eitaa logo
دشت آباد مهدی یاران
45 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هریس از ترامپ پیشی گرفت
💠 احتمال شورش در آمریکا قوی است/ تاکنون هریس با اختلاف جزئی برنده است 🔰 خبر نگار i24 اسرائیل: به دلیل نزدیک بودن رقابت، احتمال شورش در آمریکا پس از اعلام نتایج وجود دارد، به همین دلیل مغازه داران در حال نصب حفاظ برای مغازه های خود هستند! نتایج انتخابات از پیشی گرفتن(جزئی) هریس از ترامپ حکایت دارد.
📌تحلیل گر نظامی انستیتو تحقیقاتی واشنگتن : ایران عصر سه شنبه فردا پس از پایان رای گیری انتخابات آمریکا با ۴۰۰ موشک و به هدف از کار انداختن سایت های هوایی ، دفاع هوایی و صنایع نظامی اسرائیل در حیفا به اسرائیل حمله خواهد کرد و بهدف دقت بیشتر ، این حملات از خاک عراق یا سوریه صورت خواهد گرفت.
⭕️آدم ‎عاقل وسط جنگ اقتصادی، ارز رسمی را گران می‌کند؟! آدم ‎عاقل وسط جنگ اقتصادی واردات موبایل گرانقیمت و غیرضرور را آزاد می‌کند؟ آدم ‎عاقل وسط جنگ اقتصادی، ارز کالاهای اساسی را حذف می‌کند؟! آدم ‎عاقل کسی که در بانک مرکزی ارزش پول ملی را یک سوم کرده، به وزارت اقتصاد انتخاب می‌کند؟!
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️جمله زیبای دکتر عراقچی: امروز هر ایرانی وطن دوستی به خودش میباله که رهبری داریم که از سالها پیش تأکید به «MADE IN IRAN» داشتند.
⭕️‏در حالی فرانسه از دانشجوی زن ایرانی که برهنه شد حمایت کرد که «امیره زایتر» پرستار فرانسوی را به خاطر انتشار پستی در حمایت از فلسطین به ۳ سال زندان و ۲ سال تعلیق، محکوم کرد!!!
18.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حتما باید شهید بشه تا این حرفها گفته بشه ؟؟ 👈خیلی از مردم نمیدونن این مطالب رو امیر المومنین ۸۰۰۰ نفر رو با روشنگری از انحراف نجات داد هشت هزار نفر؟؟!😳😳
سخنگوی قوه‌قضائیه:جمشید شارمهد پیش از اعدام فوت کرده بود جهانگیر: جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر و عضو انجمن موسوم به پادشاهی پیش از اجرای حکم اعدام درگذشته است. ‌‌دستگاه قضا وی را به عنوان یک ایرانی محاکمه کرد. حتی اگر یک فرد غیر ایرانی هم مرتکب جرمی شود این حق قانونی ما است که او را محاکمه، مجازات و به اقدامات او رسیدگی کنیم
⭕️‏تا پارسال ایران مسخره میکردن میگفتن هر اتفاقی تو منطقه میفته ایران کردستان عراق میزنه، اگر جرات داره اسراییل رو بزنه! الان مثل نقل و نبات اسرائیل رو می‌زنیم و همه اونا خفه خون گرفتند! خرمشهر ۴ یا خیبر قطعا به سرزمینهای اشغالی خواهد رفت.
⭕️‏می پرسند چرا از رژیم پانترکیستی بیزار هستید و او را همچنان دشمن ایران می دانید پاسخ در فرتور بالاست. آنچنان گستاخ و دریده شده اند که گیلان و مازندران و گرگان را نیز تُرک و جدای ایران دانسته اند!
⭕️ نقشه جاه طلبانه پانترکیسم اردوغان برای کشورهای منطقه