5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در امتداد انقلاب
💢 #یادداشت_کوتاه ✅ تکرار یا تغییر؟ (۱۸) 🍃🌻🍃 🌀 تریبون ستاد #انتخابات و مواضع متفاوت 🔻 تریبون ستاد
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۱۹)
🍃🌻🍃
💢 فرصت تغییر ‼️
🔻 امروز کمتر کسی است که از اوضاع اقتصادی و نوع مدیریت آن رضایت داشته باشد و تقریباً همه منتظر تغییر و بهبود این اوضاع هستند.
🔹در نظامهای مردمسالار، تنها فرصت تغییر و بهبود اوضاع کشور زمان انتخابات است، اما وعده های عمل نشده در این دولت اعتماد و اطمینان مردم به این فرصت طلایی را سلب کرده، لذا مجاب سازی افکار عمومی برای بهره گیری از این فرصت دشوار شده، اما باید این واقعیت را پذیرفت و برای دیگران توضیح داد که ۲۸ خرداد بهترین فرصت برای تغییر و بهبود وضع اقتصادی کشور با نوسازی جدی قوه مجریه است.
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
@deeh1kh
⭕️خب رونمایی شد👇👇
❌ #فیلترنیگ_اینستاگرام، دوقطبی سازی و بازی جدید انتخاباتی ایران #اینترنشنال
🔻"جواد جاویدنیا" یکی از معاونین دادگستری استان تهران در یک تصمیمی خارج از مسئولیت و به صورت خودسرانه، نامهای تحت عنوان فیلترینگ اینستاگرام را صادر کرده
✅مرکز رسانه قوه قضائیه سریعا اعلام کرد که این فرد یک تخلف اداری انجام داده و این کار از اختیارات وی خارج است و او تحت تعقیب قرار گرفته است.
@deeh1kh
🖼 اگر «دولت سوم روحانی» روی کار بیاید چه بلایی سر مردم میآید؟
قیمتها 😱😱
مردم یادتان هست⁉️
مردم یادتون بمونه‼️
کارآزموده را آزمودن خطاست📛
@deeh1kh