eitaa logo
دشت آباد مهدی یاران
45 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سالروز عمليات والفجر 1؛ نگاهي به اهداف و نتايج عمليات آفندي والفجر1 در تاريخ 21 فروردين ماه سال 1362 با رمز «يا الله يا الله يا الله» انجام شد. به گزارش سرويس‌«فرهنگ و حماسه»‌ خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عدم توجه به نظريات كارشناسي نخبگان و طراحان جنگي نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران در طراحي انجام عمليات‌هاي گسترده موجب شد كه بدون دسترسي به موفقيت، توان قابل توجهي از نيروي انساني و تجهيزات جنگي ايران هزينه شود. عدم موفقيت نيروهاي خودي در عمليات «والفجر مقدماتي» و عدم نفوذ به خاك عراق در منطقه عمومي فكه باعث شد با اعمال تغييرات در طرح عملياتي «والفجر مقدماتي» و منظور داشتن تصرف «جبل فوقي» طرح عملياتي «والفجر1» در شمال اين منطقه به اجرا درآيد. هر چند در طرح جديد،‌نظر كارشناسي متخصصان نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران مورد استقبال قرار گرفت ولي نكته‌اي كه در اين ميان پوشيده ماند، آگاهي و حضور گسترده دشمن در منطقه بود كه مي‌توانست هر طرحي را با عدم موفقيت روبرو سازد. در چنين شرايطي طراحي و هدايت عمليات «والفجر 1» به نيروي زميني ارتش واگذار شد و به صورت مشترك به اجرا درآمد. قرارگاه خاتم الانبياء (ص) كه به عنوان قرارگاه مشترك و كنترل كننده عمليات عمل مي‌كرد در تاريخ 21 فروردين ماه سال 1362 دستور حمله را با رمز يا الله يا الله يا الله صادر و در تاريخ 28 فروردين ماه سال 1362 بعد از 7 روز نبرد پايان عمليات را اعلام كرد. در طرح عملياتي، به اجراي آتش تهيه اهميت فوق‌العاده داده شده و طي اين عمليات حدود 60 هزار گلوله كه تا آن زمان در جنگ سابقه نداشت به مواضع دشمن ريخته شد تا با استفاده از آتش از تلفات زياد نيروي انساني خودي در شكستن خطوط دشمن كه در عمليات والفجر مقدماتي پيش آمده بود جلوگيري شود. البته دشمن نيز با حدود 100 هزار گلوله توپخانه مقابله نمود. سرلشكر شهيد فرهاد ادهمي در روز 22 فروردين ماه سال 1362 در اين منطقه به شهادت رسيد. عمليات پدافندي «والفجر1» به انهدام پاسگاه فرماندهي دشمن و تعدادي از پاسگاههاي عراقي به ميزان 25 درصد، تصرف خاكريزهاي اول و دوم دشمن، كشته و زخمي نمودن بيش از 40 هزار نفر و اسارت 350 نفر از نفرات دشمن، انهدام 98 دستگاه تانك و نفربر و دهها خودرو و سقوط 5 بالگرد و به غنيمت گرفتن 50 دستگاه تانك به همراه 200 دستگاه انواع خودرو منتج شد. ...به همه عزیزان ازاده که در این عملیات پس از ساعتها مبارزه به محاصره درامدن و به اسارت درامدند. وسالها در اسارت زیر شکنجها ودردهای اسارت از کیان وناموس خود دفاع کردند تبریک عرض مینمایم...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹روح تمامی شهدایی که در این عملیات از جمله دوست عزیز وهمسنگرم ولی محمدی شاد وانشاا...با شهدای کربلا محشور شوند صلوات🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
