eitaa logo
تشکّل دخترانِ سلیمانی
2.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
150 ویدیو
4 فایل
این تشکّل وابسته به مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبر انقلاب است که فعلا فقط در استان تهران و شهرستان نیشابور فعالیت دارد. مدیر کانال: @Nojavan_enghelabi_313
مشاهده در ایتا
دانلود
زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) همان کسی است که ماجرای عاشورا را زنده نگه داشت، مانع شد از اینکه این ماجرا در خلال افسون‌های سیاسی دستگاه حاکم آن روز از بین برود و فراموش شود یا در تاریخ کهنه شود؛ مسئله را زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) زنده نگه داشت.🌸 ۱۳۹۴/۰۸/۱۲ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
« زن امروز دنیــا الگو می‌خواهـد » اگر الگوی او زینب و فاطمهٔ زهرا باشند، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیت‌ها و انتخاب بهترین کارها؛ و لو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز برای انجام تکلیف بزرگی که خدا بر دوش انسان‌ها گذاشته است، همراه باشد. زن مسلمانی که الگویش فاطمهٔ زهرا یا زینب کبری (علیهماالسلام) باشد، این است. ۱۳۷۰/۰۸/۲۲ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
دعــوت بــه همکـاری بـا طعــم جهـادی😉 دعــوتِ دختران سلیمانی برای فعالیت در زمینه رسانه🌱 علاقمندان به همکاری در زمینه رسانه به آیدی زیر مراجعه کنند: @ghasemi_fm @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وابستگــی نظامــی در دوران پهلوی ⛓ یکی از بارزترین صفات حکومت پهلوی وابستگی به دولت‌های بیگانه و به ویژه آمریکا بود. این در حالی است که یکی از اصول مهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، استقلال حاکمیت و تمامیت ارضی کشور است. @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
🔹خرید هواپیماهای جنگی از آمریکا در رژیم پهلوی؛ نمونه وابستگی به استکبار است! سران رژیم گذشتهٔ ایران نیز چنین عقیده و طرز فکری داشتند و می‌گفتند: «آمریکا، یا بعضی از ممالک اروپایی، پولدار، قوی، صاحب علم و دارای سلاح‌اند. چرا ما خودمان را از این‌ها جدا کنیم؟! چرا ما دنباله‌رو این قدرت‌ها نباشیم؟! بالاخره هر چه باشد این‌ها ارباب و آقا هستند!» در ایرانِ گذشته، چنین طرز فکری حاکم بود. اگر کسی از شما در روستاهای خان‌زده‌ی دوران طاغوت زندگی کرده باشد، این طرز فکر را در میان قشرهای پستِ ذلیل و ضعیفی هم که خود و عیالات‌شان از پس ماندهٔ سفره‌ی خان ارتزاق می‌کردند، مشاهده کرده است. نتیجهٔ چنین طرز فکری این می‌شد که رؤسای رژیم طاغوتی پهلوی، ثروت‌های این ملتِ باهوش، با غیرت، شجاع و سابقه‌دار در تمدن و علم را صرف خرید هواپیمای جنگی از امریکا می‌کردند. وقتی هم قطعه‌ای از قطعات یک هواپیما عیب و ایرادی پیدا می‌کرد، مهندس یا مکانیسین ایرانی حق نداشت آن قطعه را باز کند و در رفع عیب و ایرادش بکوشد. زیرا قطعه‌ها، قطعه‌های مرکب بود؛ یعنی گاهی یک قطعه از یک هواپیما، مرکب از ده قطعهٔ به هم بسته شده بود. باید قطعهٔ معیوب را باز می‌کردند، به وسیلهٔ هواپیما به کشور سازنده و فروشنده می‌فرستادند. آن گاه، ضمن تحویلِ قطعهٔ معیوب، یک قطعهٔ جدید می‌خریدند و باز می‌گشتند! چرا مهندسین ایرانی حق نداشتند به قطعهٔ معیوب هواپیما دست بزنند؟ برای این‌که به آن‌ها می‌گفتند: «شما را چه به این کارها؟! این مسائل مربوط به متخصصین خارجی است. اصلاً شما دخالت نکنید و به چنین مواردی نزدیک هم نشوید!» تحقیر یک ملت همین است دیگر! بنده بسیار متأسفم که باید بگویم: امروز هم در گوشه و کنار کشور کسانی پیدا می‌شوند که چنین طرز فکری دارند. یعنی هنوز هم عده‌ای تحت تأثیر پس مانده‌های فکری و سلیقه‌ایِ گذشتگانِ وابسته به غرب و آمریکا هستند. این یک نظر و طرز فکر است. یک نظر و طرز فکر دیگر هم وجود دارد که می‌گوید: «ما ملتی هستیم که توانایی‌هایی داریم و باید اصل را بر این بگذاریم که از این توانایی‌ها استفاده کنیم. البته هر جا گیر کردیم و دیدیم دیگری ابزار بهتری دارد، می‌رویم از او ابزارش را قرض می‌کنیم؛ آن گاه می‌آییم کارمان را راه می‌اندازیم. بعد هم سعی می‌کنیم خودمان آن ابزار را بسازیم.» این یک کار عاقلانه است. ۱۳۷۳/۰۲/۱۳ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
« چهــل و شش سـال اقتـدار » چهار دهه از پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد.🌼✨ اين انقلاب از پديدهای الهی و مبارک بود كه در اواخر قرن بيستم، جهان را به لرزه درآورد و نور اميد را در دل مسلمانان و مستضعفان عالم روشن كرد. اكنون پس از گذشت چهار دهه از عمر گران مايهٔ اين شجرهٔ پر اميد، نيكوست به بازخوانی برخی دستاوردهای آن در زمینه صنعت دفاعی پرداخته شود. @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
تشکّل دخترانِ سلیمانی
« چهــل و شش سـال اقتـدار » چهار دهه از پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد.🌼✨ اين انقلاب از
« چهــل و شش سـال اقتـدار » ایران در فهرست ۱۰ قدرت برتر موشکی جهان - در میان ابر قدرت‌ها @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
حجة الاسلام والمسلمین اسماعیل فخریان InShot_20241108_170237008_۰۸۱۱۲۰۲۴.mp3
زمان: حجم: 4.78M
- حــاج قاسمِ جهاد تبیین✨🌼 - حجت‌الاسلام و المسلمین فخریان @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
سردار شهید قاسم سلیمانی نمونهٔ برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همهٔ عمر خود را به جهاد در راه خدا گذارنید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفهٔ او در همهٔ این سالیان بود.💚 ۱۳۹۸/۱۰/۱۳ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
فروش ویژۀ کتاب «خار و میخک» نوشتۀ شهید یحیی‌السنوار «این داستان شخص من نیست؛ داستان یک شخص خاص هم نیست؛ اما همۀ اتفاقات آن واقعی است... تقدیمش می‌کنم به کسانی که دلشان برای سرزمین إسراء و معراج می‌تپد؛ همۀ آنهایی که در پهنایی به وسعت اقیانوس تا خلیج هستند و حتی از این اقیانوس تا آن اقیانوس!» یحیی ابراهیم السنوار، زندان "بِئرُالسَّبع" با تخفیف ۲۰٪ در فروشگاه کتاب مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری🔻 https://www.tabyinmanzome.ir/shop واحد روابط عمومی مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری @t_manzome_f_r