10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
#تربیت_فرزند
🔴 از نگرانی پیامبر برای کودکان آخرالزمان بشنوید ... نگرانی از پدر و مادر این بچهها
@deeh1kh
🇮🇷
❌ علیف دوباره بوی کباب به مشامش رسیده؟
🔻ابتدای زمستان سال گذسته که کشور در تب و تاب اغتشاشات بعد از پاییز به بهانه فوت مهسا امینی قرار داشت، یک توطئه منطقهای با همکاری رژیمصهیونیستی، ترکیه و جمهوری آذربایجان در حال شکل گرفتن بود و آن ایجاد بن بست راهبردی یا خفقان ژئوپلیتیکی برای ایران در شمال غرب کشور بود، یعنی الحاق جمهوری خودمختار نخجوان به جمهوری آذربایجان که عملاً مرز ایران را از کریدور شمال جنوب محروم میکرد.
🔸در آن زمان نیروهای مسلح ایران با اجرای یک رزمایش بزرگ با مهمات جنگی اراده خود را برای جلوگیری از تغییرات فرامرزی و ژئوپلیتیکی به خوبی نشان دادند و مجریان آن توطئه، پیام رزمایش ایران را به خوبی دریافت کردند و از طرح خود عقب نشینی نمودند. اما همزمان با سالگرد اغتشاشات پاییز گذشته و پروپاگاندای رسانهای پرحجم برای به آشوب کشاندن کشور، رژیم علیف دوباره با تحریک دیگران هوس اجرای طرح پارسال خود را کرده و تحرکاتی را در منطقه مورد نظر شروع کرده است.
🔹این همزمانی دو موضوع، به وضوح پرده از اهداف طراحان آشوبهای داخلی برمیدارد؛ عدهای باید کشور را شلوغ کنند تا رقبا و دشمنان منطقهای و فرامنطقه ای ایران بتوانند طرحهای شوم خود را علیه منافع ملی کشور اجرا کنند.
🔸هرچند معدود افراد آشوب طلب پیامد آشوبسازی خود را ندانند ولی در اصل ماجرا تفاوتی حاصل نخواهد کرد و فرصت طلبان منطقهای فضا را برای پیگیری منافع خود مناسب خواهند دید.
🔺البته بازیگران منطقهای به خوبی میدانند که قوای مسلح کشور فارغ از چند شعار و سنگ پرانی و آتش زدن چند سطل زباله، مقتدرانه از منافع ملی و امنیت ملی کشور در ورای مرزهای شناخته شده بین المللی دفاع خواهند کرد و از همین روست که تمایل چندانی به امتحان کردن ضربات دردناک نیروهای مسلح ایران ندارند و لذا شاید فهمیده باشند که اینجا از کباب خبری نیست و خر داغ میکنند!
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
@deeh1kh
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 حیرت عبدالله مهتدی از چگونگی درز فایل صوتی جلسه محرمانهاش در گروهک تروریستی کومله!
@deeh1kh
🇮🇷
🔴 سهم برادران امنیتی در مقابله با اغتشاشات شد تعقیب و دستگیری تروریستها و آشوبگران؛
سهم ما هم باشد کوتاه نیامدن در مسئله #کشف_حجاب و مبارزه با اباحه گری در احکام شریعت.
امر ولیمان نباید زمین بماند، با #حرام_شرعی و #سیاسی در نظام جمهوری اسلامی باید مقابله گردد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
#کشف_حجاب
#مقابله_با_حرام_شرعی_و_سیاسی
@deeh1kh
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 فتوکامنت| در آستانه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل/ سخنرانی سال گذشته رئیسجمهور در آئینه اعداد و ارقام
🍃🌹🍃
🔹رئیسجمهور کشورمان طبق برنامهریزیها قرار است فردا -سهشنبه- در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند
🔸سال گذشته در شهریور ۱۴۰۱ رئیسجمهور در هفتادوهفتمین نشست مجمع عمومی ۳۸ دقیقه سخنرانی کرد که واژه "ایران" در صدر پرتکرارترینهای این سخنرانی بود
#دولت_مردم
@deeh1kh
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
✅ پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان : متاسفم برای این داوری...
@deeh1kh
💢⭕️💢
❌ در تاریخ بنویسید در روزی که همه مردم ایران به باخت حسن یزدانی ناراحتند این براندازان بیوطن هستند که خوشحالند!
@deeh1kh