🔺دبیر جدید هیئت عالی گزینش کشور منصوب شد
🔹دکتر محمدجعفر قائمپناه، سرپرست نهاد ریاست جمهوری در حکمی ضمن انتصاب دکتر محمدشهاب جلیلوند به سمت دبیر هیئت عالی گزینش کشور، خواستار تمرکز بر روی منویات و منش رئیس جمهور محترم و دولت چهاردهم مبنی بر اجرای دقیق قانون گزینش در راستای وفاق ملی و اقدامات اصلاحی و استفاده از دستاوردهای جدید و روزآمد شد.
🔹معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با عنایت به فرمان مورخ 15 دی ماه سال 1361 رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) مبنی اصلاح در امر هیئتهای گزینش و قوانین مربوطه، بر اجرای دقیق بند (3) سیاستهای کلی نظام اداری، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در خصوص بهبود معیارها و روزآمدی روشهای گزینش منابع انسانی به منظور جذب نیروی انسانی توانمند، متعهد و شایسته و همچنین پرهیز از تنگ نظریها و نگرشهای سلیقهای و غیرحرفهای تاکید کرد.
https://dolat.ir/detail/453438
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
🔺سفر وزیر میراثفرهنگی به مازندران
🔹سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به همراه تعدادی از معاونان و مدیران کل ستادی وارد استان مازندران شد و در بدو ورود مورد استقبال جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.
🔹بازدید از منطقه نمونه گردشگری رودبارک، استقبال از شهدای گمنام در شهر کلاردشت، بازدید از مرکز گردشگری و ساحلی نمک آبرود، نشست هم اندیشی با سرمایهگذاران و فعالان حوزه گردشگری با حضور نمایندگان و فرمانداران و در نهایت رونمایی از محصول منتخب در جشنواره صنایعدستی هند، از مهمترین برنامههای روز نخست سفر وزیر میراثفرهنگی به استان مازندران است.
🔹او در دومین روز از سفر به مازندران، از هتل پنج ستاره آراز نوشهر، منطقه آبشار آب پری و مجتمع گردشگری دشت نور، بازدید خواهد کرد.
🔹نشست با سرمایهگذاران و فعالان گردشگری در هتل نارنجستان، پایان بخش برنامه سفر وزیر میراثفرهنگی به مازندران است.
https://dolat.ir/detail/453442
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش محمدجواد ظریف به ادعای غیرقانونی بودن حضورش در دولت
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
هدایت شده از گفتمان مازندران | GoftemanMazandaranOffical
🔵 نخستین دستور استاندار جدید مازندران:
از نصب بنر های تبریک خودداری کنید.
🆔 @GoftemanMazandaranOffical 💯
📷جلسه هیئت دولت/ ۷ آذر ۱۴۰۳
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯
🔺اعظم کریمی سرپرست اداره کل طرحهای ملی و فراگیر جوانان شد
🔹اعظم کریمی مدیر کل سابق دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان از سوی احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به سمت سرپرست اداره کل طرحهای ملی و فراگیر جوانان منصوب شد.
🔹اعظم کریمی که دانش آموخته علوم ارتباطات است در کارنامه کاری خود مدیر کلی دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان و سابقه فعالیت و مدیریت در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی، خبرگزاری مهر و صدا و سیما را دارد.
🔹وی پیشتر مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیر ستادخیرین وزارت وزارت ورزش و جوانان را بر عهده داشت.
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
🆔 @DrMasoudPezeshkian_Ir 💯