اگردر 32 سال حاکمیت اصلاح طلبان قرار بود بودجه سپاه را شما تامین کنید الان روزگارمان از افغانستان سیاه تر بود!
سالهاست میخواهید این انقلاب را نابود و کشور را تحویل امریکا دهید سپاه یک تنه نقشه ها را نقش بر آب کرده!
تخریب کنید،تهمت بزنید،دروغ بگید اما شما محکوم به نابودی و سپاه همچنان ماندگار است!
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
🔴سخنگوی سپاه: متهمان پرونده شرکت وابسته به بنیاد تعاون سپاه در حال سپری کردن محکومیت خود هستند
🔹سردار شریف با بیان اینکه متهمان پرونده یکی از شرکتهای وابسته به بنیاد تعاون سپاه در حال سپری کردن دوران محکومیت خود هستند، گفت: انتشار مجدد فایل صوتی مربوط به این پرونده در راستای راهبرد ترمیم زخمهای مجاهدتهای سپاه است.
🔹پرونده پس از بررسی دقیق و حرفهای به محاکم قضایی ارجاع و قوه قضاییه با همکاری سپاه ، احکام متخلفان که هم اکنون در حال سپری کردن دوران محکومیت خود می باشند را صادر کرد.
🔹این موضوع در همان زمان از طریق رسانه ملی توسط سخنگوی محترم وقت قوه قضاییه به اطلاع افکار عمومی رسانده شد.
🔹سردار حاج قاسم سلیمانی هیچ نقش و مسئولیتی در بنیاد تعاون سپاه نداشته و این ماجرا بار دیگر نشان داد شهید والا مقام سردار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن قابل تحمل نبوده است.
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 #رهبر_انقلاب
🔅 برای ایجاد جامعه مهدوی باید تلاش کنیم، خودسازی کنیم...
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab