359.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷﷽🌷
🏴السلامعلیک یا صاحب الزمان(عج)
🏴السلامعلیکیااباعبداللهالحسین(ع)
🥀اي كشته اشكها، بر نام تو سلام
🥀بر شور محرم الحرام تو، سلام
🥀هفتادودوگل به كوي تو پرپر شد
🥀برخاك هميشه لاله فام تو،سلام
🏴آجرک الله یا صاحب الزمان فی مصیبت جدک
@deeh1kh
🖤
🔴امام حسین (علیهالسلام) یک شخصیت حماسی
⁉️امام حسین (علیهالسلام) یک شخصیت حماسی و حادثه حماسی دارد یا ندارد؟!
💢ما باید شخصیت امام حسین (علیهالسلام) را که برای ما؛ یک شخصیت انسانی است بشناسیم. این مردی که هر سال به نام او وقت و هزینه صرف میکنیم، روزهایی را تعطیل میکنیم و ... باید خصوصیاتش برای ما شناخته شود. غالباً قهرمانان یک قوم اعم از واقعی و افسانهای از آن نظر که انتصاب به آن قوم دارند احساسات مردم را تحریک می کنند. اصولاً قهرمانْدوستی جزو سرشت بشر است، مخصوصاً زمانی که انسان بخواهد به او افتخار کند.
✅ امام حسین (علیهالسلام) یک شخصیت حماسی است اما؛ انسانیت، حماسه بشریت است نه حماسه قومیت. سخن، عمل، حادثه، روح، همه چیز امام حسین (علیهالسلام) هیجان و درس است، القاء نیروست، اما چه جور القاء نیرویی؟ چه جور درسی؟ آیا از آن جهت که مثلاً به یک قوم بخصوصی منتسب است؟ ... اساساً در وجود امام حسین (علیهالسلام) یک چنین حماسههایی نمی تواند وجود داشته باشد و علت شناخته نشدن امام حسین (علیهالسلام) همین است، چون حماسه او بالاتر و مافوق حماسه هاست. امام حسین (علیهالسلام) سرود انسانیت است و به جرأت عرض میکنم که نظیر ندارد.
✅ شما در دنیا حماسهای مانند حماسه امام حسین (علیهالسلام) پیدا نخواهید کرد، چه از نظر قدرت و قوت حماسه و چه از نظر علو و ارتفاع و انسانی بودن آن و متاسفانه ما مردم این حماسه را نشناختهایم.😔
📚شهید مطهری، تلخیص از کتاب حماسه حسینی، جلد ۱، صفحه ۱۷- ۱۸.
#محرم
#امام_حسین
@deeh1kh
🔴عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است
❣امام خمینی (رحمهالله):
🏴در این ماه محرم، اجتماعات داشته باشند، خطبا هم بروند مسائل روز را برایشان بگویند و تعزیه بگویند و گریه بکنند برای سید الشهدا، این یک شعار الهی است.
✅ انقلاب کردیم که شعائر اسلام را زنده کنیم. زنده نگه داشتن عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است.
✅ عزاداری کردن برای شهیدی که همه چیز را در راه اسلام داد، یک مسئله سیاسی است؛ یک مسئلهای است که در پیشبرد انقلاب اثر بسزا دارد.
✅ ما ملت گریه سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشک ها سیل جریان میدهیم و خرد میکنیم سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است.
📚صحیفه نور، جلد 13، صفحه 156
#محرم
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
@deeh1kh
🔴 فرمانده کل سپاه: منتظر یک اشتباه از اسرائیل هستیم تا نابودشان کنیم✌️✌️
👤 سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران: شاید لفاظی یک مقام رژیم صهیونیستی باعث شود برخی فکرهایی کنند، اما حقیقت این است که ما منتظر یک حرکت اشتباه از آن ها هستیم تا نابودشان کنیم💯💯
#ایران_مقتدر
@deeh1kh
⭕️چه کسی تروریست است؟!
✅در بزرگترین جنایات تاریخ، یا ردپایی از مسلمانان دیده نمی شود و یا اینکه قربانی، مسلمانان بودهاند:
🔻جنگ جهانی اول با ۱۷ میلیون کشته (بدون دخالت مسلمانها و کشته شدن بسیاری از مسلمانان به خاطر قحطی)
جنگ جهانی دوم با ۵۰ - ۵۵ میلیون کشته (بدون دخالت مسلمانها)
🔻بمب اتمی ناکازاکی با ۲۰۰ هزار کشته (بدون دخالت مسلمانها)
🔻جنگ ویتنام با ۵ میلیون کشته (بدون دخالت مسلمان ها)
حجت الاسلام راجی
#روشنگری
@deeh1kh
⭕️ حضور میرحسین موسوی در منزل یکی از اقوام
🔹پس از درگذشت خواهر زهرا رهنورد، میرحسین موسوی در منزل باجناقش، نقره کار حضور یافت.
