هدایت شده از فناوریهای نوظهور تهدیدات شناختی
❌خود انتقادی ( Autocriticism ) تضعیف کننده نیست.
🔹 اخیرا در طول جنگ ۱۲ روزه همه جا پخش شده بود که رییس موساد را کشتیم، ولی امروز نتانیاهو به او لوح تقدیر داد!
سال قبل ما به جای ترور این جانی، تلفن همراهش را هک کردیم و عکسهای خانوادگیش را پخش کردیم، چقدر هممانور دادیم و قدرتنمایی کردیم، در حالیکه همان موقع این قاتل نقشه میکشید که چطور بزرگترین مغزهای متفکر علمی و نظامی ما را حذف کند...
🔹 از ترور ساییری و مبتنی بر هوش مصنوعی، شهید فخری زاده و اینکه قطعات تیربار این پروسه، جدا جدا به داخل ایران قاچاق شده، گفتیم و گفتیم و گفتیم؛ ولی هیچ تمهیدی برای پیشگیری از تکرارش نیندیشیدیم و کاری نکردیم...!
در حالیکه باید هفته ها میزگرد در ساعت های پر بیننده سیما، در مورد این ترور موفق و پیچیده برگزار میشد و جزئیات با مردم در میان گذاشته میشد و نقاط ضعف و اشتباهاتمان بحث میشد و به آگاهی و حساست جامعه و سازمانها و نهاد ها افزوده میشد؛ ولی ما همه چیز را به یک تشیع جنازه باشکوه، نامگذاری میدانی در دماوند و خیایانی در تهران به اسم شهید فخری زاده و وپخش چند مستند کوتاه از زندگی شهید ختم کردیم.
🔹 هر کجای دنیا بود وزیر اطلاعات بعد از این افتضاح، استعفا میداد یا استیضاح میشد ولی در ایران هیچ مسئولی و یا هیچ دولتی پاسخگو نیست، اصلا در این نوع حوادث مورد سوال واقع نمیشوند که بخواهند پاسخگو باشند!؛ فقط سران قوا مسابقه میدهند برای ارسال سریع پیامتسلیت شان به صدا وسیما و تمام...!
🔹یک مثال دم دست همین زیست آزادانه و دوستانه یک جاسوس بدون نقاب در جامعه و در قوای سه گانه و در قوای مسلح است!!! جاسوسی بنام واتساپ!
در حالیکه تمام دنیا و حتی خود سازندگانش اذعان میکنند که این یک پلتفرم جاسوسی است، و از روش انجام ترور اسماعیل هنیه بارها و بارها گفتیم و شنیدیم که چگونه این ترور با ردیابی از طریق واتساپ انجام شده؛ ولی درس نگرفتیم و باز با یک تشیع جنازه باشکوه مسئله را ختم به خیر کردیم و پرونده اش را بستیم!
🔹خود دولت منحوس امریکا استفاده از واتساپ را برای دولتی ها و نظامی ها و سازمانها ممنوع کرده است ولی در کشور ما یک مرد پیدا نمی شود که جرات کند وزیر فناوری اطلاعات را بیاورد در تلویزیون و فقط نظرش را در مورد این گزاره ها در مورد واتساپ بپرسد..
و تکلیف مردم را روشن کند..
🔹 سالهاست در ایران تمام سازمانها و ادارات دولتی، کارمندان و مدیران وزارتخانه ها، دانشگاه ها، آموزش و پرورش و مدارس، تمام گروه ها و احزاب سیاسی، تمامی اصناف و حرفه ها از نظاممهندسی تا نظام پزشکی، ثبت احوال، سازمان آب و برق و فاضلاب و پست وووووو همه و همه، گروهای مجازی کاری ، علمی و اطلاع رسانی خود را در واتساپ تشکیل داده اند و تمام داده ها و اطلاعات و اعلانات و بخشنامه ها و آئین نامه ها و نقطه نظرات سیاسی و علمی وووووو را در این گروهای واتسپی جا به جا و منتقل میکنند و هیچ مقام مسئولی نیست که درک کند و بفهمد که چه خیانتی در حق ایران عزیز در حال اجراست و چقدر از لحاظ امنیت داده ها تا به حال خطر کرده ایم و هزینه داده ایم.. و معلوم نیست در آينده چه هزینه هایی خواهیم داد....
موارد زیاد است...تلگرام و اینستاگرام هم پرونده شان باز است..
