4.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴منابع خبری از شلیک ۳۰ موشک به حیفا خبر میدهند.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴اطلاعیه سپاه کربلا درباره دستگیری یکی از عوامل موساد
🔺سپاه کربلا مازندران در خصوص دستگیری یکی از عوامل میدانی دشمن در استان مازندران اطلاعیه ای صادر کرد.
🔺فرد مورد نظر دورههای تخصصی و آموزشهای نظامی را در یکی از کشورهای خارجی گذرانده بود.
🔺گفتنی است در زمان دستگیری و بازرسی از مخفیگاه وی اقلام فنی و ادوات جاسوسی و ارتباطی کشف و ضبط شد.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
2.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴لحظه عبور موشکهای ایران از آسمان کرانه باختری
♦️معاریو مدعی شده است ۴۰ موشک ایرانی به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک شدهاند.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد
♦️مجید مسیبی، فرزند رجبعلی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فیالارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوانعالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.
♦️براساس مستندات پرونده، نامبرده در طول همکاری با موساد تلاش داشته اطلاعات طبقهبندی شده، برخی از مکانهای حساس کشور و همچنین مشخصات افراد موردنظر را به موساد، سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی ارائه و در قبال آن پاداش(رمزارز) دریافت کند.
♦️محکومعلیه، با سرپل موساد به نام «دیوید» در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس ارتباط برقرار کرده و به صورت هفتگی و در یک بستر ارتباطی، گزارش کار خود را ارائه میکرده است.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
1.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دود عظیم ناشی از انفجار شدید
🌍 @ebratha_ir