🇮🇷🌸 🍀 ❇️یادداشت 💠 موضوع: عزم انقلابی و زنجیر پاره شدنی‼️ ✍️نویسنده: فتح الله پریشان 🍃🌻🍃 🔻 دیروز ایران در حالی به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای، از 133 دستاورد جدید در این حوزه رونمایی کرد که در نشست وین، آمریکایی‌ها همچنان حاضر نشدند دست از ابزار تحریم‌ها بکشند. 💠نکات تحلیلی: 🔹 1- برخی تحلیل‌گران و جریانات سیاسی کشور در دوره مبارزات انتخاباتی در آمریکا و ابتدای پیروزی بایدن، در تفسیر از روی کار آمدن بایدن بر این باور بودند که دوران سختی سپری‌شده و دولت بایدن به تعهدات بین‌المللی ازجمله برجام باز خواهد گشت و شرایط فشار حداکثری تحمیلی ترامپ برداشته خواهد شد. 🔸 2- جریان دیگری نیز بود که بین بایدن و ترامپ فرقی قائل نبوده و تصریح داشت که با روی کار آمدن مستأجر جدید کاخ سفید، برجام 2015 نه‌تنها احیا نخواهد شد، فشارها و تحریم‌ها نیز تداوم خواهد داشت. رهبر معظم انقلاب نیز با دلایلی متقن دیدگاه دوم را باور داشتند. اکنون که حدود سه ماه از روی کار آمدن بایدن می‌گذرد، واقع‌بینانه و درستی تحلیل گروه دوم را شاهد هستیم. 🔹 3- البته می‌توان دلایل زیادی را برای عدم احیا یا چرایی مانع‌تراشی آمریکایی‌ها برای شکست مذاکرات برشمرد که مهم‌ترین آن‌ها نگرش مبنایی و کلیشه‌ای مقامات آمریکایی و اروپایی به ملت ایران در کنار زیاده‌خواهی‌های آن‌ها خارج از عرف و عقلانیت مذاکره سیاسی است. در این میان نباید از اعتماد بیش‌ازاندازه و البته کاذب آمریکایی‌ها و هم‌پیمانان آن‌ها به نتیجه‌بخشی ابزار تحریم‌ها غافل شد. به همین دلیل ابزار تحریم‌ها باید حفظ شود ولو متعلق به رئیس‌جمهور غیراستانداردی مثل ترامپ باشد که اساساً وعده بایدن، تجدیدنظر در غالب تصمیمات وی بود. 🔸 4- این در حالی است که همین دیروز سردبیر نیویورک‌تایمز اذعان کرد که آمریکا در اعمال فشار حداکثری به ایران شکست خورده است. نیویورک‌تایمز با بیان اینکه در مقطع کنونی رویکرد تندروانه با عقل سلیم جور درنمی‌آید، نوشت: «اگر آمریکا پایبندی به توافق اول را نپذیرفت، چرا باید ایران به توافق دوم اعتماد کند؟». 💢نکته راهبردی:  🔺اما چه چیزی عامل شکست فشار حداکثری آمریکاست؟ مسلماً در وهله اول پایمردی و پایداری ملت ایران در تحمل تبعات نفس‌گیر این تحریم‌های ناجوانمردانه است؛ و در وهله بعد، هم‌صدایی و هماهنگی مسئولان به‌ویژه در تصویب قانون اقدام راهبردی مجلس در لغو تحریم‌ها و مهندسی معکوس گام‌های هسته‌ای ایران است. لذا امروز نباید بی‌جهت دیگران را متهم کرد که نگذاشتند و نمی‌گذارند برجام به فرجام برسد! با نگاه غربی! اساساً برجام قرار نبود به سرانجامی برسد بلکه مأموریتش‌ مهار و کنترل ایران بود که لااقل در پیشرفت علمی و هسته‌ای در این سال‌ها موفق بوده و زمینه‌ساز مطالبه وقیحانه سلسله زیاده‌خواهی‌هایی چون محدودیت موشکی و منطقه‌ای شده است که تنها با عزم انقلابی و دولت انقلابی این زنجیره پاره شدنی است.
42.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 📢 💠 موضوع: تبیین رهنمودهاي انتخاباتی 🍃🌻🍃 🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهی‌فر
⭕️ کنایه های مسئولان وزارت بهداشت به تصمیمات و فرافکنی های ستاد کرونا و روحانی
⭕️ حسن خمینی، سعید محمد و محسن رضایی در صدر توییتر 🔹۲۱ فروردین حسن خمینی بیشترین تولید محتوای انتخاباتی در توییتر را به خود اختصاص داده است. رئیسی بیشترین محتوای تلگرام را دارد.
