امروز رفتم بانک...
کار فرهنگی بانک صادرات شعبه مرکزی برای هفته دفاع مقدس🤐
خسته نباشی برادر...
البته برای من خوب بود فهمیدم هفته دفاع مقدس شروع شده
کانال #دکتر_موتا در ایتا
دوستانتون رو به این کانال دعوت کنید🌱
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
https://eitaa.com/joinchat/3509321946Cbb998519ef
انتشار مطلب فقط با ذکر منبع
امروز یه سر رفتم برج سلمان
شاید دفعه دوم یا سوم بود در کل این سالها که ساخته شده.
ریا نباشه اذون شد و رفتیم نماز...
و چقدر من از خوش فکری طراح نمازخونه اش خوشم اومد.
داخل قسمت مربوط به خانوم ها یک وضوخونه طراحی کرده بود😍
یکی از مشکلات همیشگی برای من اینطور وقت ها دور بودن وضو خونه هاست مخصوصا برای ما که بچه کوچک همراهمونه!
خلاصه که با اینکه اوضاع کشف حجاب تو پاساژ خیلی نامناسب بود اما نماز خونه اش خیلی کاربردی بود.
بالاخره انتظار ها به پایان رسید...
فردا شب ان شالله قسمت اول از #قوانین_حمایتی_آلمان_از_خانمها_در_دوران_بارداری رو بارگزاری میکنم😍
این بنر رو برای دوستانتون بفرستین و به کانال دعوتشون کنید.
کانال #دکتر_موتا در ایتا
دوستانتون رو به این کانال دعوت کنید🌱
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
https://eitaa.com/joinchat/3509321946Cbb998519ef
انتشار مطلب فقط با ذکر منبع
2.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کانال #دکتر_موتا در ایتا
دوستانتون رو به این کانال دعوت کنید🌱
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
https://eitaa.com/joinchat/3509321946Cbb998519ef
انتشار مطلب فقط با ذکر منبع
#قوانین_حمایتی_آلمان_از_خانمها_در_دوران_بارداری
قسمت اول
خیلی پیشترها دلم میخواست براتون در مورد قوانین حمایتی آلمان از خانم ها در دوران بارداری و اوایل بعد از زایمان بنویسم به این امید که آگاهی بخشی صادقانه و صحیح باعث ایجاد یک مطالبه اجتماعی گسترده در مردم بشود و در نهایت شاهد تصمیم گیری های درست و نه صرفا نمایشی در حوزه سیاست گزاری های افزایش جمعیت در ایران باشیم.
واضح هست که بررسی قوانین هر جامعه و کپی برداری از آنها بدون درنظر گرفتن خاستگاه اون قوانین یعنی فرهنگ، سبک زندگی رایج اون ملت و همچنین بدون بومی سازی مطابق با فرهنگ و نیاز و سبک زندگی و دین مردم سرزمین خودمون بیشتر از آنکه مفید واقع بشه آسیب زننده است.
به همین دلیل ابتدا چند خطی تجربه و دیدگاه خودم رو از دلیل و زمینه ایجاد بعضی از این قوانین حمایتی با توجه به سبک زندگی رایج در آلمان می نویسم.
در کشور ما در رسانه های طرفدار نظام هرموقع صحبت از سبک زندگی غربی و حقوق زنان در غرب شده، همواره تاکید فراوانی بر این نکته وجود داشته که خانم ها در غرب مسئولیت سنگین اقتصادی بر عهده دارند و مجبورن برای تامین زندگی پابه پای مردها، بلکه بیشتر (به واسطه اینکه در عمل پایه حقوقی شون از آقایون کمتر هست) کار بکنند، که خب مطلب صحیحی است.
اما ممکنه این سوال در ذهن مخاطب ایجاد شود که در دهه اخیر در ایران هم سبک زندگی به همین سمت و سو رفته مخصوصا با مشکلات اقتصادی اخیر ، و خانم های بسیاری در ایران پا به پای اقایان، ساعات طولانی در روز رو سرکار هستند. حق با شماست.
اما میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا اسمان است...
یعنی چی؟
سبک غالب و رایج زندگی در آلمان به این شکل هست که بچه ها حدودا از ۱۸سالگی از خانواده جدا و مستقل میشوند و این یعنی تا قبل از این سن باید شغل و درامد نسبتا مناسبی برای خودشون مهیا کرده باشند تا توان تامین هزینه های سرسام اوری مثل اجاره منزل و بهای انرژی و خرید وسائل اولیه زندگی و غیره رو داشته باشند. این درحالی ست که میانگین سنی ازدواج در آلمان خیلی بالاتر از این حرفهاست. (در خانمها ۳۲/۶ سالگی)
🔔زنگ خاطره
مونیکا منشی یکی از مطب هایی که کار میکردم دختری ۱۹ساله بود که با پارتنرش به تازگی به یک اپارتمان مشترک اسباب کشی کرده بودند و اصطلاحا مستقل شده بودند و تمام هدیه و کمکی که از خانواده پسر دریافت کرده بودند ۷۰یورو بود (سال۲۰۱۷) که با اون دوتا قابلمه توانسته بودند بخرند و بسیار، حقیقتا بسیار خوشحال و متشکر بودند.
آنه : منشی۱۷ساله مطب که هنوز با خانواده اش زندگی میکرد اما از نظر اقتصادی کاملا مستقل در هزینه هاش بود و با اینکه خانواده نسبتا ثروتمندی داشت در روز تولدش از پدرو مادرش با همدیگه فقط یک قاب گوشی هدیه گرفته بود و از شدت خوشحالی و ذوق به تمام ما و همکارانش نشون میداد و تعریف میکرد.
حتی قبل از ۱۸سالگی هم خیلی بچه ها در تامین بخشی از زندگی شون مستقل هستند. مثلا در حراجی های آخر هفته ها همیشه نوجوانان حتی کودکانی رو میبینید که بخشی لباسها یا کتابها یا اسباب بازیهاشون رو برای فروش اوردند تا با پولش هزینه اسباب بازی جدید رو فراهم بکنند یا...
ادامه دارد...
کانال #دکتر_موتا در ایتا
دوستانتون رو به این کانال دعوت کنید🌱
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
https://eitaa.com/joinchat/3509321946Cbb998519ef
انتشار مطلب فقط با ذکر منبع