 پول های ذخیره شده در چین، جزو ذخیره ارزی بانک مرکزی بوده و قابل خرج مجدد نخواهد بود.
🔻 همزمان با آغاز تحریم ها در سال ۸۸ نزدیک به ۲۲ میلیارد یورو از ذخائر بانک مرکزی که به عنوان پشتوانه پول ملی در نزد بانک های خارج از کشور ذخیره شده بود، به چین انتقال یافت تا از بازیهای سیاسی کشورهای پر خطر در امان بماند.
🔻 از ۲۳ میلیارد دلار ذخیره شده در خارج از کشور، حدود ۶ میلیارد دلار آن از کره جنوبی وصول شده و ترتیبات وصول آن در حال کامل شدن است و همچنین تا چند روز آینده مقدمات انتقال ۱۰ میلیارد دلار دیگر هم فراهم می شود.
🔻 نزدیک به چهار ماه است که قیمت ارز بین ۴۸ تا ۵۰ هزار تومان در حال بازی است و با توجه به پیش بینی هایی که دانه درشت های بازار ارز می کردند، امسال باید نرخ ۱۰۰ یا ۱۲۰ هزار تومان را می دیدیم، اما با موفقیت هایی که در بازار نفت داشتیم و سیستمی که بانک مرکزی با روش مدیریتی خود اعمال کرده، بازار ارز دیگر بازار متلاطمی نیست.
https://eitaa.com/cyberarmy
3.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوت ناشنیدهها؛ سند اثبات پروژه بودن شورش ززآ
همین صوتی که در مستند ناشنیده ها منتشر شد، کافی است تا اثبات کند شورش ززآ نه یک انقلاب بلکه یک پروژه از پیش تعیین شده بود.
شورشی که فقط جرقه شروع آن مشخص نبود چیست، وگرنه تا بسیاری از جزییاتش از ماه ها قبل برنامه ریزی شده بود.
🗣 امیرحسین ثابتی
https://eitaa.com/cyberarmy
🔻موافقت مجلس با اجرای آزمایشی لایحه حجاب به مدت ۳ سال
🔹در جریان نشست علنی امروز مجلس، نمایندگان با اجرای آزمایشی لایحه عفاف و حجاب برای ۳ سال موافقت کردند.
https://eitaa.com/cyberarmy
رتبه های برتر المپیاد ریاضی دختران ۲۰۲۳
بدون شرح😁
https://eitaa.com/cyberarmy
رهبر معظم انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت:
در دفاع مقدس از انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و تمامیت ارضی کشور دفاع شد/واقعه دفاع مقدس یک برهه برجسته و مهم از تاریخ انقلاب است/عظمت واقعه دفاع مقدس را باید شناخت/نتوانستیم تاکنون جزئیات این تابلوی عظیم و پرنقش و نگار دفاع مقدس را بشناسیم و بشناسانیم.
https://eitaa.com/cyberarmy