eitaa logo
«مَکتَب‌ِحٰاج‌قٰاسِٓم»
480 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
4هزار ویدیو
26 فایل
«بِسمِ‌رَبِ‌الشهدا» مکتب حاج قاسـم🙃🖤 تولد:«اول پاییز🧡140‌1,7,1» اِطلاعات‌وشرایطمونه👇🏼🫠: «https://eitaa.com/Sharait_kanall »
مشاهده در ایتا
دانلود
به‌قول‌استادی، هروقت‌تونستی‌برای امام زمان مثل‌میت زیردست غساله‌باشی،اونموقع‌سربازی.
👌 پایان دوران ارباب رعیتی به روایت تصویر… ☫ ✍مکتب حاج قاسم 👇 ✿@fadaierahba_r
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ اعترافات بی‌سابقه فرمانده پیشین سنتکام درباره قدرت نظامی ایران من شخصاً احترام زیادی برای برنامه پهپادی، موشک های کروز و موشک های بالستیک ایران قائلم حمله به نیروهای ما در الاسد در ژانویه ۲۰۲۰ با استفاده از موشک های بالستیک با دقت خیلی بالایی انجام گرفت می‌خواهم پا را فراتر بگذارم و دیدگاه شخصی ام را بیان کنم، این ربطی به دولت آمریکا و هیچکس دیگری ندارد،من بر این باورم که این توانمندی ها نشانگر نگین‌های جواهر ایرانیان است رک و راست می گویم، پاتریوت برای سرنگون کردن و شلیک به پهپادها بهینه سازی نشده است اینک برگ برنده با پهپادهاست و ایرانی ها این برگ برنده را دارند و ما تاکنون نتوانسته ایم کاملاً با آن مقابله کنیم... ☫ ✍مکتب حاج قاسم 👇 ✿@fadaierahba_r
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های رائفی پور درباره همکاری‌ تجاری شرکت های مهربان علی اف با برخی مسئولان داخلی!!! ☫ ✍مکتب حاج قاسم 👇 ✿@fadaierahba_r
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما حتما ببینید 👌 پیشبینی دقیق رهبری در مورد عربستان در سال ۹۸ که در حال وقوع است انشاءالله ☫ ✍مکتب حاج قاسم 👇 ✿@fadaierahba_r
🙃🍃 مطمئن شده بود کہ جوابم مثبت است تیر خَـلاص را زد صدایش را پایین تر آورد و گفت: دو تا نامہ نوشتم براتون یکے توۍِ حرم امام رضا(ع) یکے هم کنار شهداۍ گمنام بهشت زهرا برگہ ها را گذاشت جلوۍ رویم کاغذ کوچکے هم گذاشت رویِ آنها درشت نوشتہ بود همانجا خواندم زبانم قفل شد: تو مرجانے،تو دَر جانے تو مروارید غلتانے اگر قلبم صدف باشد میانِ آن تو پنهانے🙃❤️ همسر.
وقتےمیرم‌گلزار‌شُھدا اڪثرمزارهاخاڪین‌ومشخصِ خیلۍوقتِہ‌ڪسۍ‌بِھشون‌سرنزدھ امامزارچَندتا‌شھیدمَعروف‌تر تادِلت‌بخوـٰادپرازگل‌وشڪلات وخرمابراےِفاتحِہ‌اٮــت🖐🏾 -این‌رَسمش‌نیست‌ معرفت‌داشتِہ‌باشیم:)!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شهید مغفوری هر عمل و فعالیتی را برای رضای خداوند انجام می دادند به طوری که مُهری ساخته بود با این مضمون:"همه چیز، همه جا، فقط برای خدا" و زمانی كه نامه ای می نوشت و یا كتابی را به كسی هدیه می داد این آثار را به این جمله ممهور می كرد. یک بار در یک جمعی اذان گفت: همه با گفتن "احسنت" او را تشویق کردند. روز بعد هر چه اصرا کردند، اذان نگفت، می ترسید دچار هوای نفس بشود. دقیقا هنگام اذان ظهر پیکر مطهر شهید به گلزار شهدای کرمان رسید. مادر خانمش و یکی دیگر از حاضرین گفتند که صوت قران و اذان را از شهید شنیده اند. *هنگامی که خداوند به او فرزندی عطا می کرد، او را مستقیم از بیمارستان به گلزار شهدا می برد و در طول مسیر برایش قران تلاوت می کرد و می گفت نمی خواهم اولین جملاتی که فرزندم می شنود، حرف های دنیایی باشد.