eitaa logo
«مَکتَب‌ِحٰاج‌قٰاسِٓم»
481 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
4هزار ویدیو
26 فایل
«بِسمِ‌رَبِ‌الشهدا» مکتب حاج قاسـم🙃🖤 تولد:«اول پاییز🧡140‌1,7,1» اِطلاعات‌وشرایطمونه👇🏼🫠: «https://eitaa.com/Sharait_kanall »
مشاهده در ایتا
دانلود
📍 فعلاً و تا اطلاع ثانوی: 🔴 پویش در این شرایط حساس و جنگی ، همان‌گونه که مردم یمن در برابر تجاوز نظامی آمریکا سکوت رسانه‌ای در مقابل افرادناشناس پیشه کردند ، ما نیز می‌توانیم پویش "نمی‌دانم" را آغاز کنیم. 🔻یمنی‌ها با راه‌اندازی این پویش در فضای مجازی، در برابر هرگونه سوال درباره وضعیت نظامی و حملات، تنها با یک پاسخ ساده واکنش نشان دادند: نمی‌دانم 🔻در ساعات آینده، این رویکرد می‌تواند از افشای ناخواسته اطلاعاتی مانند موقعیت موشک‌ها، پهپادها و مراکز حساس جلوگیری کند. ⭕ برای اطلاع از اخبار موثق، می‌توان به همین کانال @akhbar_asli بسنده کرد. ❌ لطفاً در گسترش این پروتکل رسانه‌ای مشارکت کنید و آن را به گوش همه برسانید. ⭕نمونه‌هایی از مشارکت در پویش: 🔻 از کجا موشک‌ها پرتاب شده‌اند؟ 🔻 چه ساعتی موشک‌ها شلیک شدند؟ 🔻 کدام شهرها یا مراکز نظامی هدف قرار گرفته‌اند؟ 🔻 کدام شهرها سالم مانده‌اند؟ 🔻 آیا پهپادها به هدف خورده‌اند؟ 🔻 تصاویر یا ویدیوهای منتشرشده واقعی‌اند؟ 🔻 کدام یگان‌ها یا نیروها در عملیات شرکت داشته‌اند؟ 🔻 سامانه‌های پدافند کجا مستقر هستند؟ 🔻 تلفات یا خسارات خودی چقدر بوده؟ 🔻 وضعیت دقیق مناطق مرزی یا خاص چطور است؟
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ انهدام هواپیمای F۳۵ آمریکایی برای نخستین بار در جهان توسط ایران 🔹ارتش جمهوری اسلامی ایران: پدافند هوایی، دو فروند هواپیمای جنگی اف ۳۵ رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرارداده، منهدم؛ و ساقط کرده است.
🗯کوچک‌ترین شهید ایران💔 🗯یاران قاسمیان، دو ماهه
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯آخرین زیارت سردار شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت فاطمه معصومه علیها السلام، ساعاتی قبل از شهادتش
🔻 چه می‌کنه آقای کمال شرف ✌️ .  .  .
✅ سردار شهید حاجی زاده : اگر به اندازه دو سال هر روز اسرائیل را موشک باران کنیم باز هم موشک‌هایمان تمام نخواهند شد .
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥بسم‌الله الرحمن الرحیم 🔥 👈 برای آخرین نبرد آماده شوید عزیزان
👈ریز پرنده ها و دوش پرتاب های اسرائیلی چرا تموم نمی شن؟ 🔻جواب ساده است چون همین الانم داره وارد میشه چطور ؟ ✅کولبرها و شوتی ها مثل نقل و نبات شوتی تو جاده ریخته البته ممکنه خود راننده از نوع جنسش خبر نداشته و فقط بهش بگن ببر فلان جا یا مثلا به شکل حرفه ای در کولر و یخچال و ...قرار بدن که حتی از ظاهر هم مشخص نباشه. یه فکر اساسی باید برای شوتی ها و کولبرها کنید تا زمانی که اینها هستند امنیت مردم قطعا در خطره
هرجا از این خودرو ها با پلاک۳۸رویت شد سریع با ۱۱۰تماس بگیرید وانت پراید وانت آریسان حامل ریزپرنده و پهپاد هستن ‌
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀 توصیهٔ شهید تهرانی‌مقدم به سردار حاجی‌زاده برای توسل به حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) این کلیپ خیلی دلچسب و دلنشین بود👌 در این شب‌ها از "توسل و دعا" غافل نشیم. 🎞 برشی از مستند پارسای بی‌ادعا