🔴منابع خبری از وقوع عملیات ترور در دمشق خبر دادند
♦️کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی: آماده درگیری طولانی مدت با رژیم جولانی در سوریه هستیم.
♦️در حالی که رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از 160 حمله به مواضع رژیم جولانی کرده، این رژیم هیچ واکنشی نشان نداده است!
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴اسرائیل: بازهم به خاک سوریه حمله میکنیم
♦️ارتش رژیم صهیونیستی بر ادامه حملات گسترده خود به تمام خاک سوریه به بهانه حمایت از دروزیها تاکید کرد و مدعی شد به ائتلاف مستحکم خود با دروزیها پایبندیم.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴رسانه عبری: نتانیاهو قصد براندازی رژیم جولانی را دارد.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴سکوت آمریکا در برابر تجاوزات سنگین رژیم صهیونیستی به سوریه
♦️نماینده آمریکا در امور سوریه با نادیده گرفتن آشکار تجاوزات سنگین هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق، صرفا گفت خشونت علیه غیرنظامیان در السویداء را محکوم می کنیم.
♦️وی افزود: همه طرفها باید وارد گفتگوی هدفمندی شوند که منجر به آتشبس شود.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند
♦️فرمانده انتظامی همدان: بامداد امروز تیمهای عملیاتی و اطلاعاتی پلیس نهاوند مخفیگاه ۶ نفر دیگر از عاملان شهادت شهید سرهنگ دوم محمد بایر را شناسایی و طی یک عملیات ضربتی موفق دستگير کردند.
♦️محمد بایر فرمانده پاسگاه انتظامی گاماسیاب در حین اجرای ماموریت و در جریان یک درگیری طایفهای بر اثر اصابت سلاح سرد و شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 #ریل | رهبر انقلاب، صبح امروز: هم در میدان دیپلماسی، هم در میدان نظامی انشاءالله به توفیق الهی هر وقت وارد بشویم با دست پر وارد خواهیم شد/ ملت ایران در هیچ میدانی به صورت طرف ضعیف ظاهر نخواهد شد. ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
عبرتهای عاشورااین میدان فرمان-AudioConverter.mp3
زمان:
حجم:
6.19M
🔴 بشنوید؛این میدان فرمانده دارد
❤️ این فرمانده الهی، همان است که با سرعت ودقت کم نظیر فرمانده هان جدید را منصوب و خود برای نجات کشور، شجاعانه در قرارگاه فرماندهی حضور پیدا کرد.
🔆 این فرمانده دلیر، همان است که عزای از دست دادن فرمانده هان و دانشمندان ... شهید را به حماسه غدیر تبدیل نمود.
❤️ این فرمانده بصیر، همان است که برای حفظ استقلال و عزت کشور حتی زیر بار روسیه و چین نرفت و دست احتیاج به سمت آنها دراز ننمود و ما را وامدار قدرت های بزرگ نکرد.
🔆 این فرمانده غیور، همان است که با جسارت و شجاعت اسرائیل را بیچاره کرد و آمریکا را پشیمان و مجبور به آتش بس نمود.
❤️ این فرمانده مردمی، همان است که با درایت کامل،همچون امام خمینی(ره) در روز ۲۱ بهمن ۵۷ ، مردم را به حضور در صحنه های حماسی، جشن پیروزی و تشییع شهدا دعوت کرد.
🔆 این فرمانده سلحشور، همان است که در شب عاشورا با جرات،درایت وشجاعت حسینی در حسینیه امام خمینی ره حماسه آفرید و جان دیگری به ملت بخشید.
♦️پس در جایی که دشمن با تهدید مکرر، به دنبال حذف فیزیکی فرمانده کل قوا و ضربه به این جایگاه است ما نباید جایگاه رهبری عزیز و مقتدر که فرمانده میدان است و راهبری وفرماندهی بعهده اوست را نادیده بگیریم وهمه باید گوش بفرمان او باشیم
♦️در این میدان حساس می توان همدیگر را نقد کرد و یا درباره هر چیزی روشنگری کرد اما تشدید اختلاف و جنگیدن با یکدیگر در جلوی چشم دوست ودشمن کاری اشتباه و نادرست است.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🎥 تظاهرات در حومه دمشق علیه حکومت جولانی
♦️ساکنان «جرمانا» در ریف دمشق ضمن حمایت از دروزیها، خواستار سقوط حکومت الجولانی شدند.
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴سایتهای اسرائیلی: الجولانی از کاخ ریاست جمهوری به مکانی نامعلوم گریخته است
🔴رسانههای سوری: جولانی به زودی سخنرانی خواهد کرد
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
🔴وزارت بهداشت جولانی : در حمله هوایی اسرائیل به دمشق یک نفر کشته و ۱۸ نفر زخمی شدند
🇮🇷 #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir