eitaa logo
تشکّل دخترانِ سلیمانی
2.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
145 ویدیو
4 فایل
این تشکّل وابسته به مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبر انقلاب است که فعلا فقط در استان تهران و شهرستان نیشابور فعالیت دارد. مدیر کانال: @Nojavan_enghelabi_313
مشاهده در ایتا
دانلود
در فضیلت ایشان حضرت عبدالعظیم حسنی روایات معروفی وارد شده است. حضرت امام هادی (علیه‌السلام) به یکی از اهالی ری که از زیارت امام حسین (علیه‌السلام) می‌آمد فرمودند: اگر می‌رفتی عبدالعظیم را زیارت می‌کردی ثوابی که از زیارت امام حسین (علیه‌السلام) به تو داده‌اند همین را به تو می‌دادند.🕊 ما در جوار جناب عبدالعظیم (علیه‌السلام) زندگی می‌کنیم، شوق کربلا هم داریم، اما کمتر توفیق پیدا می‌کنیم به زیارت این بزرگوار برویم. ۱۳۸۲/۰۳/۰۵ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
گزیدهٔ بیانات رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح 📝 - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
🌻 گوهـــر کلام 🌻 « رهنمودهای رهبر انقلاب به جوانان » من به شما جوان‌ها عزیز چند سفارش می‌خواهم عرض بکنم. نظریهٔ مقاوت در مقابل دشمن قوی پنجه را تبلیغ کنید، ترویج کنید، بعضی تصور نکنند که چون دشمن بمب دارد، موشک دارد، دستگاه‌های تبلیغاتی دارد و از این قبیل، ما عقب نشینی کنیم؛ نخیر، نظریهٔ مقاومت، یک نظریه اصیل و درست است. ۱۳۹۷/۰۸/۱۲ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
تشکّل دخترانِ سلیمانی
💌برکات بزرگ انقلاب اسلامی 4⃣ ارتقاء شگفت‌آور بینش سیاسی آحاد مردم رابعاً: بینش سیاسی آحاد مردم و ن
💌 برکات بزرگ انقلاب اسلامی 5⃣ سنگین کردن کفهٔ عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور خامساً: کفهٔ عدالت را در تقسیم امکانات عمومی کشور سنگین کرد. نارضایتی این حقیر از کارکرد عدالت در کشور به دلیل آنکه این ارزش والا باید گوهر بی‌همتا بر تارک نظام جمهوری اسلامی باشد و هنوز نیست، نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است. واقعیت آن است که دستاوردهای مبارزه با بی‌عدالتی در این چهار دهه، با هیچ دورهٔ دیگر گذشته قابل مقایسه نیست. در رژیم طاغوت بیشترین خدمات و درآمدهای کشور در اختیار گروه کوچکی از پایتخت‌نشینان یا همسانان آنان در برخی دیگر از نقاط کشور بود. مردم بیشتر شهرها بویژه مناطق دوردست و روستاها در آخر فهرست و غالباً محروم از نیازهای اولیهٔ زیرساختی و خدمت‌رسانی بودند. جمهوری اسلامی در شمار موفق‌ترین حاکمی‌های جهان در جابه‌جایی خدمت و ثروت از مرکز به همه‌جای کشور، و از مناطق مرفه‌نشین شهرها به مناطق پایین‌دست آن بوده است. @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹آمریکا می‌خواهد اسرائیل را به رسمیت بشناسید، حاضرید؟! یک ملت، با ارتباط با دولتی که اهداف استکباری دارد، هیچ خیر و سودی نمی‌برد. الان ببینید؛ کشورهایی که با آمريکا ارتباط دارند بسته به قدرت خودشان؛ اگر قدرت علمی بالایی داشتند، اگر در آن‌ها قدرت پیشرفت دانش و فنآوری و استقلال وجود داشته باشد، به همان اندازه می‌توانند مقاومت کنند. ۱۳۷۸/۰۸/۱۲ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
تشکّل دخترانِ سلیمانی
🔹آمریکا می‌خواهد اسرائیل را به رسمیت بشناسید، حاضرید؟! یک ملت، با ارتباط با دولتی که اهداف استکباری
