16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ دشمنی که دلسوز شده است!
منطق ما در همان روزی که میگفتیم دشمن این ملت، نمیتواند دلسوز ما در مسائل بهداشتی باشد و در اوج تحریمهای دارویی به ما واکسن «اهداء» کند، همین منطق امروز است که میگوییم:
«در اوج جنگ اقتصادی، امکان ندارد که دشمن دلسوز ما شود و دانشجو بورسیه کند و برای ما اقتصاددان تربیت کند»
#بچه_های_شیکاگو
@dadshahr_iranian
♨️ کارآموزی در حد وزارت!
👈 برای پی بردن به عمق فاجعه معرفی دکتر #مدنی_زاده برای وزارت اقتصاد، نیازی به تحلیل نیست!
فقط کافی است به یک خبر دقت کنید و به یک سوال پاسخ دهید:
🔘 خبر: او فاقد تحصیلات پایهای اقتصاد است!
🔘 سوال: با پول چه کسی در دانشگاه شیکاگو بورسیه شده است؟
💢 با وزارت مدنی زاده، منتظر دلار ۲۰۰ هزار تومانی باشید!
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تا 2030
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🏻وزیر کار امروز برای پاسخ به سؤالات نمایندگان به مجلس رفت. یکی از مباحث، علت انتساب حسینی، رییس سازمان بهزیستی توسط میدری، به این سمت بود. امامیراد، نمایندۀ چناران، به عنوان معترض، این انتساب را سیاسی میدانست. وی در ادامه توضیح داد که حسینی از امضاکنندگان سند ۲۰۳۰ است.
🔺چیزی که توجه مرا به خود جلب کرد، صحبتهای امامی راد در خصوص سند ۲۰۳۰ بود.
🔻ظاهراً آنچه او بدان اشاره کرد، پیش نویس اولیه «چهارچوب اقدام آموزش ۲۰۳۰» در اجلاس مجمع جهانی آموزش اینچئون کره جنوبی در سال ۲۰۱۵ ست، که بعدها مراحل تصویب دیگری را پیمود. این بیانیه، اهداف آموزشی مرتبط با هدفهای کلی توسعه پایدار را مشخص میکند.
❓اما آیا سند ۲۰۳۰ -که عنوان درستش، #سند_توسعه_پایدار۲۰۳۰ است- فقط یک سند آموزشی است؟
📌بارها گفته شده که سند ۲۰۳۰، یک سند جامع است که کل ابعاد زندگی بشر را در بر میگیرد، و مبحث آموزش، صرفاً هدف چهارم از اهداف ۱۷گانۀ این سند است و این سند، ۱۶ هدف دیگر را هم دنبال میکند.
🔻 اینکه در کشور ما، تقریباً حرفی از سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ زده نمیشود و اگر هم گاهی صحبتی بشود، همه چیز معطوف به آموزش و پرورش دانسته میشود، اصلاً طبیعی نیست.
🔻سالهاست که سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ را به عنوان یک سند صرفاً آموزشی به مردم معرفی کردهاند تا در پرتو ناآگاهی جامعه از کلیت این سند، سایر بندهایش را با فراغ بال اجرا کنند و کسی هم نفهمد که سند ۲۰۳۰ در بسیاری وزارتخانهها و نهادها در حال اجراست و در نتیجه، صدای اعتراضی هم بلند نشود!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
۱. با پول بیتالمال و برای رهایی از خامفروشی، پتروشیمی ساختند.
۲. به بهانه کوچک کردن دولت، همان پتروشیمی را به ثمن ... فروختند به ...
۳. به بهانه جلوگیری از «رانت»، مالکیت انفال را واگذار کردند به همان پتروشیمیها!
۴. به بهانه جلوگیری از «قاچاق»، محصولات پتروشیمی را گران کردند!
@DrRezaGholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 توسط وحشیترین دشمنها اینگونه تحقیر میشویم و صدایشان را در دنیا میشنویم، ولی حتی انتظار نداریم مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح وزیر نیرو را ارائه بدهد.
از ماست که بر ماست.
