1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 ۲۰ دیماه سالروز شهادت میرزا محمد تقی خان فراهانی معروف به امیر کبیر گرامی باد.
••❀•❀🕊🍃🇮🇷🍃🕊❀•❀••
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۲۸ قرآن کریم شامل آیات ۵۴ تا ۶۲ سوره مبارکه هود
🍃🌹🍃
🌺 امام صادق (ع) میفرمایند: «مَن قَرَأَالقُرآنَ وَ هُوَ شابٌّ مُؤمِنٌ ، اِختَلَطَ القُرآنُ بِلَحمِهِ وَ دَمِهِ» هر جوان مؤمنی که قرآن بخواند، قرآن با گوشت و خونش آمیخته گردد. (اصول کافی ۲/۶۰۳)
🎙استاد: پرهیزگار
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 آخرین تحولات #يمن
🍃🌹🍃
1⃣ فرمانده نیروی هوایی آمریکا در خاورمیانه: نیروهای هوایی ما به ۶۰ هدف در ۱۶ سایت یمنی حمله کردند.
2⃣ نقاط بمباران شده در یمن در تجاوز هوایی آمریکایی- انگلیسی
🔸پایگاه هوایی الدیلمی در شمال صنعا، حومه فرودگاه حدیده، مناطقی در منطقه زبید، پایگاه کهلان در شرق شهر صعده، فرودگاه عبس، فرودگاه تعز، اردوگاه تیپ ۲۲ در منطقه التعزیه
3⃣ بایدن: تحت هدایت من، با همکاری بریتانیا و با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا و هلند، حملات موفقیت آمیزی را علیه اهداف حوثی ها در یمن انجام دادیم.
4⃣ «حسین العزی» معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن: واشنگتن و لندن آماده باشند که تاوان سنگینی بدهند.
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
#حدیث_روز
🌻 امیرالمؤمنین عليه السلام:
📃 احذَرْ مُجالَسَةَ قَرِينِ السَّوءِ؛ فإنّهُ يُهلِكُ مُقارِنَهُ، و يُردِي مُصاحِبَهُ.
🍀 از همنشينى با يار بد بگريز؛ زيرا كه او همدم خود را هلاك مى كند و همنشين خود را به نابودى مى كشاند.
📚 غرر الحكم، ح 2599.
✨🌹✨
ثانیہ هاے انتظار تو را مے زند صدا
آدینہ هاے بے قرار تو را مے زند صدا
عمریسٺ چشم بہ راه،مانده ایم بیا
در ندبہ اشڪ بار تو را مے زند صدا
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
سلام بر قطب عالم امڪان
جان آقام (عج)
بخوان دعای فرج رادعااثردارد
دعاکبوترعشق است وبال وپردارد
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
❤️برای سلامتی آقا❤️
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
💖دعای فرج💖
بسم الله الرحمن الرحیم
اِلهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،
وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاء
ُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛
اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي
الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛
يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني
فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (ع)و حضرت نرجس (س) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (عج)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیت الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
توقیف نفتکش st nicholas توسط ارتش چه پیامی دارد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
شرکت Empire navigation که یک شرکت حمل و نقل نفتی متعلق به یونان است ، در یک اقدام ناجوانمردانه و خلاف توافقات،سال گذشته محموله نفتی جمهوری اسلامی ایران را که توسط یکی از نفتکش های خود با نام suez rajan را در اختیار آمریکا قرار داد و آن محموله در بندر هیوستون تگزاس تخلیه شد.
🔸️پس از این سرقت نفتی ، شرکت مزبور نام نفتکش را به St nicholas تغییر داد و این شناور در روزهای گذشته نفت عراق را بارگیری کرده بود که امروز توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و البته با حکم قضایی توقیف شد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ ایران تسلط کامل بر خلیج فارس و دریای عمان دارد و هرگاه اراده کند می تواند در این آب ها بر اساس منافع خود اقدام نماید.
2️⃣ هدف ایران از اقدام امروز مخابره این پیام به دنیاست که شرکت های بین المللی کشتیرانی اگر با آمریکا همکاری نمایند و منافع ایران را نادیده بگیرند، نمی توانند از تیر خشم و انتقام نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در امان بمانند و در زمان و مکان مناسب خیانت آنها پاسخ داده می شود.
3️⃣ ارزش محموله نفتی این نفتکش ۷۵ میلیون دلار است که احتمالا به جای نفت سرقت شده ایران مصادره می گردد و نفتکش متخلف نیز به شرکت Empir navigation تحویل نمی شود و بعید نیست جمهوری اسلامی در اینده آن را به عنوان یک ناوبندر نظامی به کار گیرد.
4️⃣ عملیات امروز نیروهای ارتش جمهوری اسلامی نشان داد ایران می تواند بازدارندگی لازم را برای مصونیت یافتن محموله های تجاری خود را سرتاسر جهان ایجاد کند و کشورهایی که احیانا قصد اقدام خصمانه علیه کشتی های ایرانی داشته باشند، واقعه امروز را در نظر می گیرند و بعید نیست در رفتارهای احتمالی خود تجدیدنظر کنند.
5️⃣ ائتلاف دریایی آمریکا که قصد داشت در خلیج فارس و دریای عمان از آنچه که آنها اقدامات مخرب ایران می نامیدند جلوگیری کند ، نتوانست کار خاصی انجام دهد و ظاهرا برای توقیف هر کشتی تنها اراده سیاسی و دستور قضایی مقامات ایرانی کفایت می کند.
6️⃣ ایران به عمد این نفتکش را در خلیج فارس توقیف نکرد و در دریای عمان کنترل آن را به دست گرفت و همین نوع اقدام، پیام امنیت و ثبات شاخاب پارسی را به کشورهای حاشیه جنوبی این آبراه مخابره کرد.
7️⃣ در نهایت باید گفت عملیات امروز ارتش ایران هر گونه اقدام عداوت آمیز علیه جمهوری اسلامی در زمان و مکان مناسب پاسخ داده می شود و تهران اعمال دشمنانش را فراموش نکرده و در فرصتی مناسب و با در نظر گرفتن جوانب، آنها را تلافی تلافی می کند.
🔴 #اقتدار_دریایی
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایشون همان پیرمردیست که با حاج آقا بهلول با طی الارض به کربلا رفتند....👆از زبان خودش بشنوید؛
نوش جونتون ، گوارای روح تون
ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید.التماس دعا، یاعلی مدد
چپیه شده نخست وزیر فرانسه راستیه هم شده وزیر خارجه فرانسه
راستی همسر چپیه ... دو تا همجنسباز شدن وزرای دولت فرانسه
#قوم_لوط