eitaa logo
ملاقات با امام زمان عج
4.4هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
2.8هزار ویدیو
30 فایل
اللهم ارنی الطلعه الرشیده . کانال تخصصی داستان های دیدار با امام عصر عج ارتباط با خادم کانال @Shahidehmaryam @aliyazdi2 💠هدف تبلیغ محتواست نه تبلیغ کانال . لذا کلیه مطالب بدون لینک و استفاده از آنها مجاز است .
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔴 سید هاشم صفی الدین رهبر جدید حزب الله کیست ؟ ⬅️ سید هاشم صفی‌الدین پسرعموی مادر سید حسن نصرالله و پدر داماد سردار شهید قاسم سلیمانی است. صفی‌الدین از نظر ظاهر و ماهیت تا حد زیادی شبیه شهید نصرالله است و از سال ۱۹۹۴ به عنوان جانشین بالقوه او مورد توجه قرار گرفت. او از قم به بیروت رفت و ریاست شورای اجرایی حزب‌الله را بر عهده گرفت. او تحت نظارت عماد مغنیه، فرمانده امنیتی پیشین حزب‌الله، فعالیت‌های خود را ساماندهی کرد. ⬅️ صفی‌الدین به‌عنوان «سایه» نصرالله و دومین مرد مهم در حزب الله به شمار می‌آید. او در طول سه دهه، تمامی امور حساس روزمره، از مدیریت مؤسسات حزب تا مدیریت مالی آن را بر عهده داشته است. ⬅️ صفی‌الدین، که از سال ۲۰۱۷ در لیست ترور آمریکا قرار دارد، یکی از شخصیت‌های مهم حزب‌الله است که روابط نزدیکی با جناح نظامی و اجرایی حزب الله دارد. همچنین او روابط بسیار خوبی با تهران دارد و سال‌ها در حوزه علمیه قم تحصیل کرده است. ⬅️ یک مقام سابق حزب‌الله در سال ۲۰۱۱ بیان کرده بود که انتخاب صفی‌الدین حدود دو سال پس از انتخاب نصرالله به‌عنوان دبیرکل در سال ۱۹۹۲ انجام شده است. تاریخ انتخاب او به زمانی برمی‌گردد که شهید شیخ حسن نصرالله در سال ۱۹۹۴ صفی‌الدین را از قم به بیروت فراخواند تا به‌عنوان مدیر اجرایی حزب‌الله فعالیت کند و کنترل کامل بر تمامی جنبه‌های مدیریتی حزب الله را به‌دست آورد. ⬅️ از میان مناصب متعدد او، ریاستش بر شورای جهاد حزب‌الله اهمیت قابل ملاحظه‌ای داردشورای جهاد متشکل از شخصیت‌های ارشد نظامی حزب‌الله است و مسئولیت نظارت، هماهنگی و تعیین فعالیت‌های جدید اعم از اقدامات در حال انجام و تخصصی حزب‌الله در مناطق جنگی را بر عهده دارد. با وجود این که نام شورای جهاد چنین می‌نمایاند که تنها در شاخه نظامی فعالیت دارد واقعیت این است که شورای جهاد مسئول اقدامات همه نهاد‌های غیرنظامی حزب‌الله، به ویژه آن‌هایی است که به طور بالقوه با حوزه جهاد تداخل دارند.
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تبیین حجت الاسلام نبویان نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در تحلیل شهادت سیدحسن نصرالله ⁉️چرا جنایت ترور شهید نصرالله رخ داد؟ 👈چون ما قبلا پاسخ مناسب به ترور شهید سلیمانی ندادیم. چون پاسخ مناسب به ترور شهید هنیه ندادیم 🔺پاسخ ترور شهید نصرالله، به جهنم فرستادن نتانیاهو و تمام کابینه اش است! 🔺اگر امروز اقدام نکنیم، فردا دیر است و به سراغ ایران هم خواهند آمد... 🔺باید به جنگ با اسراییل برویم قبل از انکه انها وارد جنگ مستقیم با ما بشوند. 🔸حضرت علی علیه‌السلام می‌فرمایند: هیچ قومی در مملکت خودش به انتظار جنگ با دشمن ننشست مگر آنکه شکست خورد.
🚨فوری: نماز جمعه این هفته تهران به امامت ولی عمر امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی سید علی الحسینی خامنه ای اقامه خواهد شد. خبر آمد خبری در راه است
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥‏این کلیپ را اصلاً از دست ندهید و تا می‌توانید منتشر کنید 🤌 💥محال است این انقلاب اسلامی شکست بخورد و منجر به ظهور امام زمان علیه السلام نشود. 💥طبق روایات تقدیر الهی این گونه محقق شده است که این انقلاب به ظهور خواهد رسید.
‏تو به ما جرات طوفان دادی...❤ به صلابت حیدری اش صلوات
دعایی که پیامبر عظیم الشان در شب جنگ احد قرائت فرمودن حتما بخونید: 💥نَسأَلُكَ اللّهُمَّ أن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وأَن تَلطُفَ لِلْمُجاهدين، وأَن تَغلِبَ لَهُم، وأَنْ تَمکُرَ لَهُم، وأَنْ تَخدَعَ لَهُم، وأَنْ تَكِيدَ لَهُم، وأَن تَكْفِيَهُم مَؤونَةَ أَعْدائِكَ وأَعْدائِهم يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِيْنَ. سپس دستها را بالای سر ببرید و بگویید: 💥يا اللهُ يا الله يا الله يا جبَّارُ يا قَهَّار، يا مُسَبِّبَ الأسبَابِ سَبِّب لِعبادِكَ سَبَباً لا يَسْتَطِيْعونَ لَهُ طَلَباً، يا الله يا الله يا الله يا هازِِمَ الأحزابِ اهزْم جُندُ عَدُوِكَ الشَّيْطان، وانُصُر عِبادَك يا رَحِيْمُ يا رَحْمان، وأَيِّدْهُم بِجُنُودٍ من عِنْدِكَ يا أرْحَمَ الرَّاحِمِيْنَ. بخونید و صدقه بگذارید و نشر بدید 🙏 ┄┄┅═◈✧❁❀🇮🇷❀❁✧◈═┅┄
🚨سازمان اطلاعات سپاه: هرگونه فعالیت در حمایت از رژیم صهیونیستی جرم است/ با مجرمان قاطعانه برخورد می‌شود 🔻سازمان اطلاعات سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: 🔹هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه فعالیت در حمایت از دولت جعلی اسرائیل در فضای مجازی، در اسرع وقت اطلاعات و مشخصات صفحات مذکور و گردانندگان آنها را به بخش گزارش‌های مردمی سایت گرداب ارسال کنند. ــــــــــــــــــــــ
🔻 وزارت اطلاعات ایران هم چارت ترور برخی مسئولان اسرائیلی را منتشر کرد ان شالله شروع کنین زود