💠 بررسی یک انتساب نادرست به رهبر معظم انقلاب اسلامی.
⁉️ ❓رهبر معظم انقلاب کجا فرمودند: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور میشدم.»⁉️‼❗
👈 این یکی از دروغ های رایج در فضای حقیقی و مجازی است که متاسفانه وقتی افراد مختلف مخصوصاً نیروهای انقلابی و حزب الهی می خواهند راجع به اهمیت فضای مجازی صحبت کنند ، فراوان به آن استناد می کنند ، بدون آنکه یک جستجوی ساده در فرمایشات حضرت آقا (نه فضای پر از دروغ مجازی‼) انجام دهند ؛ در حالیکه این سخن خالی از واقعیت است‼❗
✍ نگارنده این متن، به دنبال این مطلب بود که آیا کسانی که به این گزاره نادرست استناد می کنند، برای سخن خود سندی هم ارائه نموده اند یا نه؟
👈 پس از یک جستجو مختصر متوجه شدم که: اولاً، اکثر افراد فقط نقل قول بی سند نموده اند ؛ ثانیاً، در برخی از سایت ها و صفحات مجازی ، پس از بیان این جمله و یک متن مخدوش ، فقط به یک تاریخ یعنی ۲۰ مهرماه ۱۳۹۱ اشاره شده نموده بودند ، بدون آنکه ذکر شود که این سخنان در کجا و در چه جمعی بیان شده است.
پس بررسی های انجام شده مشخص شد ، سخنرانی مذکور نه در تاریخ ۲۰ مهر ، بلکه در تاریخ ۱۹ مهرماه ۱۳۹۱ در جمع طلاب و روحانیون استان خراسان شمالی انجام شده و در آن سخنرانی حضرت آقا بر استفاده از " فضای مجازی " در کنار " فضای حقیقی " برای تبلیغ دین و رساندن سخن خود به مستمعین، تاکید فرموده اند.
💢 لذا ضروری به نظر می رسد که گویندگان محترم قبل از آنکه به سخنی از حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) و حضرت آقا (حفظه الله تعالی) ، استناد کنند ، از صحت انتساب آن ، حتماً مطمئن شوند.
✴ البته استناد به این نوع مطالب نادرست، چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی، فراوان دیده می شود و ذکر این مورد فقط بعنوان 👈 بیان یک مصداق 👉 بود تا دوستان فعال در عرصه جهاد تبیینی ، دقت بیشتری از خود به خرج دهند.
✍ غلامعلی کریمی
@deeh1kh
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حواسمون هست❓
از واقعه غدیر خم تا حادثه سقیفه ملعونه بنی ساعده، کمتر از سه ماه فاصله است! یعنی جریان نفوذ و منافقین کمتر از سه ماه زمان لازم داشتند تا انقلابی به عظمت انقلاب رسولالله را منحرف کنند! این انحراف همیشه در کمین است اگر امت بیبصیرت باشند...
@deeh1kh
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلفی با نماد شیطان 😳😐
@deeh1kh
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع
❌دروغسازی جدید ضدانقلاب
🔻روابط عمومی دانشگاه امام خمینی(ره):
در تاریخ ۲۱ تیر بهمناسبت هفته عفاف و حجاب نشستی علمی با عنوان «عفاف و چالشهای جدید» در دانشگاه امام خمینی(ره) برگزار شده بود.
🔺متاسفانه تصویر پوستر مراسم توسط فرد یا افرادی مغرض مورد دستکاری و جعل قرار گرفته و با عنوانی جعلی و نادرست در فضای مجازی منتشر شد.
#حجاب
@deeh1kh
1.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️غرب بدون روتوش
🔻وقتی هنوز تحقیر نژادی توی خون غربیهاست...
پ.ن: رژه ای در یک شهر بازی در فیلادلفیای آمریکا
#نژاد_پرستی
#غرب_بدون_روتوش
@deeh1kh
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 #استوری ویژه ولادت امام موسی کاظم علیهالسلام
🍃🌺 ولادت با سعادت بابالحوائج، امام موسی کاظم علیهالسلام را تبریک عرض مینماییم..
#شبتون_شاد✨🍃
@deeh1kh