یک ملت، با ارتباط با دولتی که اهداف استکباری دارد، هیچ خیر و سودی نمی‌برد. الان ببینید؛ کشورهایی که با امریکا ارتباط دارند کشورهای گوناگونی که در آسیا و آفریقا و سایر جاها هستند بسته به قدرت خودشان؛ اگر قدرت علمی بالایی داشتند، اگر در آن‌ها قدرت پیشرفت دانش و فنآوری و استقلال وجود داشته باشد، به همان اندازه می‌توانند مقاومت کنند. اگر در درون خودشان نتوانسته باشند یک بنای شامخ به‌وجود آورند، آن قدرت استکبارىِ آمريکا نه فقط به آن‌ها سودی نمی‌رساند، بلکه از آن‌ها بهره می‌برد، به آن‌ها ضربه هم می‌زند؛ آن‌ها را به بازار فروش محصولات خود چه محصولات نظامی و چه محصولات بی‌ارزش دیگر بدل می‌کند؛ به غارت منابع آن‌ها می‌پردازد و در همه امور آن‌ها هم دخالت می‌کند. این، هدف استکبار است. در این سه، چهار سال اخیر، گاهی آمریکائی‌ها در گوشه و کنار گفتند که ما مایلیم با ایران ارتباط داشته باشیم! سه، چهار سال است که گاهی این حرف‌ها را می‌زنند. البته این که گفتن نداشت؛ معلوم است که می‌خواهند ارتباط داشته باشند؛ اما هدف آن‌ها از این ارتباط چیست؟ این را پوشیده نگه می‌داشتند؛ تا این اواخر که یکی از دولتمردانشان حالا دولتمردان که چه عرض کنم؛ طرف، خانم بود! ساده‌لوحی به‌خرج داد و چیزی را که آنها نمیگفتند، او در کلماتش افشا کرد! گفت ما با ایران رابطه برقرار می‌کنیم؛ لیکن شرط این رابطه این است که ایران اول باید مسأله‌اش را با اسرائیل حل کند! بله؛ اصلاً قضیه همین است. این را همیشه ما می‌گفتیم، اما بعضی‌ها ملتفت نبودند! مسأله اصلی امریکا در رابطه با هر کشوری و بخصوص در رابطه با ایران اسلامی که امروز بلندترین پایگاه مبارزه با اسرائیل این‌جاست همین مسأله است. صهیونیست‌ها گردانندگان سیاست آمریکایند. دیدید که همین چند روز قبل، باز آن شخص دیگرشان در محفل صهيونيست‌ها رفت و برای دلخوشی آن‌ها، یا به تعبیر وزارت خارجه ما که تعبیر خوبی است برای خوش رقصی، در مقابل آن‌ها از ایران بدگویی کرد! مسأله، مسأله صهیونیست‌هاست؛ مسأله حضور نیروی غاصب اسرائیل مثل یک غده سرطانی در قلب ملت‌های اسلامی است که بزرگترین بدبختی‌ها برای ملت‌های اسلامی از این ناحیه آمده است. بنابراین، مسأله ارتباطی که مطرح می‌کنند، مسأله صادقانه‌ای نیست. ارتباط برای این است که بتوانند به‌طور مرتب خواسته‌های خودشان را تکرار و دیکته کنند و ما را تهدید نمایند! ۱۳۷۸/۰۸/۱۲ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
اشتیاق جوانان برای حضور در میدان‌های مبارزه، نشانه پیشرفت کشور از جنبهٔ نرم‌افزاری است.🌿 حفظ و ارتقای آمادگی‌های نرم‌افزاری در جامعه نیازمند تلاش بخش‌های مختلف از جمله صداوسیما و دستگاه‌های تبلیغاتی است. خوشبختانه امروز کشور نه تنها از جنبه آمادگی‌های سخت‌افزاری بسیار جلوتر از گذشته است بلکه از جنبه نرم‌افزاری نیز بسیار پیشرفته است که نمونه آن اشتیاق وصف‌ناپذیر صدها و هزاران جوان مؤمن و پر انگیزه برای حضور در میدان‌های نیازمند مبارزه است. ۱۴۰۴/۰۱/۲۴ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 ششمین اجتماع «دختــران سلیمـانی» 📆 پنج‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ 📍مشهد، مجتمع فرهنگی امام رضا علیه‌السلام @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»