هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
✨﷽✨
💠نماز، ميزان سنجش ايمان💠
✍قرآن مى فرمايد: (و انّها لكبيرة الاّ على الخاشعين) نماز بار سنگينى است مگر براى افراد خاشع. بنابراين هرگاه احساس كرديم نماز براى ما سنگين است بايد بفهميم روح خشوع نسبت به پروردگارمان نداريم و رفتن خشوع زمينه بى تفاوتى و كبر است. امام سجّاد عليه السّلام در دعاى سحر ماه رمضان كه نامش دعاى ابوحمزه ثمالى است، در ضمن مناجات هاى خود فلسفه سنگينى نماز را تحليل مى كند و مى گويد:
خدايا! چرا هنگام نماز نشاط ندارم؟
شايد مرا از درگاه خود رانده اى!
شايد بخاطر ياوه گوئىها توفيقم كم شده!
شايد مرا صادق نمى دانى!
شايد رفيق بد در من اثر گذاشته و...
به هر حال سنگينى نماز علامت خطر است.
📚کتاب ۱۱۴ نکته درباره نماز، محسن قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
»
✍عالمی را پرسیدند:
خوب بودن را کدام روز بهتر است؟
عالم فرمود:
یک روز قبل از مرگ
دیگران حیران شدند و گفتند:
ولی زمان مرگ را هیچ کس نمی داند
عالم فرمود:
پس هر روز زندگی را روز آخر فکر کن
و خوب باش شاید فردایی نباشد...
📚 امثال و حکم
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
⭕️ #خودسازی در محضر آیت الله قاضی
طاعت بدون ڪنترل نفس سودے ندارد.
اما اگر صد سال هم بگذرد ولے نفس خودت را ڪنترل نڪنے؛
نگاهت را ڪنترل نڪنے؛ در ڪلاس اوّل درجا خواهے زد.
وقتے بہ ڪلاس دوّم خواهے رفت ڪہ نفست را ڪنترل ڪنے.
"یا باید نفـــس را بپرستے یا خــــــــدا را."
⭕️ «لا نجاة الا بالطاعة».
طاعت چیست؟
⭕️ طاعت این است ڪہ آنچہ دلت مے خواهد را ڪنار بگذارے
#خودسازی
#در_محضر_آیت_الله_قاضی
#کنترل_نفس
#کنترل_نگاه
#در_جا_زدن
#معنی_طاعت
@jedbie
تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
هدایت شده از بیداری ملت
🔴مسئول مبارزه با گرانی کیست ؟؟؟
لانه مفسدان اقتصادی از میدان دید مراکزی که وظیفه مبارزه با این پدیده پلشت را دارند، پنهان نیست و اگر اراده و همتی در میان باشد مقابله با گرانیهای افسار گسیخته و کمرشکن به آسانی امکانپذیر است. اما، چرا دستی از آستین همت بیرون نمیآید و مقابلهای با مفسدان صورت نمیپذیرد؟! پاسخ این سؤال هرچه باشد، بیعرضگی و یا خدای نخواسته آلودگی برخی از دستاندرکاران از دایره آن بیرون نیست!
حسین شریعتمداری
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
1.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نقش ماهواره در ایجاد نابسامانیهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در ایران از زبان خبیث ترین دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی
#اینترنت_ملی_چه_شد
#خیانت_به_کشور_را_متوقف_کنید
#نسل_جوان
#حجاب
#مجلسیان_جدید
#موساد
#جنگ_رسانهای
#تهاجم_فرهنگی
#بی_تفاوتی #آدم_های_عوضی_را_خلع_ید_کنید
@نیرو_های_دشمن_را_خلع_ید_کنید
#بی_برنامگی
#بی_غیرتی
#بی_بصیرتی
#ویروس_نسخه_های_استعماری
#ویروس_لیبرالها_خطرناکتر_از_کرونا
@doshmanshenasy
کانال شناخت جبهه دشمن
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹در دیدار با سران حشدالشعبی
نخستوزیر جدید عراق: من خادم حشدالشعبی هستم
http://kayhan.ir/fa/news/188567
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از دلـ🇮🇷ـداده انــ🇵🇸ـقلاب
روز #قدس امسال با سخنرانی ولی امر مسلمین متفاوت تر از همیشه خواهد بود. کل دنیا منتظر است تا ببیند مقام معظم رهبری درباره #نابودی_اسرائیل چه خواهد گفت!
#محمد_عبدالهی
@deldadegi
💙دلدادگی
هدایت شده از •| روضه خون |•
@Rozekhon
بر مور و مار جای نفَس تنگ گشته است
بُردند بس که آدمیان آرزو به خاک..!