استاد برزکار.mp3
زمان: حجم: 35.11M
🎧 |کالبدشکافی فکری، رفتاری و عملکردی جریان انحرافی «حلقه بهار» 👤 استاد برزکار
🌹 سَردار شَهیٖد قٰاسِم سُلِیْمٰانےٖ:🌹 پیش از برگزارۍ یکے از انتخابات‌ها، از حاج قاسم پرسیدم نظرتان درباره‌ۍ احزاب و کاندیدا‌ها چیست و چند تن از شخصیت‌ها را نام بردم. گفت: فلانے از من می‌پرسی به چه کسے رأی می‌دهی؟ من به شما مے‌گویم، اگر همه‌ۍ احزاب و گروه‌ها و همه‌ۍ کسانے ڪه نام بردی، در یک صف بایستند، من در صفی هستم ڪه حضرت آقا فرمودند. تو هم اگر مے‌خواهے عاقبت به خیر باشے، قطب‌نما و گراۍ حرڪت‌هایت باید رهنمود ‌هاۍ حضرت آقا باشد. من حزبم حزب ولایت است.
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 🍃🌻🍃 💠 امام علی علیه السّلام فرمودند: نَظَرُ البَصَرِ لا یجدی إذا عَمِیتِ البَصیرةُ؛ 🌺 نگریستن با چشم در صورت کوردلی، بی نتیجه است. میزان الحکمه، ح ۱۷۳۰
🇮🇷🌸 🍀 🌀 یادداشت_کوتاه ✅ حق با بدنه بسیج است‼️ 🍃🌻🍃 🔻چندی است مسولان سپاه و بسیج به صراحت از عدم ورود مصداقی و صرف ورود گفتمانی به انتخابات سخن میگویند و بر همین مبنا نیز عمل میکنند. 🔹 از این رو بدنه بسیج که از متن مردمند، مبتنی بر شاخصهای گفتمان رهبری هر نظری راجع به نامزدهای حاضر در انتخابات که مورد تایید شورای نگهبان قرار می‌گیرند، داشته باشند، هیچ کس حق اعتراض به آنها را نداشته و سازمان بسیج نیز هیچ حساسیتی در این خصوص ندارد. در حقیقت این حق آنهاست که به هر کسی اعتماد پیدا می‌کنند، رای بدهند و رای آنها محترم و ارزشمند است. 💯 به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، مردم ایران در انتخابات به هر نامزدی که رای دهد، ماجور خواهند بود.
🇮🇷🌸 🍀 ✅ ملاکها و معیارهای انتخاب اصلح ازدیدگاه امامین انقلاب در ۱۴ واژه و با مخفف" معتمد- شجاع- متقی"عبارتند از: 💠 قسمت سوم: 🍃🌻🍃 0⃣1⃣ م: منافع عمومی نگر. 1⃣1⃣ ت: تجملاتی نبودن، ساده زیستی. 2⃣1⃣ت: تقوای دینی، سیاسی داشتن. ‏3⃣1⃣ ق: قانونگرا و متشرع بودن. 4⃣1⃣ ی: یاوری محرومان و مستضعفين ❌ توجه: 👈 آدرس آیات متناسب با ملاکهای ۱۴ گانه انتخاب اصلح: 🔻 مستقل و منافع عمومی نگر: آیات ۱۷ و ۱۸ زمر و آیه۱۵۹، آل عمران و آیه ۱۴۱، نساء. 🔹 تجملاتی نبودن: آیه ۲۰، فجر و آیه ۱۵۲ آل عمران. 🔸 تقوی: آیه ۶، تحریم و ۲۶، اعراف. 🔹 قانون مداری: آیه ۲، مطففین و ۸ آیه، مائده. 🔺یاور محرومان: آیه ۱۹، ذاریات و آیه ۸، انسان و آیه ۷۵، نساء و آیه ۲۹، فتح و آیه۳، ماعون.