خلاصه کلام اگر تغیر رویه در
- مسئولیت پذیر کردن؛
- پاسخگو کردن؛
و
-ارتقا سواد امنیتی مسئولین و دست اندر کاران نظام در همه سطوح انجام ندهیم ، حتما در جنگ های پیچیده نوین شکست خواهیم خورد.
🔹دقت کنید: چند شب از آتش بس نگذشته است که فتیله آموزش ها و هشدار های امنیتی برای عموم مردم هم در صدا و سیما پایینکشیده شده است... !!! واقعا شاید نفوذی هم در کار نباشد فقط بی تجربگی و نادانی و خوش بینی بیش از حد کارشناسان علت این همه اشتباهات پر هزینه در حورزه امنیتی است.
✍محق
💠کانال فناوریهای نوظهور تهدیدات شناختی
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
❌ برخی عناصر اخراجی ماهیت خود را آشکار کرده اند و علیه ترور سران جنایتکار آمریکا و اسرائیل به خط شده اند.
ایا دادستانی با این عناصری که در خط حمایت از ترامپ حرکت کرده اند برخورد کرده است؟
ظاهرا خط ترور فقط باید یک طرفه باشه و اونا بتونن ترور کنند و ما فقط باید ترور بشویم و کسی جرات نکند سران ظلم و جنایت را از روی زمین حذف کند.
ضدیت با امنیت ملی
ضدیت با فتاوای مراجع
ضدیت با مقدسات ملت
دفاع از دشمنان ملت و اسلام
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
📚بررسی فنی و فقهی نسبت «اندروید-واتساپ» با «آمریکا-اسرائیل»
ا. امامی؛ دبیر شورای فقهی جبهه «انقلاب اسلامی در فضای مجازی»
🚨شبهه: زدودن واتساپ هیچ سودی ندارد؛ زیرا برنامه پیشران گوشی (اندروید) آمریکایی است و دسترسی به همهچیز گوشی دارد.
🌾 پاسخ: اینکه اندروید دسترسی به همهچیز گوشی دارد، کمابیش درست است؛ ولی نمیتوان گفت که پس زدودن واتساپ، تلگرام و اینستا، که طبعا دسترسی کمتری به اطلاعات گوشی دارند، سودی ندارد؛ چون:
۱. نگاه تکبُعدی به مساله
تکزاویهای دیدن مساله، بسیار ویرانگر است. ازینرو به واکاوی زاویههای بیشتر میپردازیم. در فشردهترین نگاه، هر ارتباطی چهار بخش دارد: فرستنده، فرسته، بستر فرستادن و گیرنده.
اگر اندروید به همه چیز دسترسی داشته باشد، تنها به نیمی از رکن نخست ارتباطات (فرستنده) دسترسی دارد؛ چون نیمی از رکن فرستنده، کاربر است و نیمدیگر، اندروید. این یعنی اندروید، تقریباً به کمتر از یکهشتم ارکان ارتباطات مجازی دسترسی دارد؛ چون خود کاربر، نه تنها بخش اصلی؛ بلکه رکن حیاتی ارتباطی است و از راه اندروید، در دسترس آمریکا نیست؛ هرچند که برخی از دادههای کاربر، در دسترس اندروید است.
بخش اصلی اشکال به برنامههایی مانند واتساپ، تلگرام و اینستا (که رهبر آنها را «قتلگاه جوانان و نوجوانان» و «بمب شیمیایی» و «نیرومندتر از بمب هستهای» نامیدند) همین اثرات فضای مجازی (رایاسپهر) بر کاربران است. پس واتساپ، تلگرام و اینستا، عملاً هر چهاربخش ارتباطات (فرستنده، فرسته، بستر فرستادن و گیرنده) را در اختیار دارند و قتلگاه روحی و روانی به پا کردهاند که هزاران برابر پرآسیبتر از قتلگاه تن است. تازه این بخش کوچک مساله است و این بسیار خطرناکتر از دسترسی اندروید است.
۲. آسیبِ بزرگتر واتساپ؛ ترور فضا
یک سپهر بسیار پیچیده در فقه داریم به نام «فقه فضا»، فقه فضا، غیر از فقه ارتباطات میان افراد است. هرگاه رسانهای توانست فضا را بیگرد، حتی اگر بیشتر مردم هم با آن فضا مخالف باشند، در چنبره آن فضا هضم خواهند شد. رسانه میتوانند فضای یک کشور را فتح کنند و جو و سپهر روانی کشور را به دست بگیرد. این آسیب ویرانگرتر از ترور صدها کارگزار، فرمانده و دانشمند است و قرآن هم با «ترور فضا» برخورد بسیار سنگینی کرده: «ملعونین أَينَما ثُقِفوا أُخِذوا و قُتِّلوا تقتیلا).
