1.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️غیرت آریایی تان کجا رفت؟!
‼️چطور برخی ایرانی ها ناخواسته به اردوغان کمک می کنند!!
❌سالانه ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ واحد مسکونی توسط ایرانی ها خریداری می شود، هر کدام به قیمت ۲۵۰ تا ۳۵۰ هزار دلار یعنی متوسط ملکی ۷/۵ میلیارد تومان و یعنی حدود ۴ میلیارد دلار پول که دو دستی توسط هم وطن تقدیم کشور ترکیه می شود!
❌بماند که در هر کنسرت هم ۱ میلیارد دلار تقدیم می شود.
❌بماند که در طول سال از سفرهای توریستی میلیون ها دلار تقدیم می شود.
❌ خرید انواع نایسر دایسر، چاقو، قوری، چای ساز و کتری برقی،ورق MDF، پیراهن و شلوار و کتونی توسط ایرانی ها که کشور ترکیه را با آن اقتصاد داغون سر پا نگه داشته است!
💯💯باج مالی به ترکیه ندهیم، محصولاتی که Made in Turkey خورده که اتفاقاً در بخش خانه و آشپزخانه، صنایع چوبی و ابزار آلات صنعتی و پوشاکی هفتاد در صد موجودی کالاهای بازار ما را تشکیل می دهد تحریم کنیم و نخریم!
💯💯پ.ن: کاری نکن آقای اردوغان قمار باز گوشت را بگیرند لنگه رضاخانِ رفیقِ آتاتورکت بندازنت تو جزایر اطراف آفریقا!
✅ما ملت امام حسینیم. حمایتگر مالی ترکیه نباشیم.
#باج_مالی
#غیرت_آریایی
@deeh1kh
📸 داستان مصور ایستادگی تا پای جان
🔻روایت تکاندهنده از مقاومت ۳ سرباز ایرانی مستقر در آذربایجان شرقی در مقابل ارتش سرخ شوروی
@deeh1kh
🔴ای دروغگوی لاف زن
💢مهراب صادق نیا در یادداشتی، ایران را بهشت لاف زن ها و مردم ایران را افرادی زود باور در وعده ها و ابهامات قلمداد کرد او در یادداشت های قبلی اش نیز به مردم ایران اسلامی توهین کرد .آن کسانی که برجام را در این سالها به مردم قالب میکردند پس چه کسانی هستند؟
@deeh1kh
❌مقایسه جالب پهپاد انتحاری ایران و رژیم صهیونسیتی
👈اینو دست به دست کنید برسه دست علی اف و اردوغان بدونن با کی در افتادن!
#ConquerorsOfKhybar
@deeh1kh
🏴 خط مستمر مبارزه در زندگی رسول خدا(ص)
▪️رهبر انقلاب: در زندگی رسول خدا یک چیز وجود دارد که آن مستمر است؛ بقیّهی چیزهایی که در حیات اجتماعی پیغمبر هست، غیر از خصلتها و صفات معنوی و خود پیغمبری و مانند اینها مقطعی و مربوط به زمانها است؛ آنچه در زندگی اجتماعی پیغمبر و در شخصیّت آن حضرت به عنوان یک رهبر از اوّل تا آخر ادامه دارد، مبارزه است. ۱۳۶۵/۸/۱۰
@deeh1kh
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️احترام به اعتقادات!!
🔻اوناییکه میگن به اعتقادات دیگران احترام بذارید!
‼️بخاطر روحیه دادن مذهبی علیرضا دبیر به تیم کشتی و گفتن صلوات، دارن بهش توهین میکنن!
‼️البته منظورشون از احترام به عقاید، عقاید خودشونه!
✍🏼علی سیستانی
#ورزش
#ایران_قوی
#علیرضا_دبیر
@deeh1kh
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😰افول فرهنگ انسانیت
لباسهایی که میسوزانند و پاره میکنند تا ارزش بگیرند.
🔴انسانهای مدرن امروز تبدیل به بردگانی حلقه به گوش در دستان جریانات فراماسونری وصهیونیست جهانی شده اند که با سیطره خود بر فرهنگ جهان، انگارکه آدمها را تبدیل به حیواناتی مسخ شده کرده اند.
⛔️بی عقلی و کم خردی راببینید که چطور شعور انسانها را در نوع پوشش لباس با مد کردن لباسهای پاره
به سخره گرفته وآن را بعنوان ارزش شخصیت تبلیغ می نمایند...
#جاهلیت_مدرن
@deeh1kh
⛔️ فریب «مسابقات عکس سلفی» را نخورید
🔺یکی از تهدیدات جدید در فضای مجازی، برگزاری مسابقات چالش فیلم و تصویر خصوصی نوجوان و جوانان در کانال ها و شبکه های اجتماعی موبایلی است که با اهداء جوائز، کاربران را ترغیب به مشارکت می کنند.
🔺بسیاری از پرونده های پلیس فتا مربوط به انتشار تصاویر خصوصی کاربران در فضای مجازی است، از این رو کاربران درباره اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی خود نظیر فیلم و عکس در اینگونه کانال ها مراقب باشند.
🔺با این کار فرصت سوء استفاده، اخاذی، نشر اکاذیب و مزاحمت های اینترنتی وجود دارد که به رغم دستگیری و مجازات قانونی متخلفان، آسیب های روحی و روانی جبران ناپذیری به کانون خانواده بزه دیدگان وارد می شود.
#فضای_مجازی
@deeh1kh
1.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️شباهت عجیب یک نفر به رهبر معظم انقلاب در مسیر کربلا
📍برگرفته از استوری خبرنگار صداوسیما؛ زهرا چخماقی
@deeh1kh