#صائب_تبریزی
هدایت شده از مرکز تخصصی نماز
﷽ 🌴 هدف خدا از واجب کردن #نماز چیست؟ 🌴
💚 مصيبتها و شدائد براى تكامل بشر ضرورت دارند. اگر محنت ها و رنج ها نباشد بشر تباه مى گردد.
قرآن كريم مى فرمايد: لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فِي كَبَدٍ
📚 سوره بلد ، آیه ۴.
«همانا انسان را در رنج و سختى آفرينش دادهايم».
💛 #امير المؤمنين (علیه السلام) در يكى از نامه هاى خود به عثمان بن حنيف، فرماندار خويش در بصره نوشتند : در ناز و نعمت زيستن و از سختی ها دورى گزيدن، موجب ضعف و ناتوانى مى گردد، و برعكس، زندگى كردن در شرايط دشوار و ناهموار، آدمى را نيرومند و چابک مى سازد و جوهر هستى او را آبديده و توانا مى گرداند. ...
🧡 [ مثلاً ] درختان بيابانى كه از مراقبت و رسيدگى مرتّب باغبان محروم مى باشند، چوب محكم تر و دوام بيشترى دارند، برعكس، درختان باغستان ها كه دائماً مراقبت شده اند و باغبان به آنها رسيدگى كرده است، نازک پوست تر و بى دوام ترند.
💜 خداوند متعال در قرآن كريم مى فرمايد: وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ.
📚 سوره بقره ، آیه ۱۵۵.
«حتما شما را با اندكى از ترس، گرسنگى و آفت در مال ها و جان ها و ميوه ها مى آزماييم، و مردان صبور و با استقامت را مژده بده.
يعنى بلاها و گرفتاری ها براى كسانى كه مقاومت مى كنند و ايستادگى نشان مى دهند، سودمند است و اثرات نيكى در آنان به وجود مى آورد.
💙 خدا براى تربيت و پرورش جان انسانها دو برنامه تشريعى و تكوينى دارد و در هر برنامه، شدائد و سختی ها را گنجانيده است.
1⃣ در برنامه تشريعى، عبادات مثل روزه، حج، جهاد، انفاق، نماز، شدائدى است كه با تكليف ايجاد گرديده و صبر و استقامت در انجام آنها موجب تكميل نفوس و پرورش استعدادهاى عالى انسانى است.
2⃣ در برنامه تکوینی گرسنگى، ترس، تلفات مالى و جانى، شدائدى است که بطور قهرى انسان را در بر مى گيرد.
#شهید #آیت_الله_مطهری #پرسمان_نماز
📚 مجموعه آثار استاد مطهرى ، ج ۱ ، خلاصه ای از ص ۱۷۶ تا ۱۷۸.
🍓مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز🍓
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️کیهان بررسی می کند
جوانگرایی مدنظر رهبر انقلاب واجد کدام ویژگیهاست؟
🔸رهبر معظم انقلاب با عنایت بر ویژگیها و اوصاف قابل توجه انسان در دوران جوانی، همواره بر جوانگرایی و بهکارگیری جوانان صالح، مؤمن، انقلابی و جهادی در عرصههای مختلف تأکید کردهاند. مختصات این موضوع حیاتی در اندیشه مقتدای انقلاب چیست؟
▫ویژگیهای مربوط به دوران جوانی، آنقدر حیاتی و قابل توجه است که یک جوان به پشتوانه آن میتواند اثرگذاری فوقالعادهای بر سرنوشت خود و ملت و کشورش داشته باشد. نشاط، توجه و گرایش به جنبههای معنوی، توانایی، خلاقیت و ابتکار، شجاعت، خطرپذیری و برخورداری از امید از جمله این ویژگیهاست. رهبر معظم انقلاب بر همین اساس، همواره بر جوانگرایی و بهکارگیری جوانان صالح، مؤمن، انقلابی و جهادی در عرصههای مختلف تأکید کردهاند.
یکی از اصلیترین لوازم دستیابی به اهداف انقلاب و نیل به تمدن نوین اسلامی بدون تردید حضور نسل جوان مؤمن و انقلابی در صحنه است. این نسل در کشور پراکنده است و به تصریح مقتدای انقلاب روز به روز بیشتر میشوند؛ «جوانهایی که امروز در این کشور برای احیاء اسلام، برای اقامه دین با جد مشغول کارند، بحمدالله روزبهروز دارند زیاد میشوند. اینها همانهایی هستند که به فضل الهی، به حولوقوّه الهی، هر دشمنی از جمله آمریکا و صهیونیست را به زانو خواهند فکند.» (بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت عید غدیر ۱۳۹۵/۶/۳۰)
رهبر معظم انقلاب یکشنبه شب در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی که تداوم همان سنت هرساله دیدار رمضانی با دانشجویان بود، بار دیگر موضوع با اهمیت جوانگرایی را مطرح فرمودند و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/188790
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹با تو نبودیم!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از تاملات حقوقی
⭕️ واقعاً تفاوت «اصل برائت» را با احراز صلاحیت نمیفهمید؟!