🔻پی نوشت: کم کم حصر این فتنه گران می شود به اندازه کل مرزهای کشور!!!
#میرحسین_موسوی
#فتنهگر
@deeh1kh
روایت نظامیان آمریکایی از «جهنم عینالأسد»: فکر نمیکردیم زنده بمانیم
🔹«آلن جانسون» که هنگام حمله موشکی ایران به عینالاسد در این پایگاه حضور داشت به CBS گفت: (در پی موج انفجار) جریان هوای شدیدی به سمت من پرتاب شد. تمام شنواییام را از دست دادم. انگار زیر آب بودم. طعم خاک و مهمات را در دهانم حس میکردم. هر روز سردرد دارم و هنوز کابوس میبینم.
🔹«جان هاینس» نیز میگوید: هنگامی که اولین موشک به زمین برخورد کرد مانند این بود که ناگهان خورشید طلوع کرده باشد. از درون بیسیم صدای «حمله شده، حمله شده» را میشنیدم. بیسیم را زمین انداختم و سوار خودرو شدم. در اثر انفجار دربهای خودرو کوبیده شد و فقط غبار و آتش میدیدم.
🔹«کنت مککنزی» فرمانده تروریستهای سنتکام هم گفت: این حملهای بود که هرگز مشابهش را ندیده یا تجربه نکرده بودم. موشکهای آنها دقیق هستند. ما این را میدانستیم اما دیدنش متفاوت است. آنها موشکها را از فاصله قابل توجهی پرتاب کردند و آنها تقریباً درست همان جایی فرود آمدند که میخواستند.
@deeh1kh
✅حساب توئیتر کانال سپاه پاسداران با انتشار تصویر موشک غول پیکر خرمشهر به خبر ورود زیر دریایی و دو ناو رژیم صهیونیستی به دریای سرخ واکنش نشان داد، این حساب امنیتی در توئیتی نوشت:
🔹حماقت می تواند ۱۹ سال را به ۱۹ روز کاهش دهد...
@deeh1kh
🔴یزیدیان در آلبانی خیمه زده اند‼️
⁉️شبهات علیه محرم و نهضت حسینی دستپخت کیست؟
❌❌مزدوران سایبری منافقین (فرقه رجوی) در شهر تیرانا / آلبانی
💯💯 نطفه این جلادان در کربلای ۶۱ منعقد شد. اگر منافقان ۶۱ با نیزه و سم اسب جسم حسین(ع) را هدف گرفتند، اکنون نومنافقان (سازمان مجاهدان خلق) با دستان آلوده به خون ۱۶ هزار هموطن، ماموریت یافته اند تا نیزه شبهات شان را تیز کنند تا این بار راه، هدف و شعائر حسینی را در قربانگاه فضای مجازی قربانی کنند...
💯💯 کور خوانده اند؛ نویزیدیان منافق نمی دانند پاسخ فرزندان تاسوعا و عاشورا همچنان همان رجز سقا و یل کربلا است: « وَاللّه ِ إن قَطَعتُمُ يَميني إنّي اُحامي أبَداً عَن ديني »
✅ دوستان عزیزم با باور و بازنشر نکردن شبهات یاور و بازوی رسانهای اردوگاه دشمن نشویم ... سرباز حسین (علیه السلام) باید شمرهای زمانه اش را بشناسد!!
🖌 محمدصادق سلطانزاده بشرویه
#محرم
#شبهات
#آلبانی
@deeh1kh
🌹امیرالمومنین علیه السلام به پیامبر صلی الله علیه و آله عرض کرد:
یا رسول الله! آیا شما عقیل را دوست می دارید؟ پیامبر (ص) فرمودند: آری، به خدا سوگند من عقیل را به دوجهت دوست میدارم، علاقه ای به خاطر خودش، و علاقه ای به خاطر محبت ابوطالب علیه السلام نسبت به او.
♦️به راستی که فرزند او در راه محبت فرزند تو کشته خواهد شد پس چشمهای مومنین بر او می گریند و فرشتگان مقرب بر او درود می فرستند. پس پیامبر صلی الله علیه و آله به حدی گریست که اشک های ایشان بر روی سینه مبارکشان جاری شد، سپس فرمود: از آن چه که پس از من بر خاندانم وارد می شود به خداوند شکوه می کنم.
🌹قسمتی از زیارت نامه جناب مسلم بن عقیل علیه السلام
♦️لعنت خدا بر کسی که بر تو دروغ بست، و حقت را جاهل شد، و حرمتت را سبک شمرد، و خدا لعنت کند کسى را که با تو بیعت کرد، ولى به حضرتت خیانت ورزید، و از یارى ات دست کشید و تو را وا گذاشت و تشویق به جنگ علیه تو داد و تو را یارى نداد، خدارا شکر که آتش را جایگاه آنان قرار داد، که براى واردان بد جایگاهى است.
@deeh1kh