eitaa logo
دشت آباد مهدی یاران
45 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ دعوای جریان نزدیک به آذری جهرمی با عارف ادامه دارد! فعال مجازی نزدیک به آذری جهرمی: عارف زوری با ۸۰ سال سن معاون اول شده؛ با این فرمون امیدی به بهبودی نیست به آذری جهرمی در دولت پزشکیان هیچ پستی داده نشده است گویا جریان نزدیک به او از این موضوع همچنان ناراحت هستند. پیش از این حمید رسایی نیز با اشاره به دیدار مجمع نمایندگان تهران با پزشکیان نوشته بود پزشکیان در این جلسه گفته برای اینکه ظریف اپوزیسیون دولت نشود به او پست داده است.
⭕️ پایان جلسه شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به ایران 🔻 جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد با سخنان سفیر سوریه که خواستار پایان اشغال مناطق فلسطینی از سوی اسرائیل شد، پایان یافت. 🔹این جلسه که دستور کاری برای تصمیم‌گیری یا تصویب پیش‌نویسی نداشت بیشتر بر وقت دادن به سفرای عضو شورا برای اظهار نظر درباره موضوع جلسه اختصاص داشت. 🔹در کنار اظهارات صریح و تند سفیر ایران در این جلسه، نمایندگان کشورهای الجزایر، چین، روسیه، عراق و سوریه حمله هوایی اسرائیل به ایران را محکوم کردند. 🔹در برابر آمریکا خواستار توقف حملات ایران به اسرائیل شد و بریتانیا هم از تهران خواست که به حمله چند روز پیش اسرائیل پاسخی ندهد. 🔹سفیر فرانسه در این جلسه خواستار خروج فوری ارتش اسرائیل از خاک لبنان شد و نماینده ژاپن هم از هر دو طرف، یعنی ایران و اسرائیل خواست که با خویشتن‌داری از افزایش بیشتر تنش پرهیز کنند.
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خانه عنکبوت در سراشیبی سقوط! 🔹‌ریچارد پیتر، رئیس مرکز تحقیقات و ارتباطات بریتانیا و اسرائیل:در اسرائیل ما با فاجعه اختلافات عمیق سیاسی مواجه هستیم؛ ما هم درگیر جنگ در چند جبهه هستیم و هم شاهد اختلاف و درگیری بین اعضای کابینه نتانیاهو! 🔹‌خبرنگار BBC در تل‌آویو: اینجا طوفانی از اعتراضات و درگیری‌ها به خاطر شیوه غلط اداره جنگ غزه و لبنان وجود دارد؛ نتانیاهو مرعوب قدرت ایران شده است.
14.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نگاهی به اعتراف رسانه های خارجی در مورد عملکرد پدافندی ایران از حمله اسراییل به ایران بخشی از ادعاها اثبات نشده است اما اعتراف به عملکرد شکفت‌انگیز پدافند ایران را ملاحظه کنید.
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تردیدی نداشته باشید.‌..👌 🇮🇷🇱🇧🇮🇷🇵🇸🇮🇷
شیخ نعیم قاسم معاون شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل جدید حزب‌الله شد
🔴دقایقی پس از اعلان دبیرکلی شیخ نعیم قاسم، حزب‌الله بطور گسترده اراضی اشغالی را موشک باران کرد...
♦️‌برخی رسانه‌ها مدعی شدند ماهواره پشتیبانِ رادار سامانه پدافندی تاد اهدایی آمریکا به رژیم صهیونیستی سقوط کرده و از دسترس خارج شده 🔹‌‌هنوز علت سقوط این ماهواره مشخص نشده ولی ما هم خدایی داریم!
⭕️ کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ تصویب شد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش شور اول کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، با کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ موافقت کردند. شمارش آراء در مجموع ۲۴۹ رأی مأخوذه به شرح زیر است: ۱۴۶ رأی موافق ۹۶ رأی مخالف ۴ رأی ممتنع
⭕️ حزب الله لبنان شیخ نعیم قاسم را دبیرکل جدید این جنبش معرفی کرد بیانیه حزب الله به شرح زیر است: با توکل به خداوند متعال، التزام به اسلام ناب محمدی (ص)، و پایبندی به اصول و اهداف حزب‌الله، و با رعایت سازوکار تعیین‌شده برای انتخاب دبیرکل، شورای حزب‌الله بر انتخاب شیخ نعیم قاسم به‌عنوان دبیرکل حزب‌الله به توافق رسید تا وی پرچم مبارک این مسیر را به دوش گیرد. ما با خداوند متعال، روح گرانقدرترین شهیدمان سید حسن نصرالله (رضوان الله علیه)، شهدای مقاومت، مجاهدان و مردم مقاوم، صبور و وفادار خود عهد می‌بندیم که برای تحقق اصول و اهداف حزب‌الله و زنده نگه‌داشتن شعله مقاومت و برافراشته ماندن پرچم آن تا پیروزی نهایی تلاش کنیم. و خداوند بر امر خود غالب است.
⭕️ همه مسئولین کشور با صدای واحد: تل‌آویو و حیفا را شخم بزنید تیتر امروز روزنامه آگاه