2.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کواکبیان در صحن علنی مجلس: خجالت میکشم بگویم از این دولت با چنین وضعیت اقتصادی حمایت کردم.شب میخوابیم و صبح بلند میشویم میبینیم قیمتها از این رو به آن رو شده است
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
4_237594863510487209.mp3
زمان:
حجم:
7.93M
💢تلاوت تحدیر (تندخوانی)جزء ۲۸ قرآن کریم
🌍نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_ir
🔴 دادستان تهران مامور رسیدگی به ادعاهای یاسی اشکی شد
♦️دادستان کل کشور دادستان عمومی و انقلاب تهران را موظف کرد ادعاهای مطرح شده در یک برنامه تلویزیونی مربوط به نوعی بیماری کمتر شناخته شده را در اسرع وقت پیگیری و نتیجه را گزارش کند.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴 خواب روحانی به هنگام نوشتن "قادسیه صدام" در آسمان #اهواز
♦️ خاطره ای از روحالله حسینیان: چند روز پیش افطار با آقای روح الله حسینیان بودیم صحبت از بی خیالی حسن روحانی در برابر وضعیت اقتصادی کشور شد خنده اش گرفت و گفت در دوران دفاع مقدس وقتی میراژهای فرانسوی در آسمان اهواز می نوشتند "قادسیهصدام"، رفتم اتاق روحانی دیدم در خواب عمیق است و خور و پفش هم بلند است!!! حالا شما انتظار دارید او برای وضعیت آشفته اقتصادی کاری بکند؟ احتمالآ خواب تشریف داشته باشند خور و پفش هم بلند باشد.
"حجتالاسلام قاسم روانبخش"
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تکلیف کفاره روزههایی که بخاطر سفر یا بیماری یا عذر شرعی گرفته نشده چیست؟
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
علت تلاطم اقتصادی چیست؟
خروج آمریکا از برجام یا سوء مدیریت دولت
✍ بزک کنندگان برجام ادعا می کنند آشفتگی بازار ارز و سکه مسکن و خودرو به خروج ترامپ از برجام مربوط می شود و همین، نشانه ضرورت تدوین و تداوم برجام است. این دروغی بزرگ و خلاف واقع است.
♦️آنچه در به هم ریختن بازار نقش اصلی را ایفا می کند، حجم سیلاب وار نقدینگی سرگردان است که از 430 هزار میلیارد تومان در سال 92 به 1490 هزار میلیارد تومان در سال جاری رسیده و بیش از سه برابر شده است. همه کارشناسان اقتصادی اتفاق نظر دارند که این جهش شتابان در حجم نقدینگی و مدیریت نشدگی آن، موجب تورم لجام گسیخته شده است؛ حال آن که به تعبیر مرحوم هاشمی، دولت با به خدمت گرفتن 20 درصد همین نقدینگی می توانست رونق اقتصادی ایجاد کند.
🔸عجیب آن که دولت آقای روحانی با شعار کاهش تورم، مدعی کاهش نقدینگی و مهار عرضه آن به بازار شده و به همین دلیل، ادامه پروژه مسکن مهر را که دو میلیون خانوار را صاحب خانه کرد، 250 شاخه شغلی و تولیدی را فعال نمود و موجب اشتغال بود، مورد بی مهری و مضیقه قرار داد. با این وجود، 3 برابر شدن نقدینگی از بی تدبیری و سوء مدیریت فاحش حکایت می کند. چنان که اکنون شاهد رکود و تورم توامان و بی سابقه هستیم.
🔹قیمت 7 هزار تومانی برای دلار و 2/6 میلیونی برای سکه، رکورد بی سابقه ای است که دولت روحانی برجای گذاشت و متاسفانه گویا فعلا ترمزی هم متصور نیست. در این میان نکته مهم این است که اگر خروج آمریکا از برجام مربوط به دو سه هفته اخیر است، آشفتگی بازار ارز و سکه و طلا و مسکن، از یک سال قبل استارت خورده و در پاییز و زمستان سال گذشته شدت گرفت.
♦️در واقع، رها شدگی اقتصاد و تعلیق پنج ساله دولت در زمینه تدبیر و تنظیم و مدیریت بازار بود که بستر آشفتگی فعلی را از اواخر سال 95 فراهم کرد. رویکرد پنج ساله رکود و تعلیق و انتظار که از دولت به فضای کسب و کار و فعالیت های اقتصادی سرریز شد، بنیه عمومی اقتصاد را ضعیف و مستعد تب و التهاب در برابر کوچک ترین چالش ها کرد.
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51