چون به سخن امیرالمؤمنین (ع)، فضا، نقشی کاریتر از پدرمادر بر فرزند دارند: «مردم به روزگار خویش همانندترند تا پدرمادر خود: «الناسُ بِزَمانِهم أشبَهُ مِنهم بِآبائهم».
پس واتساپ، هم میتواند به همه ارکان ارتباطات دسترسی داشته باشد و هم از آن ویرانگرتر، میتواند «فضا را ترور کند» و این خیلی بیش از کارکرد اندروید است.
۳. پندار «همه کاره نبودن واتساپ»
هیچ دلیلی نداریم که دسترسی واتساپ به دادهها و برنامههای گوشی کمتر از اندروید است؛ زیرا «اندرید صهیونی» میتواند همهگونه دسترسی را به «واتساپ صهیونی» بدهد.
۴. پندار «همهکاره بودن اندروید»
اندروید یک برنامه بازمتن است و شرکتهای چینی (هواوی، شیائومی)، روسی (ائورونا) و ایرانی (پارستون، سیوا) نسخههای ویژه خود را از آن ساختهاند که دسترسیها و امنیت آن را ویرایش کرده؛ هرچند که تراشههای سختفزار، شاید بتوانند درگاههای نهفته داشته باشند. با این روی، اندروید ویرایسته میتواند کمابیش، پیشران گوشیهای ایرانی باشد تا به نسخه بهینه و بدون وابستگی سختفزاری و نرمفزاری برسیم.
۵. همانندی «آمریکا- اسرائیل» با «اندروید- واتساپ»
میتوان گفت که واتساپ در رایاسپهر، اسرائیل در فضای میدانی است. همانگونه که واتساپ بر زیرساخت اندروید سوار است، اسرائیل هم بر زیرساخت و پشتیبانی آمریکا سوار است. خب آیا میشود گفت که چون قدرت اصلی اسرائیل از امریکا است، پس اسرائیلی که اینک در نوک پیکان یورش به ایران است را موشکباران نکنیم؟
۶. قاعده میسور
قاعده میسور میگوید «اگر نمیشود همهی چیزی را داشت، نباید همهاش را واگذاشت» (ما لایُدرَک کلُّه لایُترَک کلّه) به زبان ساده، نباید گفت: «سرم که زیر آبه، چه یک وجب چه صد وجب» پس گام نخست و در دسترس برای تنگ کردن چنبره دشمن بر قتلگاه مجازی، بستن همین پیامرسانها و پیامبران ابلیس است که رهبر هم آشکار به آن فرمان دادهاند و شرعاً و قانوناً نیز خلاف است.
امیدوارم برخی از مؤمنانی که تاکنون با لغزش محاسباتی، نقش بزرگی در امتداد قتلگاه مجازی داشتهاند، دچار نفوذ محاسباتی نشوند و سخنان ولیّامر درباره فضای مجازی را دنبال کنند؛ نه استحسانات و پندارهای ویرانگر خود را.
👈مقاله پشتیبان
👈کتاب پشتیبان
هدایت شده از اخبار ویژه
🔷آقای پزشکیان در گفتگو با تاکر کارلسون: «آمریکا قول داده بود که اسرائیل حمله نخواهد کرد.»
- و نه تنها اسرائیل، که خود آمریکا هم حمله کرد!
✍به نظرم زین پس در ادبیات ما باید ایوان مدائن را از سرکلیشه آیینه عبرت بودن حذف کنند.
آیینه عبرت، اعتماد واهی هزارباره ما به قولهای آمریکاست!
🗣 سیدنظام الدین موسوی
#به_ویژه_ترین_کانال خبری بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از اخبار ویژه
3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اختلافات و تعارضات بین آمریکا و ایران به سادگی حل میشود! مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در مصاحبه با تاکر کارلسون:
🔹من معتقدم که ما میتوانیم بهسادگی اختلافات و تعارضات خود با ایالات متحده را حل کنیم. از طریق گفتوگو و مذاکرات، و همانطور که میدانید، حقوق بینالملل میتواند بهعنوان چارچوب یا مبنایی برای توافقی عمل کند که در آن حقوق همه ملتها، از جمله ملت ایران، رعایت شود.
🔹اما متأسفانه، این نتانیاهو بود که این دیپلماسی و این تلاشهای دیپلماتیک را نابود کرد. ما هرگز چیزی فراتر از احترام به حقوقمان، حقوق قانونی مندرج در حقوق بینالملل، نمیخواستیم.
