💢وزیر ارتباطات: دلیل مشکلات اخیر اینترنت این است که ۱۰ سال هیچ سرمایه گذاری در زیر ساختهای مخابرات نشده و بزودی این مشکل را حل میکنیم!
🔹دولت روحانی با عدم سرمایه گذاری در مخابرات این وضع را بر سر نت آورده، حالا آذری جهرمی با پروپاگاندای اتباع روحانی به جای متهم نقش منجی گرفته!!!
«حسن صادقینژاد
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@deeh1kh
صدا ۰۰۲.m4a
زمان:
حجم:
3.15M
🌷 #بازنشر
🔰 رهبر انقلاب: کاری که شما مهندسین باید بکنید این است که مسئلهی «ما میتوانیم» را به مردم نشان بدهید. در باب مسائل مهندسی، بگردید دنبال خلأها، ببینید کجا ما خلأ داریم. کارهایی را که خلأ و نیاز کشور است، اینها را دنبال بکنید.
⚙ بزرگداشت روز ملّی مهندسی (سالروز تولّد خواجه نصیرالدّین طوسی)
🔍 #پیشنهاد_مطالعه | بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت روز ملّی مهندسی👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=28998
#روز_مهندس
@deeh1kh
⚠️ بعضی از اشتباهات هم هستند که هیچ وقت جبران نمیشن
و یک ملت و تاریخ را به فنا میدن
⚫️ مثل اعتماد به غرب و ناتو و آمریکا
مثل قبول تضمین بیگانه و از بین بردن توان اتمی و هزاران موشک خودت
به هوای بدست آوردن اعتماد دشمنان!!
🔴 مثل تبدیل شدن از قدرت سوم اتمی جهان به یک کشور بی توان
به هوای کف و هورای غرب
گاهی چه زود دیر می شود
مثل اوکراین !!
#باید_قوی_شویم
#عبرت
#مذاکرات_هسته_ای
#جنگ_شناختی
✍ محمد تقی احمدی پرتو
@deeh1kh
🔴 جزییات تکمیلی از عملیات خرابکاری در صدا و سیما
🔹روایت تازه ای از ماجرای حمله خرابکارانه به شبکه های تلویزیونی و رادیویی سازمان صدا و سیما حاکی است که اگرچه برخی از افراد درباره این پرونده احضار شده و مورد بازجویی قرار گرفته اند اما هیچ فردی از کشور نگریخته و کسی نیز بازداشت نشده است.
🔻بررسی ها نشان می دهد که عامل این حمله نیروی انسانی داخل سازمان صدا و سیما بوده و ظاهرا با ارسال کدهای مخصوصی این حمله صورت گرفته است. احتمال این که این کدنویسی از هفته ها و ماه قبل بوده باشد، وجود دارد.
🔹براساس بررسی های اولیه، سیستم پخش برخی از شبکه های سیما از جمله شبکه اول خیلی قدیمی و سنتی است و نوارهای پخش به صورت آنالوگ بوده و دیجیتال نیست پس اتفاقی نمی تواند بیفتد مگر این که نواری اشتباه گذاشته شود!
🔻میزهای پخش که یک دیوایسی بوده و منابع مختلف به آن وصل می شود از فیلترهای مختلفی برخوردارند و صفحه دسترسی وجود دارد. برای ورود یک فایل باید فیلترهای مختلفی طی شود.
🔹البته این میزهای پخش غیر قابل هک است. چون هک در فضای دیجیتال اتفاق می افتد. یعنی در فضای دیجیتال هک مفهوم دارد.
🔻نتایج بررسی های اولیه حاکی است که در روز عملیات خرابکارانه در شبکه های تلویزیونی و رادیویی، تقلا شده تا سی.جی شبکه اول سیما مورد حمله قرار گیرد. یعنی هر چه روی صفحه تلویزیون از جمله زیرنویس، لوگو یا اسم و ... هک شود. اما تقلای آن ها ناکام می ماند و اتفاق خاصی رخ نمی دهد.
🔹پس از حمله خرابکارانه به شبکه اول بلافاصله به شبکه های دیگر صدا و سیما اطلاع رسانی شده و آن ها به سرعت سی.جی شبکه ها را می بندند.
🔻همچنین ویروسی برای اخلال در سیستم پلی بوت که کنداکتور ۲۴ ساعته یا ۱۲ ساعته پخش براساس آن چینش می شود، رها شده بود که قدرت اثرگذاری در تمام این سیستم را دارد.
🔹احتمالا این ویروس از سوی فردی که با کنداکتور برنامه ها آشنا بوده، رها سازی شده است. البته این مورد در حد حدس و گمان است و باید بررسی های فنی و تخصصی صورت گیرد.
🔻صدا و سیما به کلیه مسئولان شبکه ها دستور داده اند که فعلا از روش قدیمی و آنالوگ برای پخش برنامه ها استفاده شود.
@deeh1kh
✅ امنیت قابل معامله نیست
🔻«الکسی گونچارنکو»، نخست وزیر #اوکراین، به فاکس نیوز گفت:
🔸اوکراین تنها کشوری در تاریخ بشر است که تسلیحات #هستهای خود را با تضمین #آمریکا، #انگلیس و فدراسیون #روسیه، واگذار کرد در حالیکه سال ١٩٩۴ سومین قدرت هستهای جهان بود.
🔹حالا که بمباران و کشته میشویم، این تضامین کجا هستند؟
@deeh1kh
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنجال تلویزیون رژیم صهیونیستی درباره ایران؛ مجری مجبور به قطع برنامه شد!
🔸تلویزیون صهیونیستی i24 :
🔺"ایرانی ها تروریست هستند!"
🔸کارشناس شبکه i24 از پاریس:
🔺"ایرانی ها با تروریست جنگیدند، این اسرائیل است که از داعش و تروریست ها در منطقه حمایت می کند!
@deeh1kh
⭕️اصلاح طلبان و غربگراهای داخلی هم اکنون:
نه غزه ، نه لبنان ، جانم فدای اوکراین..!
@deeh1kh