@dadshahr_iranian
🔺 مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام در رفع اختلاف میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، در ردهبندی قوانین، نهایتاً یک قانون عادی محسوب میگردد. بنابراین مجلس حق لغو یا نسخ آن را دارد.
🔘 از مجلس شورای اسلامی #مطالبه کنید تا معاهده #پالرمو رو لغو نماید.
@dadshahr_iranian
♨️ پیمان جهانی پاندمی و خطری به نام وزارت بهداشت
👈 نشست مجمع جهانی بهداشت سازمان بهداشت جهانی، از امروز ۲۹ اردیبهشت الی ۶ خرداد در ژنو سوییس برگزار شده و وزیر بهداشت و هیات همراه در آن شرکت میکنند.
🔘 موضوع مهم امسال مجمع جهانی بهداشت
در دو سال گذشته، مجمع جهانی بهداشت در تدارک تنظیم یک معاهده بینالمللی به نام «پیمان جهانی پاندمی» بوده که متن این معاهده نهایی شده و در اجلاس امسال این مجمع در مورد آن رایگیری میشود.
متاسفانه متن این معاهده، مملو از مواردی است که استقلال کشورهای عضو را به بهانه جلوگیری از بیماری هدف میگیرد.
بررسی دقیق مفاد این معاهده را اینجا ببینید.
🔘 اساسنامه سازمان جهانی بهداشت که به تصویب مجلس شورای ملی ایران رسیده و تبدیل به قانون داخلی نیز شده است، به گونهای نگاشته شده که به صِرف عدم مخالفت در مهلت تعیین شده، معاهده برای اعضا لازمالاتباع میشود.
▪️مطابق ماده ۱۹ اساسنامه سازمان جهانی بهداشت، در صورتی که معاهدهای به تصویب سه چهارم اعضا در مجمع سالانه برسد، برای کلیه اعضا لازمالاتباع است.
▪️مطابق ماده ۲۰ اساسنامه، صرفاً دولتهایی که ظرف مدت ۶ ماه از طریق طی تشریفات قانونی در مجلسهای ملی، با مفاد معاهده مخالفت کنند، معاهده برای آن کشور لازمالاتباع نیست. در غیر این صورت، معاهده باید اجرا شود، حتی اگر کشوری در جلسه مجمع به آن رای نداده باشد.
🔘 متاسفانه در طول سالیان متمادی که این اجلاسیهها برگزار شده و معاهدات بسیاری در آن تصویب شده است، وزارت بهداشت معاهدات مهم تصویب شده را مخفی نموده و مجلس شورای اسلامی را از مفاد معاهدات با خبر نساخته است.
💢 این خطر در اجلاس امسال بیشتر خواهد بود. زیرا مفاد خطرناک پیمان پاندمی در حال بررسی است و در صورت تصویب، مجلس میبایست با قید فوریت موضوع را بررسی و وزارت بهداشت را مکلف به مخالفت با آن نماید.
@dadshahr_iranian
🔺 ظاهراً ایران در مجمع جهانی بهداشت به پیمان پاندمی رای ممتنع داده ولی این پیمان بینالمللی با اکثریت قاطع آراء، تصویب شده و هم اکنون برای تمام اعضا از جمله ایران لازمالاتباع و لازمالاجراست.
👈 مطابق ماده ۱۹ و ۲۰ اساسنامه سازمان جهانی بهداشت، بعد از تصویب معاهدات بینالمللی، تنها راه خارج شدن از آن، مخالفت با عضویت با معاهده در مجالس ملی داخلی کشورها ظرف مهلت ۶ ماه است.
یعنی دولت میبایست با یک لایحه دو فوریتی موضوع را به اطلاع مجلس رسانده و پس از مخالفت مجلس با عضویت در این پیمان، موضوع را به اطلاع سازمان جهانی بهداشت برساند.
💢 دیروز با تعدادی از نمایندگان مجلس ارتباط گرفته و موضوع را مطرح کردم. انشاءالله تلاش برای جلوگیری از خطر پیوستن به این پیمان خطرناک ادامه خواهد داشت.
@dadshahr_iranian