یک روزنامه دنبالهروی مدعیان اصلاحات و اعتدال ادعا کرد عملکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزدها، خلاف اصل برائت در قانون اساسی است!
⭕️ روزنامه جمهوری اسلامی دریادداشتی به قلم مدیر مسئول نوشت: «اصل برائت که راه را به مجرم دانستن افراد قبل از اثبات جرم میبندد و حکم میکند که تمام انسانها از هر جرمی پاک هستند مگر آنکه خلاف آن ثابت شود، یک اصل پذیرفته شده در تمام مکاتب حقوقی در سطح جهان است و ادیان نیز آن را قبول دارند.
قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران در اصل ۳۷ با صراحت تمام مقرر داشته است: «اصل، برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود مگر اینکه جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد.»
اینکه به اصل برائت چقدر عمل میکنیم، موضوع مهمی است که بسیاری از مشکلات امروز جامعه ما به آن مربوط میشود. در احراز صلاحیتها این اصل، کاربرد زیادی دارد و چون استفاده صحیح از آن دست کسانی که میخواهند سلیقهای عمل کنند را میبندد، عنوان «عدم احراز» را جایگزین آن کردهاند و با استفاده از این عنوان جعلی، خود را از پایبندی به اصل برائت نجات دادهاند.
البته آنها تصور میکنند خود را نجات دادهاند، ولی واقعیت اینست که هم خود را و هم کشور و ملتی را از مهمترین اصل عقلی و شرعی و اخلاقی دور مینمایند و مهمتر اینکه بنیانیترین پایه اعتقادی مردم را که «عدالت» است خدشهدار میکنند.
عدالت، فقط اقتصادی نیست. سیاست، اخلاق، قضاء و اجتماعیات، عرصههای مهم عدالت هستند و یک جامعه فقط هنگامی از عدالت برخوردار خواهد بود که در تمام این زمینهها عادلانه رفتار شود.
در روایات اخلاقی منقول از پیشوایان معصوم داریم که فرمودهاند: «ضَعْ أمرَ أخیکَ علی أحسَنِهِ» یعنی آنچه از برادر دینیتان سر میزند را با بهترین برداشت ممکن تفسیر کنید.
اصل برائت فقط میگوید کسی را بدون آنکه جرم او به اثبات رسیده باشد، مجرم ندانید، ولی این توصیه اخلاقی دینی میگوید نهتنها به کسی بدبین نباشید و نهتنها به همه خوشبین باشید، بلکه این خوشبینی را به بالاترین مرحله ممکن برسانید.
شوربختانه باید اعتراف کنیم که امروز ما از جامعهای با این ویژگیها برخوردار نیستیم. نگاهها به همدیگر به جای اینکه بهترین نگاه باشد، بدترین نگاه است.
نویسنده سپس مدعی شده که همین نگاه، راه را بر انواع مفاسد باز کرده است.
⭕️ درباره این یادداشت گفتنی است که به نظر میرسد نویسنده، تجاهلالعارف کرده است. وگرنه جزو مبانی حقوقی و مدیریتی است که در همه نظامهای حقوقی و سیاسی و مدیریتی دنیا،میان دو مفهوم «برائت» و «صلاحیت» تفاوت روش قائل باشند.
⭕️ اصل برائت میگوید افراد تا زمانی که در محکمه ثابت نشده باشد، مجرم نیستند و نمیتوان آنها را مجازات کرد، اما در سپردن مسئولیتهای سیاسی و اجتماعی و اداری، صرفاً برائت کفایت نمیکند.
یعنی یک فرد به صرف گرفتن عدم سوء پیشینه نمیتواند به کار پزشکی و جراحی، مهندسی و معماری و بسیاری از مشاغل معمولی اجتماعی بپردازد، تا چه رسد به نمایندگی مجلس یا سایر مناصب سیاسی.
مثال ساده، رانندگی است که فرد به صرف نداشتن سوء پیشینه نمیتواند رانندگی کند بلکه باید آموزش ببیند و مجوز (صلاحیت) بگیرد.
یا مثلاً در امر انتخاب همسر، هیچ انسانی با عقل متوسط نمیگوید که اصل بر برائت است، بلکه حتماً در حد مقدورات به دنبال کشف حداقل معیارهای صلاحیت در فرد نامزد میگردد.
http://kayhan.ir/fa/news/188811
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی