eitaa logo
تشکّل دخترانِ سلیمانی
2.2هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
149 ویدیو
4 فایل
این تشکّل وابسته به مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبر انقلاب است که فعلا فقط در استان تهران و شهرستان نیشابور فعالیت دارد. مدیر کانال: @Nojavan_enghelabi_313
مشاهده در ایتا
دانلود
تشکّل دخترانِ سلیمانی
{ دلیـل اول } ⇦ ضرورت دفاع از ملت‌های ستم دیده🌱 مردم فلسطین سال‌ها است قربانی بیدادگری و ستم رژیم ص
{ دلیـل دوم } ⇦ انجـام وظیفهٔ شرعـی🌱 فلسطینی‌ها مسلمان و برادران دینی ما هستند؛ ما با آنها کتاب مشترک و قبله یکسان داریم. از لحاظ شرعی بر هر مسلمان واجب است که از برادر ایمانی خود حمایت کند. ؟ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نا اُمیــد نشـویـد و به خـدا توکـل کنیـد..!😉 همه چیز امید بخش است برای ما، همه چیز نوید دهنده است برای ما؛ ما یک ملتی هستیم که عوامل مژده دهنده در پیرامون ما و در درون ما به مراتب بیشتر از عوامل مأیوس کننده و نا امید کننده است! این عوامل را ببینید و پیدا کنید و به آن‌ها دلگرم باشید.❤️ ۱۳۹۸/۳/۱ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جوانــان انقلابـی همه سنگـرهای عرصه خدمت را باید تصاحب کنند و مراقب باشند بعد از مدتی خود به طاغوت تبدیل نشوند، بلکه انقلابی بمانند؛ این‌ کار شدنی است همانطوری که در عرصه دفاع از کشور انجام شد.💙 - وصیت‌نامه سردار شهید امیر علی حاجی زاده @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
🔹 استکبار جهـانی و آمریکـا با اتحـاد در زیر سایهٔ اسـلام و قـرآن و بـا دانـش شما مخـالفند. ۱۴۰۴/۰۵/۰۷ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
تشکّل دخترانِ سلیمانی
🔹 استکبار جهـانی و آمریکـا با اتحـاد در زیر سایهٔ اسـلام و قـرآن و بـا دانـش شما مخـالفند. ۱۴۰۴/۰۵/
آنچه مهم است، این است که توجه داشته باشیم که ایران اسلامی بر اساس «دین» و «دانش» بنا شده و به وجود آمده. در بنای جمهوری اسلامی دو عنصر «دین» و «دانش» عمده‌ترین عناصر تشکیل‌دهنده هستند؛ به همین دلیل هم، دین مردم و دانش جوانان ما، توانسته‌اند در بسیاری از میدانهای مختلف دشمن را وادار به عقب‌نشینی کنند. بعد از این هم همین‌جور خواهد بود. آنچه استکبار جهانی و در رأس آن، آمریکای جنایتکار با آن مخالف است، همین دین شما و دانش شما است؛ با دین شما مخالفند، با این ایمان گستردهٔ مردم مخالفند، با این اتحادِ در زیر سایهٔ اسلام و قرآن مخالفند؛ و با دانش شما مخالفند. اینکه بعد از پیروزی انقلاب تا امروز، جمعیت ایران دو برابر بشود لکن تعداد دانشجو شاید حدود ده برابر یا بیشتر بشود، این‌ها را می‌رنجاند؛ اینکه جمهوری اسلامی در عرصه‌های گوناگونِ علم و دانش چه دانش‌های انسانی، چه دانش‌های فنی، چه دانش‌های دینی بتواند سخن نو به میان بیاورد، اين‌ها را ناراحت می‌کند‌؛ این‌ها با این مخالفند. آنچه به عنوان قضیهٔ هسته‌ای و غنی‌سازی و حقوق بشر و امثال این چیزها می‌گویند بهانه است؛ اصل قضیه آن است. و ملت ایران به توفیق الهی دین خود را و دانش خود را رها نخواهد کرد. ما در راه تقویت ایمان دینی‌مان و در راه گسترش و عمق دانش‌های متنوع و گوناگون خودمان، قدم‌های بلندی برخواهیم داشت. و به فضل الهی و به کوری دشمن خواهیم توانست ایران را به اوج ترقی و اوج افتخار برسانیم؛ ملت ایران این توانایی را دارد و ان‌شاءاللّه به توفیق الهی این توانایی را اِعمال خواهد کرد و به نتیجه خواهد رساند. ۱۴۰۴/۰۵/۰۷ (مدظله‌العالی) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
