#محرمانه_مدیا
📍غرش سحرگاهی نیروهای مقاومت/ برق از سر اسرائیل و عربستان پرید
@secret_file
🔹سحرگاه امروز نیروهای مقاومت در دو عملیات همزمان مواضع مهم و استراتژیک اسرائیل و عربستان سعودی را هدف قرار دادند.
🔹وقوع یک انفجار در نزدیکی تاسیسات هستهای دیمونا اسرائیل و حمله پهپادی به فرودگاه ملک خالد عربستان در فاصله چند دقیقه برق از سر اسرائیل و عربستان پراند.
🔹غافلگیری این اقدامات به حدی بوده که تا کنون مواضع متعدد ضد و نقیضی در خصوص مبدا شلیک راکتها به مناطق اسرائیلی منتشر شده است.
🔹فاکس نیوز اعلام کرد که هنوز هیچکس در اسرائیل نمیداند چه اتفاقی افتاده و قرار است ارتش در بیانیهای اتفاقات رخ داده را تشریح کند.
🔹با این حال ارتش رژیم صهیونیستی صرفا به اعلام اینکه یک فروند موشک شلیک شده از سوریه در منطقه «النقب» در نزدیکی تاسیسات دیمونا فرود آمده، اکتفا کرد و توضیحات بیشتر را به زمان دیگری موکول کرد.
🔹منابع اسرائیلی میگویند، موشکی که بسوی دیمونا روانه بوده، سام 5 یا همان اس 200 بوده است.. سوال این است این موشک، چطور توانسته 200 کیلومتر را از این همه رینگ پدافندی به سلامت عبور کند؟!
🇮🇷🌸
🍀
✅#حدیث_روز
🍃🌻🍃
💠 امام صادق علیه السّلام فرمودند: اَلعامِلُ عَلی غَیرِ بَصیرهٍ کَالسّائِرِ عَلی غَیرِ طَریقٍ، فَلا تَزیدُهُ سُرعَهُ السَّیرِ اِلاّ بُعداً؛
🌺 کسی که بدون «#بصیرت» عمل می کند، همچون رونده ای است که در بیراهه می رود؛ پس هر چه سریع تر رود، از مقصد دورتر می شود. تحف العقول، ص۳۶۲
.
#روشنگری
#ثامن
4.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ستاره بارونه آقام اومده، تو این کَرمخونه آقام اومده
🌺 میلاد امام حسن (ع) مبارکباد
@Farsna