✍پزشکیان در حالی از سادگی حل تعارضات با آمریکا حرف میزند که تمام تجربه جمهوری اسلامی طی چهار دهه گذشته نشان داده تعارض ما با آمریکا ارادی و اعتقادی و مبنایی و ایدوئولوژیک است، نه صرفاً حقوقی یا سوءتفاهم.
آمریکا نه تنها به حقوق بینالملل پایبند نیست، بلکه خود بزرگترین نقض کننده آن است و بارها نشان داده که حقوق دیگر ملتها را فقط تا جایی به رسمیت میشناسد که در خدمت منافع خودش باشد.
رویای حل ساده تعارض با آمریکا، تکرار همان خطای راهبردی دولتهای خوشباور گذشته است که تصور میکردند میتوان با مذاکرهای بدون پشتوانه اقتدار، گرگ را به قانون و انصاف پایبند کرد. تجربه برجام کافی نبود؟
همین امروز آمریکا از یکسو ایران را به مذاکره دعوت میکند، و از سوی دیگر در بالاترین سطح، با اسرائیل برای فشار حداکثری علیه ایران هماهنگ است و حتی گاهی تهدید به بمباران مجدد میکند.
@akhbarevijeh1
هدایت شده از تاملات حقوقی
رییس جمهور تروریست و خودخوانده و کودتایی سوریه و گروه تروریستی او جبهه النصره توسط آمریکا از لیست تروریستها حذف شد
🔹وزارت امور خارجه آمریکا به طور رسمی نام جبهه النصره را از لیست گروههای تروریستی حذف کرد.
🔹ابومحمد جولانی (احمد الشرع) سرکرده جبهه النصره و از همکاران القاعده پس از سقوط بشار اسد خودش را به عنوان رییس جمهور خودخوانده و بدون انتخابات !! سوریه معرفی کرد.
@AkhbareFori
هدایت شده از بیداری ملت
🔴پادوهای شیطان بزرگ
آمریکا علناً فرماندهان ما رو ترور میکنه و رهبر ما رو هم تهدید میکنه، جماعت غربگرا در داخل اما به خط شدن که یه وقت خط و خش رو آمریکایی ها نیفته!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
پزشکیان: "رئیس جمهور ترامپ به اندازه کافی توانمند است که منطقه را به سمت صلح و آیندهای روشنتر هدایت کند".
در حالی که سیاست قطعی جمهوری اسلامی، اخراج آمریکا از منطقه است پزشکیان به دنبال آن است که ترامپ منطقه ما را به صلح و آینده روشن رهنمون کند. مگر نگفتید میخواهید مجری سیاستهای کلان ابلاغی رهبری باشید؟
احمد زارعان
۱۴۰۴/۴/۱۶
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴کارآمدی رهبری دینی در ۲ جنگ نظامی و روانی
✍️پرویز امینی، استاد دانشگاه در یادداشتی در فرهیختگان :
🔹 حضور رهبر انقلاب اسلامی در جمع عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) در شب عاشورا امواج بزرگی از شور و شعف در میان ایرانیان و حتی فراتر از ایرانیان در بین دوستداران ایران و اسلام و انقلاب اسلامی در خارج از مرزها ایجاد کرد و ماشین جنگ روانی دشمن را که برای جبران ناکامی در جنگ نظامی با شدت و گستردگی عمل میکرد به گل نشاند.
🔹 این شور و شعف اجتماعی بازتاب نوع نگاه اجتماعی به رهبری دینی است که در جنگ ۱۲ روزه و جنگ روانی پساجنگ به عنوان یک واقعیت از آن رونمایی شد و در یک کلمه به نام «تکیهگاه» و «گرانیگاه» جامعه قابل جمعبندی است. تکیهگاه به معنایی که روز خطر میداندار و مقتدر است و به همین جهت قابل تکیه است و گرانیگاه به این معنا که همه بخشهای مختلف اجتماعی و نظامی و سیاسی یک جامعه را در پیوند یکدیگر همافزا و قابل کاربست مؤثر میکند، آنچنان که در این جنگ ۱۲ روزه دیده شد.