تشکّل دخترانِ سلیمانی
{ دلیـل دوم } ⇦ انجـام وظیفهٔ شرعـی🌱 فلسطینی‌ها مسلمان و برادران دینی ما هستند؛ ما با آنها کتاب مشت
{ دلیـل سـوم } ⇦ پاسداشت حقوق بشـر🌱 کشورهای غربی مدام شعار حمایت از حقوق بشر سر می‌دهند، اما چشم‌هایشان را به روی جنایت‌های صهیونیست‌ها بسته‌اند. رژیم صهیونیستی طی این سال‌ها هزاران فلسطینی را قتل عام کرده است. دفاع از مردم فلسطین به نوعی پاسداشت حقوق بشر است. ؟ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
« ســـایه یـأس دشمـن بر روح ملت » - نگاهی به اقدامات دشمن، برای نا امید کردن ملت ایران از نگاه رهبر انقلاب اسلامی 🌿 @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
تشکّل دخترانِ سلیمانی
« ســـایه یـأس دشمـن بر روح ملت » - نگاهی به اقدامات دشمن، برای نا امید کردن ملت ایران از نگاه رهبر
1⃣ تحـریف واقیعت‌ها جریان تحریف تلاش می‌کند تا با تصویر کردن چهره‌ای مظلوم و حق به جانب از خاندان سلطنتی، این گزاره را در افکار عمومی جا بیندازد که وضعیت اقتصادی، سیاسی و... آن ایام به مراتب از آن روزها بهتر و شکوفاتر است. ۱۳۸۱/۰۳/۱۴ 2⃣ کتمـان پیشرفت دشمن پیشرفت‌ها را و نابسمانی‌ها را مطلقاً نان نمی‌دهد و عمداً پیشرفت‌ها را کتمان می‌کند؛ این برای آن است که جوان‌ها را نسبت به آینده بد بین کنند. ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ 3⃣ دروغ پـردازی دشمن در رسانه‌ها لشکر سازی می‌کند؛ این لشکر سازی کذب، انبوه سازی دروغ می‌بینید در رسانه‌های گوناگون دشمن، جوری وانمود می‌کند که آدم غافل و بی‌خبر تصور می‌کند که واقعاً یک خبری است؛ در حالی که واقع قضیه این نیست. ۱۴۰۱/۰۸/۲۸ 4⃣ تلقیـن نـاتوانی هدف دشمن سست کردن ارادهٔ ملت است، می‌خواهند شعلهٔ امید را در دل جوانان ما خاموش کنند، جوان را مأیوس کنند. یأس یعنی بن بست؛ وقتی که جوان از پیشرفت‌ مأیوس شد از کسی که احساس بن بست می‌کند، نمی‌شود توقع داشت درست کار کند. ۱۴۰۲/۰۱/۰۱ 🔰 هدف دشمن از کارهایی که دارند روی جوان‌های ما انجام می‌دهند این‌ها است؛ دشمن می‌خواهد جوان‌های کشور ما بی‌انگیزه باشند، بی‌ایمان باشند، بی اُمید باشند، اسیر شهوات باشند، تنبل و بی‌کاره باشند، نق بزنند، کار نکنند، دچار اعتیاد باشند، شکننده باشند، جوان‌های کشور را اینجوری می‌خواهند.‼️ ۱۳۹۸/۰۹/۰۶ @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
منطق حسین‌بن‌علی‌ (علیه‌السلام )، منطق دفــاع از حـق است، منطق ایستـادگی در مقــابل ظلم و طغیـان و گمـراهی و استکبار است. امروز که دنیـا شـاهد حاکمیت کفر و استکبار و حاکمیت فساد و ظلم است؛ پیام امام حسین، پیام نجات دنیا است. ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ فرا رسیدن اربعیـن حسینـی بر تمام شیعیان جهـان تسلیت باد.🖤 @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
مقـاومت، واکنش طبیعـیِ هر ملت آزاده و باشرف در مقـابل تحمیل و زورگـویی است. ۱۳۹۸/۰۳/۱۴ ۲۳ مرداد روز مقاومت اسلامی گرامی باد.🌸 @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»
« وَ لَيَنصُــرَنَّ اللَّهُ مَـن يَنصُـرُهُ » امـام مسیر مقـاومت را انتخاب کرد.✨ پشتوانه انتخاب مقـاومت از سـوی امـام بزرگوار مـا یک پشتوانه منطقی است. مقاومت، واکنش طبیعی هر ملت آزاده و باشرفی در مقابل تحمیل و زورگویـی است و موجب عقب نشینی دشمن می شود. هـرجـا ما ایستادگـی و مقاومت کردیم، توانستیم پیش برویم. ۱۳۹۸/۰۳/۱۴ (رحمة‌الله‌علیه) @dokhtarane_soleimani ❥︎ کانال رسمی تشکّل «دخترانِ سلیمانی»