eitaa logo
دشت آباد مهدی یاران
45 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
100 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 روزمان را با آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۴۹۰ قرآن کریم و آیات ۱۱ تا ۲۲ سوره مبارکه زخرف 🍃🌹🍃 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «مَن عَلَّمَ آیَةً فی کِتابِ اللهِ تَعالی، کانَ لَهُ اَجرُها ما تُلِیَت» هر که آیه‌ای از کتاب خدا را به دیگری بیاموزد، پاداش آن آیه، تا زمانی که خوانده می‌شود به او نیز می‌رسد. (مستدرک الوسائل ۴/۲۳۵) 🎙استاد: فروغی
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🖼 خلاصه‌ای از عملیات‌های حزب‌الله در ۲۸ مهر 🍃🌹🍃 |
1.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الله اکبر 🔴شکاف برداشتن دیوار مسجد کوفه که از علامات ظهوره ... حالا معلوم نیست این همون شکافه معروفه یا نه 🗳 جهش ایران
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسپانیا، در زمین فوتبال یکی از معترضان به جنگ غزه وارد زمین می شود. پلیس ها او را می گیرند و مشغول زدن او هستند. ببینید واکنش بازیکنان و مرم چگونه است و چه اتفاقی می افتد. حقیقتا ما کمتر متوجه این تغییرات سریع و بی نظیر در جهان هستیم. دعوت می‌شوید. 🖇 لطفا برای دیگران هم ارسال فرمایید.
🔹«پاییز آمد» روایت زندگی خانم فخرالسادات موسوی و سردار شهید احمد یوسفی، فرمانده واحد مهندسی، رزمی سپاه ناحیه زنجان است که در ۲۴۰ صفحه به قلم خانم گلستان جعفریان نوشته و توسط انتشارات سوره مهر چاپ و منتشر شده است. 🔹کتاب «پاییز آمد» یکی از شش کتابی است که اخیراً در هفته دفاع مقدس به‌عنوان تازه‌ترین کتب تقریظی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای معرفی شده بودند. 🔸پیش از این نیز دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی در برنامه‌های جداگانه‌ای از سال ۱۳۹۰ از  نویسندگان و راویان کتاب‌های «نورالدین پسر ایران»،«پایی که جا ماند»، «لشکر خوبان»، «من زنده‌ام»، «آن بیست‌و‌سه نفر»، «وقتی مهتاب گم شد، گلستان یازدهم، دختر شینا، آب هرگز نمی‌میرد»، «فرنگیس»، «در کمین گل سرخ»، «مربع‌های قرمز»، «عصرهای کریسکان»، «تنها گریه‌کن»، «حوض خون»، «مهاجر سرزمین آفتاب»، «خاتون و قوماندان» و «سرباز روز نهم و اسم تو مصطفاست» تقدیر نموده و یادداشت‌ها و تقریظ‌های رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب‌ها را منتشر کرده بود.
اینفوگرافی چرایی کمک به محور مقاومت 🔻 زمینه تاریخی و شکل‌گیری اسرائیل و اهداف آن 🔻 شعار اسرائیل بزرگ 🔻 تجزیه کشورهای منطقه 🔻 نقش ایران و در شکست نقشه‌های دشمن 🔻 طرح حمله به ۷ کشور و ایجاد خاورمیانه جدید 🔻 طرح معامله قرن برگرفته از سخنرانی 🔸 صوت کامل سخنرانی 🔸 دریافت فایل با کیفیت 💠 اندیشکده راهبردی سعداء 🆔 @soada_ir
⭕️نگرانیِ خانم آذر منصوری، رئیس نامشروعِ جبهه‌ی اصلاحات از اجرای حکم حبسِ نیلوفر حامدی و الهه محمدی، کاملا قابل درک است. در روزهای آتی، وقتی که کار در جبهه‌ی نظامی بر اسرائیل و متحدانش سخت شود و از طرفی، ناکارآمدیِ اقتصادیِ دولت آشکار گردیده، صدای اعتراضها شنیده شود، اتاق فرمان صهیونیستی، با فعال کردنِ هسته‌های سیاسیِ خود در داخل، نارضایتیِ مردم را دستاویزی برای ایجاد آشوب و ناامنیِ داخلی، قرار خواهد داد. و در چنین برهه‌ای، وجود و حضورِ امثال این دو خبرنگارِ توانمند در ایجادِ جرقه‌های اغتشاش، برای سیاسیونی که خود را مغموم و بازنده‌ی میدان می‌بینند و قصد دارند زیرِ میزِ مسئولیت و مشارکتِ سیاسیِ‌شان بزنند، بسیار مؤثر خواهد بود.
‏⭕️عراقچی: «ایران هیچ قصدی برای‌بستن تنگه‌‌ی هرمز ندارد» کاش از غربی ها یاد میگرفتید و بگویید «تمام گزینه ها بر روی میز است»! فرضاً که نمیخواهید تنگه رو ببندید، چرا باید کل دنیا بفهمند؟! شما مثلا سیاستمدارید؟ مردم عادی از شما زیرک‌ترند!
🔻تصویر تاریخی، بر افراشته شدن پرچم ایران در جزایر سه گانه در تاریخ ۳۰ نوامبر ۱۹۷۱ پ.ن : در آن تاریخ، کشوری به نام امارات متحده عربی وجود نداشت و ۲ روز بعد ، در تاریخ ۲ دسامبر ۱۹۷۱ این کشور شکل میگیرد