📷بازدید رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از ایرنا
🔹«شینا انصاری» معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، صبح دوشنبه (۱۷ دی ۱۴۰۳) پس از دیدار با «حسین جابری انصاری» مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) از بخشهای مختلف این سازمان رسانهای بازدید کرد.
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
#توئیت
🔷 مهیار کاردر نوری فعال رسانه ای و اجتماعی:
🔻دکتر #محسن_رنانی، دلسوزِ توسعه و آبادانیِ این مرز و بوم است.
اگر قرار به پیگیریِ قضایی باشد، یقیناً افرادی باید محاکمه شوند که کشور را به این ورطه کشاندهاند، نه اندیشمندانِ شجاع و آگاهی که با نقدِ عالمانه خود و از سرِ خیرخواهی، به نصیحتِ حاکمان و ارائه راهحل میپردازند.
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
🆔 @MahyarKardar_Ir 💯
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این اظهارات احمدینژاد در خصوص کاغذپاره نامیدن تحریمها و عدم تأثیر آن بر زندگی مردم و نرخ ارز، در فضای مجازی وایرال شده است.
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
📢 اگر برجام پابرجا بود، تورم چگونه بود؟
◀️ کمترین تورم ۱۴ سال اخیر مربوط به سالهای ۹۵ و ۹۶ یعنی دوره برجام بوده است.
◀️ اگر تورم با همان سرعت دوره برجام ادامه داشت طی سالهای ۹۷ تاکنون قیمتها فقط ۱.۶ برابر رشد میکرد نه ۹ برابر!/اکو ایران
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
⁉️ افشاگری عبدالرضا داوری از پروژه علیه عراقچی؟
◀️ عبدالرضا داوری در توئیتی مدعی شد: قرار بود آقای "خ"، عکس همسر دوم دکتر عراقچی را در روز رای اعتماد، بین نمایندگان مجلس پخش کند، که با تذکر یک مقام عالی رتبه و برخی نهادها، از اقدام تخریبی وی ممانعت شد؛ با این حال ١٣۵ روز بعد، همان سوژه با بودجه ۵٠٠ میلیون تومانی، از جیب اکانتهای مساله دار توییتر بیرون زد.
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