19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
❤️ اشکهای رهبر عزیزتر از جانمان، هنگام قرائت دعای قنوت عید سعید فطر
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_الخامنه_ای
@emtedade_enghelab
🇮🇷🇵🇸
🔴 دو ماموریت مهم امام جامعه خطاب به ملت آزاده ایران
۱_ ریشه کنی رژیم جلاد صهیونی
۲_تودهنی محکم به شرارت و فتنه انگیزی احتمالی داخلی دشمنان.
#عید_فطر
"آقا محمد"
#ایران_قوی
@emtedade_enghelab
🇮🇷🇵🇸
⚠️رهبر معظم انقلاب امروز حمله خارجی را بعید دانستند اما فتنه داخلی را نه!
#ایران_قوی
#جهاد_تبیین
@emtedade_enghelab
🇮🇷🇵🇸
او....، حضور مردم در نمازِ نصرِ سال گذشته را نشان از نترسی ملت عنوان کرد
کیست که نداند هدف اصلی تهدید در آن روز اتفاقا خود او بود
و فداکارترین شخص به گواه دوست و دشمن خودش بود که با وجود تهدید مستقیم درجمع حاضرشد.
خامنه ای امروز حتی از جان گذشتگی خودش راهم پای مردمش فاکتور کرد
"آقای تحلیگر
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_الخامنه_ای 🤲❤️
@emtedade_enghelab
661.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔴 سردار حاجی زاده در پاسخ به تهدیدات ترامپ:
آمریکایی ها حداقل ده پایگاه با 50/000 نیرو در اطراف ایران دارند بنابراین آنها در اتاقک شیشهای نشستهاند و کسی که در اتاق شیشهای نشسته نباید به سمت دیگران سنگپراکنی کند...
#ایران_قوی
@emtedade_enghelab
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 علی لاریجانی: ملت ایران در شرایط فعلی به رهبری آيتالله خامنهای اعتماد کنند، ایشان نسبت به شرایط منطقه و کشور وقوف دارند.
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
@emtedade_enghelab
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 علی لاریجانی:
اگر آمریکا یا اسرائیل به بهانه هستهای ایران را بمباران کنند، ایران مجبور خواهد شد به سمت تولید بمب اتم برود
مردم فشار خواهند آورد که به سمت ساخت بمب اتم برویم.
#ایران_قوی
@emtedade_enghelab
🇮🇷🇵🇸
♦️چند نکته راجع به پایگاه دیه گو گارسیا
#ایران_قوی
@emtedade_enghelab
🇮🇷🇵🇸
♦️اولین بمب اتمی ایرانی آزمایش می شود ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️علی لاریجانی مشاور رهبر معظم جمهوری اسلامی امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری به صراحت از ساخت بمب اتمی در صورت حمله آمریکا و اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران خبر داد.
🔸️این سخنان که برای اولین بار توسط یک مقام رسمی نظام جمهوری اسلامی به صراحت بیان می شود، چند نکته را در بطن خود دارد.
1️⃣ لاریجانی تاکید کرد که ایران قصد ساخت بمب اتم را ندارد اما در صورت حمله علیه برنامه اتمی خود، برای امنیت و دفاع بمب اتمی را خواهد ساخت و این امر به یک مطالبه عمومی تبدیل خواهد شد.
2️⃣ مشاور امام خامنه ای ساخت سلاح اتمی را "توجیه ثانویه" نامید که احتمالا منظورش قرار دادن ایران در شرایط اضطراری و غیر عادی است که می تواند این کشور را مجبور کند مسیری غیر صلح آمیز را در برنامه اتمی خود لحاظ کند.
3️⃣ این میزان صراحت از چهره ی متعادل جمهوری اسلامی که معمولا با ادبیات دیپلماتیک صحبت می کند، نشان از توانمندی قطعی و فنی ایران برای ساخت سلاح اتمی است که فعلا توجیهی برای آن وجود ندارد ولی حماقت ترامپ و نتانیاهو می تواند تولید این سلاح را اجتناب ناپذیر و توجیه پذیر گرداند.
4️⃣ نگارنده در سابق نیز تاکید کرد که قصد ایران ساخت بالفعل سلاح اتمی نیست و سعی دارد قابلیت بالقوه آن را در اختیار بگیرد که صرفا در شرایط لزوم از قوه به فعل تبدیل گرداند.
5️⃣ لاریجانی از واژه حفظ امنیت جهت توجیه پذیر شدن ساخت سلاح اتمی نام برد که نشان می دهد برخلاف ادعای بسیاری از تحلیلگران، ایران برنامه اتمی را یکی از عناصر و مولفه های لازم برای حفظ امنیت و بقای خود و جلوگیری از تجاوز دشمنان می داند.
6️⃣ از لحاظ فنی جمهوری اسلامی ایران اکنون می تواند حداقل ۶ بمب اتمی را بسازد و پس از روی کارآمدن ترامپ نیز سرعت غنی سازی خود را ۳ برابر کرده تا این قابلیت را روز به روز گسترش دهد.
نکته دیگر اینست که بخشی از برنامه اتمی ایران زیر کوه مکان سازی شده و موفقیت نابودی آن از طریق بمباران در هاله ای از ابهام قرار دارد.
7️⃣ نکته دیگری که استعداد اتمی ایران را برای غرب و اسرائیل خطرناک می سازد ، برنامه موشکی آن است که به کارگیری بمب اتمی احتمالی ایرانی را علیه اهدافی در هرنقطه جهان ممکن می کند.
🔸️غرب خوب می داند از لحاظ فنی کشوری که دارای ماهواره بر ۳ مرحله ای باشد و محموله ها را تا ارتفاع ۷۵۰ کیلومتری ارسال کند ، می تواند موشک قاره پیمایی بسازد که هرکجای کره زمین را مورد اصابت قرار دهد.
📌 در پایان باید گفت ایران از نقطه گریز مدنظر دشمنانش در عرصه اتمی عبور کرده و مواد غنی شده ای برای ساخت چند بمب هسته ای در اختیار دارد که هرگونه اقدام نظامی ترامپ و نتانیاهو مشروعیتی بی سابقه به تهران می دهد تا با آزمایش یک بمب اتمی ، کشور خود را در برابر حملات نظامی بیمه کنند.
🔸️حال توپ در زمین ترامپ است ؛ گزینه های او متنوع نیست اما انتخاب با اوست.
آزمایش اولین بمب اتمی ایرانی یا احترام به منافع ملت ایران.
#ایران_قوی
@emtedade_enghelab