2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اهمیت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی و فضایل ایشان
آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
🏴وفات حضرت عبدالعظیم تسلیت باد
🌍نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_ir
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️کربلایی حسین طاهری (غلام سلطان شهر ری هستم )زمینه زیبا
🏴به مناسبت وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)
🌍نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_ir
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن
🌹وعلی علی بْن الْحسین
🌹وعلی اولادالحسین
🌹وعلی اصحاب الحسین
🌍 نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_ir
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌹🌹اللهم عجل لولیک الفرج
🌍 نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_ir
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید
🔴امام صادق ـ عليه السّلام ـ فرمودند:
♦️ايمان انسان پاك و خالص نمي گردد مگر اينكه خداوند در نزد او محبوبتر و دوست داشتني تر از جان، مال، پدر، مادر، فرزند و خانواده اش و همه مردم باشد.
📚 «بحارالانوار، ج 7، ص 25»
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴امام خمینی (ره)
♦️اگر همه اشخاصی که در کشورمان هستند و همه گروههایی که در کشور هستند و همه نهادهایی که در سرتاسر کشور هستند به قانون خاضع بشویم و قانون را محترم بشمریم، هیچ اختلافی پیش نخواهد آمد.
📚صحیفه امام خمینی(ره) ج 14 ص414
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴 #تجربه_برجام
♦️امام خامنه ای:عدهای اینجور وانمود میکردند که اگر با امریکاییها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل میشود.
♦️البته ما میدانستیم اینجور نیست اما قضایای یکسال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.
۹۳/۵/۲۲
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
💢 شهید آیت الله بهشتی:
♦️ تبری، یعنی قلبم با بیگانه نیست؛ نه با عضو جامعه بیگانه سَر و سِر دارم، نه با او آهنگ پیروی و پیوستگی دارم. مقتضای ولایت در جهت داخلی و ولایت در جهت خارجی این است. مگر آنکه سیاست و مصلحت سیاسی همان امت و همان گروه به هم پیوسته مسلمان ایجاب کند که به صورت وسیله، به صورت ابزار، به صورت نیرویی که باید در خدمت هدف من به کار گرفته شود، با فرد، گروه یا امتی از امتهای غیر اسلامی مناسبات حسنه برقرار کنم؛ یا از این بالاتر، پیمان همکاری در میدانی مشخص با مسؤولیتی مشخص داشته باشم. چنین پیمان و چنین همکاریی را فقط و فقط رهبری امت حق دارد ببندد.
♦️اعضای امت حق تشکیل چنین پیمان همکاریی ندارند. اگر یک چنین پیمان همکاریی میان امت اسلامی، گروه و دسته متشکل مسلمان، با گروه و دسته متشکل غیر مسلمان و امت غیر مسلمان بسته شود، به چه جهت و هدفی است؟ هدفش رسیدن به اهداف امت اسلام است. جهتش حفظ مصالح همان امت و دسته مسلمان است.
♦️قرار دادها و پیمانها و همکاریها دارای جهت مشخص، قالب معین، حدود و معیار و میزان معلوم است. تعیین آن قالب و معیار و میزان و در صلاحیت کیست؟ در صلاحیت رهبری، در صلاحیت امام، در صلاحیت آن گروهی که این گروه، این دسته، یا این امت را هدایت می کند. فرد یا جناح حق بستن چنین قرار دادی را با بیگانه ندارد. اگر فرد یا جناحی به چنین کاری دست زد از نظر ایدئولوژی اسلامی جرم است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش