eitaa logo
دیده بان انقلاب
6.9هزار دنبال‌کننده
18.7هزار عکس
19.9هزار ویدیو
108 فایل
شبکه خبری تحلیلی دیده بان انقلاب اسلامی کانال تلگرام T.me/didebane_enghelab
مشاهده در ایتا
دانلود
2.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کوشکی در برنامه زنده تلویزیون: می‌گوید، نه تنها آقازاده‌ی متخلف باید ۲ برابر متخلفِ عادی مجازات بشود که آن آقازاده هم باید مجازات بشود!
🔴شهرام جزایری هنگام خروج از کشور در یک محموله قاچاق انسان بازداشت شده است
🔴اظهارات عجیب وزیر بی برنامه! 🔺آخوندی، یکی از بی برنامه ترین وزرای دولت در اظهاراتی عجیب علت گرانی قیمت مسکن را، خروج آمریکا از برجام اعلام کرده و گفته:باید همان هفته اول میگفتیم در برجام می‌مانیم
🚩 بسیج های دانشجویی ۴۰ دانشگاه تهران، طی نامه ای به فرمانداری تهران، درخواست تجمعی برای مخالفت با لایحه افزایش تعداد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کردند.
دانشجویان در اعتراض به بازرسی آژانس از دانشگاه‌ها تجمع کردند 🔹جمعی از دانشجویان و اعضای تشکل‌های دانشجویی در اعتراض به بازرسی ماموران آژانس از دانشگاه‌ها و مراکزعلمی کشور و همچنین بازدید احتمالی این بازرسان از دانشگاه شهیدبهشتی در این دانشگاه تجمع کردند.
🔴دلار دیوار ۱۰هزار تومان را شکست! 🔻صبح امروز یکشنبه ۷مرداد۹۷، دلار در بازارهای ایران ۱۰هزار تومان و حتی بیشتر،‌ به فروش رسید. 🔸این درحالیست که دلار کمتر از یکسال پیش (شهریور۹۶) ۳۸۰۰ تومان به فروش می‌رسید. 🔸جهش ۶هزار و ۲۰۰ تومانی دلار تنها در ۱۱ ماه، به معنای سقوط ۳برابری سطح زندگی مردم است. برای نمونه،‌ یک ایرانی که در شهریور ۹۶ یارانه‌ی ۴۵هزار تومانی معادل ۱۲دلار دریافت می‌کرد،‌ امروز یکشنبه ۷مرداد۹۷، یارانه‌ای تنها معادل ۴دلار و نیم دریافت می‌کند!
765.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اراجیف گویی جدید ظریف: شکر نعمت برجام را باید می کردید. وان شکرتم لازیدنکم و لان کفرتم ان عذابی لشدید 🔻دلار 11 تومن شده سکه 4 میلیون و 500 هزار تومن، آقای ظریف هنوز توی برجام جونش گیره
⭕️حتی یک نماینده مردم تهران به عملکرد دولت روحانی معترض نیست 🔻۹۱ نماینده مجلس با ارسال دوباره نامه سوال از رئیس جمهور به رئیس مجلس، به ناکارآمدی دولت روحانی انتقاد کردند. 🔻نکته جالب در لیست امضاکنندگان، این است که حتی یک نماینده از تهران در این لیست نیست و ظاهرا تمامی نمایندگان تهرانی که از لیست معروف به امید و منتسب به جریان اصلاح طلب و اصولگرای حامی دولت به مجلس راه یافته اند، از عملکرد باند روحانی رضایت دارند! 🔻نمایندگان خدوم و خائن را بشناسید
135.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦ دلار 10 هزار تومان را رد کرد ،سکه چهار میلیون تومان ... اسحاق جهانگیری، اردیبهشت ۹۶: «مردم عزیز یادتان می‌آید مردم شب‌ها در صف بانک‌ها می‌خوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟»
🔴 نقشه شوم غربگرایان... ◀️بحران مالی کنونی طبیعی نیست/ مدیران فاسد غربزده فشار وارد می‌کنند تا «توافق خوب» ترامپ‌‌ را بپذیریم 🔹عصر امروز دلار به بیش از ۱۱۰۰۰ تومان و سکه طلا به بیش از ۴،۵۰۰،۰۰۰ تومان رسید 🔹می‌خواهند ما را به سمتی ببرند ‌که به «برگ برنده» ترامپ، و مافیای فراملیتی حامی او، در سیاست داخلی آمریکا بدل شویم 🔹بدینسان مخالفان ترامپ در آمریکا «آچمز» شوند و ترامپ به دستاوردی دست یابد ‌که اوباما خوابش را هم نمی‌دید. 🔹در ایران نیز کار را به جایی می‌رسانند که هر کس با مذاکره با ترامپ مخالفت کند بعنوان «جنگ‌طلب»‌ شناخته شود که می‌خواهد «ایران»‌ را نابود کند، و هر کس که به مذاکره با ترامپ دست زند «قهرمان ملی» جلوه خواهد کرد.
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیده بان دید و هشدار داد... اما خیانت شد...
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مختصری در مورد حسن فریدون بدانیم...