eitaa logo
👨‍👩‍👧‍👧کانال سبک زندگی 🪴
715 دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
10.5هزار ویدیو
339 فایل
کانال سبک زندگی👇 https://eitaa.com/dadhbcx ادمین @GAFKTH @Sydmusaviمدیر ⠀ 🌴 قرارگاه بسوی ظهور https://eitaa.com/dadhbcx/50553
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال 13 آیا خوابیدن در اتاقی که قرآن کریم در قفسه کتابخانه آن باشد، اشکال دارد؟ و یا همبستر بودن با همسر در جوار قرآن اشکال دارد؟ مهدی: فی نفسه مکروه است. اگر بی احترامی تلقی شود اشکال دارد.
سوال 14 آیا خواندن قرآن با چشم کافی است یا نه حتما لب ها تکان بخورد؟ مهدی: خواندن با چشم مرور و زمزمه هست. خوب است ولی قرائت با صدا بهتر است و ثواب بیشتری دارد.
سوال 15 قرآن مجید که همیشه در منزل هست و ما هم هستیم، پس دوباره نوشتن آن و همراه کردن، چه حکمی دارد؟ حتی در خودرو هم میگذاریم. توی کیفمون هم هست. باز هم لازمه که آیاتی رو بنویسیم و همراهمان باشد؟ مهدی: خیر لازم نیست.
سوال 16 افضل ختم قران چن روز است ؟ مهدی: به گونه ای که با حوصله، ترتیل و با توجه باشد. مثلا ۳۰ روزه
سوال 17 استاد یعنی فقط ۱۰۰ بار گفتن بسم الله الرحمن الرحیم رو مثل ذکر پشت سر هم فقط بگیم؟ مثل صلوات فرستادن؟ مهدی: هر دو برداشت محتمل هست. هم ذکر بسم الله گفتن پشت سر هم و هم بسم الله گفتنِ در شروع هر کار
سوال 18 استاد واقعیتش اینه که ما دوست داریم دائم الذکر باشیم مثلا روزانه ۱۰۰۰ بار سوره اخلاص رو بخونیم، انجام هم میدیم اما به ناچار وسطاش با افراد خانواده یا تلفن هم صحبت میکنیم یا مثلا ذکر میگیم، مشغول تلویزیون دیدن هم هستیم و حقیقتش اینه که گاهی از آنچه که بر زبان جاری میکنیم، غافل میشیم. آیا بی احترامی است؟ یا مثلا ذکر میگیم اما حواسمان جای دیگریست. مخصوصا اذکاری که در تعداد بالا توصیه شده مهدی: خیر، بی احترامی نیست. الحمدلله که توفیق دارید.
هدایت شده از مهدی
خدا را شاکرم که جلسه خوب دیگری را در خدمتتان داشتیم. ان شاءالله که‌همگی عالم و عامل به دستورات الهی و مأنوس با قرآن کریم و متوسل به اهل بیت معصومین (ع) باشیم. پیشنهاد دارم حتما همه جلسات را با ما همراه باشید، در کانال آداب زندگی که مطالب این جلسات آنجا بایگانی میشود عضو شوید و این جلسات را به دوستانتان معرفی کنید تا افراد بیشتری استفاده کنند و در ثواب آن شریک باشید. بنده حقیر را خواهشاً از دعاهای خیرتان بی نصیب نگذارید. ختم جلسه را اعلام میکنم. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته التماس دعا یا علی (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
530.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨شب را 🌸سڪوت اعتبار مےبخشدو ✨انسان را متانت وصبر… 🌸الهے... ✨یاریمان ڪن 🌸معتبر باشیم و مهربان… ✨تا مقبول درگاهت باشیم… آمین…💫🌸 🌟شبتون سرشار از آرامش🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
farahmand1_414483086.mp3
زمان: حجم: 1.22M
🍃🍃🍃 دعای عهد 👤باصدای استاد فرهمند اللهم ارنی الطلعه الرشیده و الغره الحمیده.... خدایا آن جمال با رشادت و پیشانی ستوده را به من بنمایان.. 🌴 @dadhbcx 🌴