3.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷پاینده باد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
@didebane_enghelab
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱:۲۰🖤
آواره شد
هر آنکه به این نظام تیر انداخت
والله
والله
والله
آواره شد
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
1.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎞 ۱۰۰بار ببینیم...
والله والله والله...
در قیامت خواهیم دید که مهمترین محور محاسبه...
خامنهای عزیز را عزیز جان خود بدانید...
✍️دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
🌷برادران و خواهرانم!
جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛
رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم.
خوب میدانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجاتبخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید.
خیمه، خیمهی رسول الله است.
اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است.
دور آن بچرخید.
والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمیماند؛ قرآن آسیب میبیند.
📚بخشی از وصیت نامه حاج قاسم سلیمانی
✍️دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
@didebane_enghelab
خطاب به برادران و خواهران مجاهدم...
خواهران و برادران مجاهدم در این عالم، ای کسانی که سرهای خود را برای خداوند عاریه دادهاید و جانها را بر کف دست گرفته و در بازار عشقبازی به سوق فروش آمدهاید، عنایت کنید: جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است.
امروز قرارگاه حسینبن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. ا گر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).../
بخشی از وصیت حاج قاسم سلیمانی.
#ما_ملت_امام_حسینیم 💔😔...
#سردار_دلها
@didebane_enghelab
1.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولله ولله ولله از مهمترین شئون عاقبت بخیری، نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است...
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
🔻رسانه های باکو مدعی سفر #پزشکیان به باکو در هفته های آینده شده اند.
🔸آنها از سفر مهدی سنایی مشاور پزشکیان به باکو در روزهای اخیر خبر داده اند.
🔹این لطف یکطرفه به علیف در شرایطی که #باکو روابط عمیقش با اسرائیل را تقویت کرده و از جنگ طلبی در قفقاز دست برنمیدارد چه فایده و منطقی دارد؟
🔸وقتی علیف پس از شهادت شهید رئیسی و برای تحلیف پزشکیان حاضر به سفر به ایران نشد و نخست وزیر تشریفاتی خود را به ایران فرستاد، چه اصراری به سفر رئیس جمهور ایران به باکو وجود دارد؟
🔹وقتی رسانه های باکو یک لحظه تبلیغات ضدایرانی خود را متوقف نکرده و از لزوم تجزیه ایران، پیوستن استانهای آذری ایران به جمهوری باکو و غیره سخن گفته و تجزیه طلبانی مانند احمد اوبالی مهمان همیشگی رسانه های دولتی باکو هستند، سفر رئیس جمهور ایران به باکو چه پیامی را به علیف مخابره می کند؟ او از این اقدام ما احساس ضعف می کند یا قدرت؟
@didebane_enghelab
1.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢نیازمند مردهایی مثل «رسول قهرمانی» در قوه قضائیه هستیم برای برخورد قاطع با بانک های متخلف
چرا پس از روی کار آمدن اژه ای تمام افرادی که در پرونده های مفاسد اقتصادی بودند برکنار شدند؟
متاسفانه تمام مفسدینی که در دوره ریاست شهید رئیسی محکوم شده بودند آزاد شده اند!
@didebane_enghelab
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای واعظی برای تحریف تاریخ عجله کردید
🔹محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ دولت شهید در شبکه ایکس و در واکنش به ادعاهای جدید محمود واعظی او را به اظهارات جهانگیری در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم ارجاع داد.
🔹آقای واعظی!
از شما دعوت میکنم فیلم جلسه کابینه دولتتان با رئیسجمهور شهید و اعترافات تلخ معاون اول و وزرا از وضعیت کشور در آن مقطع زمانی را ببینید و بشنوید.
🔹ادعای احیای برجام هم شبیه ادعای پوچ واردات چند ده میلیونی واکسن است که نتیجه آن فوت روزانه بیش از ۷۰۰ نفر در ایام تحویل دولت بود.
برای تحریف تاریخ اینقدر عجله نکنید.
@didebane_enghelab
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا رهبر انقلاب وقوع فتنه داخلی در کشور را محتمل دانستند؟
@didebane_enghelab
🔸سخنان رهبر انقلاب موید این نکته بود که احتمال شورش های داخلی دستکاری شده توسط دستگاه امپریالیستی بیشتر از حمله مستقیم نظامی توسط آنهاست.
🔹درست چیزی شبیه آن چه در شورش کثیف ززا رخ داد. شورشی سراسر هدایت شده توسط آمریکا و اسرائیل و با پول های سعودی.
🔸باید زمینه های نارضایتی اجتماعی که بخش عمده آن ماحصل جنگ اقتصادی آمریکاست برچیده شود. دولت رفاه برای مستمندان باید مستقر شود و سیاست های نئولیبرال دولت فعلی برچیده شود.
🔹از امروز هر سیاستی که به نفع سرمایه داران و علیه منافع سی و چند میلیون انسان زیر خط فقر اتخاذ شود باید به جد توسط دستگاههای امنیتی مورد بازجویی و کنکاش قرار بگیرد. نفوذ جدی است و آشوبها چنان که رهبری فرمودند یحتمل!
#فتنه
@didebane_enghelab