🔹 در جنگ ۱۲ روزه خصوصاً ۲۴ ساعت اول، رهبری دینی در دل یکی از پیچیدهترین و در عین حال سهمگینترین بحرانها به آزمون گذاشته شد. نیرومندترین قدرتهای مادی که بشر تا به امروز به خود دیده است با یک تهاجم غافلگیرکننده نظامی، شوکی به جامعه و سیستم سیاسی وارد کرد و انتظار داشت با از کار انداختن بنیاد نظامی و در پی آن ناتوانی سیستم سیاسی در بازیابی خود و در امتداد آن انفعال اجتماعی، تسلیم جمهوری اسلامی را جشن بگیرد اما پایانبندی این بحرانافکنی و تهدیدسازی به کلی تغییر کرد و برخلاف انتظار آنها در کمتر از ۲۴ ساعت به این تهدید پاسخ مؤثر و تهاجمی داده شد. رهبری دینی محور این موازنهسازی و تهدیدزدایی از موجودیت ایران است.
🔹 سؤال این است که رهبری دینی واجد چه خصلتی است که آن را با دیگر مقامات عالی رتبه یا فرماندهان کل قوا در جهان متفاوت میکند؟
🔹 این تفاوت به شکل خلاصه و به عبارت کوتاه این است که رهبری دینی برای تصمیم و برای اقدام و برای مواجهه با مسائل خصوصاً در شرایط بحران، تنها متکی به امکانات و ابزارهای مادی نیست که وقتی در شرایط تهدید مثل جنگ ۱۲ روزه اخیر، دچار ضعف یا استفادهناپذیری شد یا در جنگ روانی پرحجم، از هم بپاشد و احساس بیقدرتی و ناتوانی کند.
🔹 رهبری دینی پیش و بیش از ابزارهای مادی، متکی به یک قدرت ایمانی و باطنی و درونی است که ریشه در عمیقترین لایههای شخصیت و فکر انسان یعنی جهاننگریاش دارد که شهید ابراهیم عقیل از فرماندهان حزبالله از آن به عنوان «توحید عملی» نام میبرد.
🔹 این قدرت درونی و ایمانی به خودساختگی و خوداتکایی صاحبانش منجر میشود و یک اقتدار درونی توأم با اعتماد به نفس و طمأنینه ایجاد میکند که در شرایط ضعف امکانات یا نابرابری مادی، از اقتدار تهی نمیشود و حتی بالاتر، میتواند این اقتدار را به صحنه اجتماعی و ساختار سیاسی و نظامی مثل این جنگ ۱۲ روزه پمپاژ کند و سرنوشت این تهدید پیچیده را تغییر دهد.
🔹 تجربه میرزای شیرازی در موفقیت جنبش تحریم تنباکو بهرغم فقدان ابزارهای مادی متعارف، تجربه امام خمینی(ره) در ساقط کردن پهلوی و تأسیس و تثبیت جمهوری اسلامی بدون امکانات مادی و تجربه سیدحسن نصرالله از تبدیل کردن یک گروه کوچک به یک جریان مؤثر شیعی در لبنان و یک محور قدرت در جریان مقاومت ضداسرائیلی و تجربه مرجعیت شیعه در عراق یعنی آیتالله سیستانی در غلبه بر داعش و حفظ یکپارچگی عراق، برخی دیگر از شواهد کارآمدی و توانایی این قدرت درونی و ایمانی در رهبری دینی است که مزیت ایران در این وضعیت نابرابر قدرت مادی، در برابر دشمنانش است. تجربه جمهوری اسلامی در دوره امام و رهبر انقلاب نشان میدهد این قدرت درونی خود را بینیاز از قدرت مادی نمیداند، بلکه خود پایهگذار قدرت مادی و ابزاری و توسعه اقتدار مادی مانند قدرت موشکی نیز است که در همین جنگ تغییردهنده موازنه نظامی شد. اما این مهم است که خود را محدود به آن نمیکند.
#جهاد_تبیین
کانال تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
https://eitaa.com/jedbie
🌷✊🇮🇷✊🌷
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📸 افشای سندی دیگر از اوج رذالت دولت آمریکا در فریب ایران: ترامپ همان روزی که اعلام کرد به ایران دو هفته مهلت داده، تصمیمش را برای حمله گرفته بود
🔸روزنامه صهیونیستی جروزلم پست ساعتی پیش با انتشار نقل قولی از یسرائیل کاتص (وزیر جنگ رژیم صهیونیستی) فاش کرد:
🔸«ترامپ در ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد – روز ششم جنگ) گفت که به ایران دو هفته فرصت خواهد داد تا با یک توافق هستهای مناسب موافقت کند. با این حال، او خودش همان شب به نتانیاهو گفت که از قبل تصمیمش برای حمله را گرفته بوده است.»
@Kayhan_online