پیگیری برای افزایش سرانه آموزشی اصفهان
دکتر بانکیپور در جلسه با محمد ترکمانه مدیر عامل بنیاد برکت از ضرورت اهتمام این بنیاد در راستای محرومیتزدایی در اصفهان و شرق اصفهان سخن گفت و بر لزوم افزایش سرانه آموزشی در این مناطق تاکید کرد و خواستار اهتمام بیشتر بنیاد برکت در این زمینه شد.
در این نشست محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت نیز قول مساعد داد تا مبتنی بر نیاز و اولویت این مناطق نسبت به ساخت مدارس و مراکز آموزشی اقدام گردد.
1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت امام موسی کاظم (ع)تسلیت باد.
تلاش برای احیای بافت فرسوده
پنجمین نشست همافزایی نمایندگان مجلس، اعضای شورا، فرماندار و معاون استاندار جمعه ششم اسفندماه برگزار شد.
بررسی پروژههای مناطق کمبرخوردار، رفع نقاط پر خطر، هماهنگی منابع استانی و شهری برای احیای بافت فرسوده و توجه بیشتر به بودجه شهرداریها در سال ۱۴۰۱ از مهمترین مباحثی بود که در این نشست مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
از اقدام ارزنده وزیر محترم صمت و نیز مدیر محترم ایران خودرو در آستانه عید سعید مبعث تشکر می کنم که قدمی برای اجرایی کردن قانون حمایت از خانواده برداشتند و سهمیه مادران داری دو فرزند داوطلب خودروی دولتی را اجرایی کردن.
برای مشاهده جزئیات و نحوه ثبت نام به آدرس زیر مراجعه کنید
https://www.ikco.ir/fa/Product.aspx?ID=22&Section=4
📨دکتر بانکیپور در نامهای به #رئیس_جمهور خواستار اهتمام دولت نسبت به توقف روند استفاده از سوخت #مازوت شدند.
🔹️دکتر بانکیپور ضمن اشاره به تداوم استفاده نیروگاه شهید منتظری از سوخت مازوت در شرایط کنونی، #آلودگی_هوای_اصفهان را داستان پر غصه و تکراری این روزهای #اصفهان در کنار احیای #زاینده_رود توصیف کرد که ارمغان آن بیماریهای قلبی و تنفسی برای مردم اصفهان شدهاست!
🔸️اجرای #قانون_هوای_پاک با محوریت سازمان حفاظت #محیط_زیست و استانداری اصفهان و ارسال گزارش بهصورت مستمر به رئیسجمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دیگر موارد اشاره شده در این نامه است.
#دکتر_بانکی_پور
#نماینده_اصفهان
#نماینده_مجلس
#نصف_جهان
#رئیسی
#آلودگی_هوا
1.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولادت امام حسین (ع) مبارک باد